» »

Bedarije

Bedarije

«
1
2

°X-bajtek° ::

Al ste že naredl kako neumnost? js sm mravle s kladivom tolku, kr na asfaltu...>:D

Business ::

Žalostno!

Microsoft ::

Bedarije sm ze na vlko pocel.

Samo to, kar ti opisujes, ne bi umestil med bedarije...


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

JamesBond ::

indeed;(
Nimaš kaj pobijat iz dolgega časa!!
Če bi te videl, bi te za ušesa.

bolano skratka

|CyGNUS-x ::

Največja bedarija kar sem jih kadarkoli storil je to da sem ta post prebral.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Double_J ::

Mravlje so škodljivci...
Dve šivanki...

tx-z ::

no lepo, da še vedn ljudje pobijajo živali brez razloga.....;((

kaj če bi nek slon pršu do tebe,
vzel kakšn avto pa ga po teb metu? -samo za primer :))

Bi blo luštn ane? no oglas se mi k boš to doživel in "preživel"....
tx-z

Tero ::

Heh ko sem bil star okol 12 let sem mravlje zažigal s povečevalnim steklom:D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

|CyGNUS-x ::

Mravlje so škodljivci...


Ti si pa smeh ja.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

ripmork ::

ko sem bil mali sem ravno hotel fentat deževnika,pa je prišla mami in mi razložila da ne smem pobijati živali....potem je šla z vrta,deževnika sem razkosal in potem skril da ga ne bi kdo videl:D >:D .....ampak to so čist otroške,ko si pet let star se šele ravzijaš....

btw:imam rad živali,tudi čebele ki zaide v mojo sobo in mi žre živce raje ujamem pa spustim ven kot pa da bi jo fental....žalostno je,da so ponavadi živali bolj človeške kot ljudje:| ,zato jih imam rad.;)

Sicer pa povejte o kakšnih bedarijah bi govoril...so različne teme>:D

perci ::

Mravlje so škodljivci...

Ja, tut volkovi, medvedi in zajci so škodljivci. Tudi kak človek je škodljivec. Zdej je pa treba pa vsem glavo s kladivom razčesnit al kako?

Double_J ::

Mravlje, kobilice, komarji ter ostala golazen se je razmnožila že čez vse mere.

In otežuje življenje - nam - čutečim bitjem.

P.S. Zdej grem pa out. Ne me kregat, če kakšnega žužka zgazim v temi.:)
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Double_J ::

Perci, ti sploh veš kakšna opustošenja uprizarjajo mravlje in kobilice? Da ljudje umirajo od lakote.

To se noben požar niti pod razno ne more kosati z njimi.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Microsoft ::

Presaltimo na solo.

Bil sem v 7. razredu in bil je maskarada. Ena maskara je na seb imela polno kondomov. No, potem sem imel popoldan modelarski krozek in v razredu je bil tist kostim z kondomi. Seveda so ti bili zelo 'zanimivi'.
Z sosolcem sma prisla na idejo, da ga nesema v kabinet uciteljici za nemscino (najbolj zafukni in osofrazeni na soli). To sma tudi storila. Zraven pa sma dodala listek in napisala: "Ime Priimek, privosci si le enkrat."

Potem drug dan je bla cela stala. Isti dan so iz njenega kabineta izginili bonboni (ki pa jih midva nisma uzela). No, ona je mela listek, na katerega sma midva tisto napisala. Ona se je znajdla, in od jeze smo pisal narek. Rekla je: "Danes pisemo narek. Z VELIKIMI tiskanimi, vsi." Men se se sanjal ni, zakaj to.
No, potem en pobere test in potegne na plano tist list! Jst pogledam sosolca, on mene, in takoj sma vedla, kolko je ura. V 'rezervi' pa je se mela zvezke, ki smo jih morali pred tem oddati...
Je bla pa potem ena finta. Ko sm jst pisal njen na listek (vsak od naju je napisal nekaj), sem pisal pocasi in s pravo tehnicno pisavo. On je pa na hitro. In po kakih 10 minutih, ko je pregledovala teste, da vidi, s katerim se ujema, je vmes grozila, kako bo dala to nekim detektivom. Skratka, presran sm bli do konca.
In pol najde mojega sosolca. Finta je bla pa ta, da ga je obtozila, da je ukradel bonbone in ne za kondom! Seveda, je on takoj zanikal, da jeih je vkradel, ker jih ni. No, ona potem se ostale teste primerja, ampak mene pa ni nasla. :))
Potem pa naredi na sosolca se mal pritisk, da je jih je tu vec sodelovalo in da bo raziskovala naprej. Sosolces je seveda takoj povdal, da sem bil zraven se jaz, za kar mu ne zamerim.
Skratka, obtozila naju je, da sma ukradla bonbone, ceprav sma ji samo kondom nastavila. Aja, ce komu ni jasno, zakaj kondom. Da bi zanosila, ker sma naredila vidno luknjo na kondomu. Seveda, potem bi sla v porodnisko, in bi dobili drugo.

Posebaj pa mi ni treba pisati, kako radi smo se imeli od takrat naprej.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

perci ::

Perci, ti sploh veš kakšna opustošenja uprizarjajo mravlje in kobilice?

Mravlje? Opustošenja? Pri nas? Ker kolega je pobijal slovenske mravlje (sklepam) - ne neke prekomorske škodljive mravlje.

Double_J ::

Ja njihove sorodnice so.

Sicer ne delajo tako velike škode kot tam, ampak vseeno. Včeraj mi je v kuhinji vse rojilo.:D

Če jih pipsamo ter mečkamo pomojem ni potrebno nobeno razburjanje. Ane? V hiši, ali pa že preventivno izven hiše.:)
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

C_maniak ::

hm, zadnja bedarija je bla glih to, da sm se ga preveč napil, padu, zdej mam šive na nogi in ne morm na faking morje ta tedn.;((
pa take načrt ko sm mel...:|
zato - po pameti!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: C_maniak ()

Brilko ::

No zdej nehite o mravlah, pač se mu je to takrat zdel zabavn. Pa naj raj še kdo napiše kej tekega kot je JimBtn.

@JimiBtn: kaj če ta učiteljica obiskuje S-T?

Microsoft ::

Brilko, sm ze dal skos OS, tak da se ne bom vec srecal z njo (vsaj v soli ne). :)) Ce ne drugega, pa bo spoznala resnico.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Brilko ::

No sem se mal narobe izrazu ampak tud nisem pomislu na to da nebi dal OS skoz. :P

tx-z ::

JimiBTN :D :D

hmm, šola pa bedarije... risalni žeblički pred vrati, pride učitlca, jih vid.....reče reditelju da jih pobere...nč ni blo...
-enkrat sm napisu na tablo neki u francoščini (nism mel in nimam pojma o tem jeziku, sam neki sm s slovarjem skp spacal) in napisu na tablo "ime učitlce I'l ya imbecillee (neki tazga-hotu sm napisat učiteljca vi ste imbicil....) učitlca reče kdo je to napisu, da je narobe....na konc ure sm šu gor pa sam dvopičje naredu(k je povedala kaj pomen...pršlo pa je "učitlca": i'll....)pa reku da ne vem kdo je to napisu sam da je tko po vsej verjetnosti mislu :\
-hmm, jst niti nism tok stvari delu, lahk pa napišm kaj je en sošolc delu :))
tx-z

Microsoft ::

Ma jst mam se neki takih manjsih

- Pred vratim v zbornico je bil taka jekelna vrv, ki je bila napeta nekje v visini 2.5m. Seveda, vsakic, ko smo sli tam mimo (sploh pa ko smo sli skupaj na malco) se je vsak obesil gor, potegnu malo dol in spustil. S tem so se zamajali 'ribstoli' (v telovadnici tisti leseni deli, ko se gor razgibavas). Seveda, to se fajn slisalo po hodniku. :))

- V en razred smo dobili 3 naprave, ki iz parketa 'vlecejo' vodo. V tisti ucilnici smo mel dva predmeta, ucila pa nas je taka uciteljica, ki smo jo lahka zajebavali glih kolko smo hotli. Zato se nismo bali, da ne bi malo eksperimentirali na masinah.
Masina (priblizno velik 30*30*30) je imela 'vhod' in 'izhod'. Vse skupaj je zgledalo kot tisti prikljucki na hidrantu. Seveda, ze po par urah so se v tistih luknjah znasli jabka, banana in papir, tako da napravi ni vec delala. :)))

- Potem je enkrat hisnik popravljal ograjo kakih 15m stran od nas,ki pa smo bili sami v razredu. Seveda, mi na okne, in se dret "Pepi". Tak je bil njegov nick. On seveda gre po koncanem delu k ravnatelju in pove, da ga je en razred zajebaval. Rekel je se, da so menda imeli slovenscino. Ta razred je bil ravno na drugi strani, kjer je bil b razred. In potem so oni bili krivi. :))

- Potem so zadnje leto dobili klimatsko napravo v zbornici. Nevem, kaj jim je bilo, samo tiste plehnate kanale so napeljali skozi garderobo. Kako veselje je blo tolct tam gor. :))

- Potem smo v garderobi imeli 'plavajoci' strop. In mi na eni strani zapremo vrate. Na drugi strani pa so bile 'dvosmerne' vrate. Potem pa je eden odpr oba para teh 'dvosmernih' vrat, jih potegnil navzven, potem pa obe hkrati v smeri garderobe. S tem se je ustvaril nek nadtla v garderobi in dvignil ves strop. Ta je bil sestavljen iz plosc ~50*50. Potem pa je kaka padla dol in je bil smeh. :)

- Potem pri zemlepisu je bilo tako, da je imela pri tabli obesenih par 'aktualnih' zemlejvidov, v kotu pa je bila skatla z tistimi, ki prakticno niso bili nikoli v uporabi. Bilo jih je pa kar nekaj, so bli pa zlozeni po konci. No, mi pred zacetkom uro vzamemo tiste 'aktualne' zemlejvide dol, jih zrolamo in damo v tisto skatlo. Je blo kar zanimivo, ko jih je iskala. :))

- Potem smo imeli se obdobje, ko je bilo aktualno, kdo bo komu bolj fejst zategnil vozel na torbi. In torba je bila s tem privezana na radiator. Sosolcu je to uspelo na moji torbi, tako da sem moral vzet skarje in jo odrezat.

- Potem pri likovnem pouku smo imeli nek mini kabinet, kjer je bila pecica, kamor smo dali glino, da se je strdila. Tam je bilo aktualno, da ko je bila uciteljica in par ucencev notri, da smo jo enostavno zaklenli z nekaj ucenci v kabinet. Po kakih 3 minutah pa je nekdo odklenil...

- Potem je mel sosolec navado, da je roleto (tisto pred oknom) spustil nekje do polovice okna, prijel vrv pri vrhu in z vso mocjo potegnil. Roleta se je tako zataknila, da ni sla vec nazaj dol.

- Pol je tu se ne izlet na Golte. Sola v naravi. :)) Ucitelji nas spustijo v tist 'disko', in mi se ga vsi napijemo in zakadimo. :))))
Kake procedure so potem bile v soli. Razrednicarka je vsazga posebej vprasala, kdo je kolko spil in kadil. LOOL Seveda, noben ni kadil, vsak je spil eno kvecejmu dve stok-kole. Ona, ki je pijaco delila, je rekla, da jih je skupaj prodala 10 stok-kol. Bilo nas je pa 50. :))

- Enkrat se nas je enih 10 sosolcev opogumilo, in smo sli za Savinjo malo spit in pokadi. Spet, v soli take procedure, da je blo kr brezveze. Se je pa takrat vidlo, kdo je picka kdo pa ne. Piflarjim se je tak dobro zdelo, da so ostali v soli in se priliznal uciteljim. Bleh.

- Ko sm bil se v nizji stopni, sm sel v Sempeter s kolesom (v okviru solskih dejavnosti), kjer je bilo tekmovanje v spretnostni voznji. Seveda, ko smo se vracali (samo ucenci, uciteljica je sla z avtom), smo zavili v gostilno in odigrali en biljard.
Potem v soli pa izvem, da me bodo mogoce izkljucili iz sole zaradi tega. Takrat sem bil presran do konca. :)))

Ce se bom se kake spomnu, napisem. Zdej pa na moje kosilo: Golaz. Njami.8-)


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Brilko ::

Ka si iz Celja? Pa res dobr da se tuk spovneš, jst sem manjčkan mljašji od tebe pa se sam tahujše spovnem - bom raje tiho...

Microsoft ::

Celje > Žalec > OŠ Griže


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

C_maniak ::

ah, to pojasni vse. svašta je tam ja...:\ :D

Microsoft ::

Kaj si zi teh koncev?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

C_maniak ::

mhm, prebold. :) poznam par lunaticov iz griž. ;>

ampak to spada pod ZS: :P

flipflop ::

Hehe, Pepi je bil najhujši,ja>:D >:D

Pa to s teženjem in Savinjo je pa tudi pri nas blo. Nas je ravnatelj prišel tja s kolesom iskat,lol. Pa ta šola je itak cela mal %$#=)(/, večinoma s strani učiteljev,hehe.

P.S. Dej povej začetnice od učtilce za nemščino:8)

Microsoft ::

Meta R., doma v t.i. 'koloniji'. Kaj si ti tja v OS hodu?

Aha, ce drzi, da si tolko star, kot ti kaze v profilu, pa da si tja hodu v OS, pol je 100% nisi mogel sfalit. :)))

LOL, lej ko majo svojo spletno stran: klik

Drgac sm se pa se enga asa spomnu. Pisek. :))))) Uci tehniko. Se spomnem, da je reku, da mores pravilno obrnit upor; zlat krogec na uporu more bit na + strai. :))


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Huh, sem nazaj. No, da še jz povem neki.

Z bratrancom sva kot otroka zažgala gozd dol na Hrvaškem. In to dobesedno zraven mesta. Sva vedla, da če nas dobijo ne bo preveč hudo, ker sva stara šele 10let. Bi rekla, da sva hotela neki pečt, potem se je pa suha trava ter vejevje vžgalo in sva se ustrašila ter potem nobenemu nisva upala povedat.8-O

Ampak sva itak tako mojstrsko izpeljala, da ni blo šans ugotovit. Pol čez kak teden sva pršla pogledat, pa je bil en tak ogromen črn flek, kot kak krater. Vatrogasci so se morali precej truditi, da so mesto rešili plamenov pomoje.:D

Ah ta otroška razposajenost.>:D
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

BigWhale ::

DoubleJ:

Tudi ljudje smo skodljivci... ;> Zalostno je pa to, da nam tudi vsa nasa silna pamet ne pomaga se boriti proti nekim tako inferiornim bitjem, kot so mravlje. Cela pamet sveta, pa se vedno nismo uspeli iztrebit nekih pateticnih mravelj, ki se mozganov, v pravem pomenu besede, nimajo...

Kupuj pipse se naprej, me zanima, ce bo prej tebi zmanjkalo denarja ali pa bo prej zmanjkalo mravelj... Good Luck... ;> You'll need it. :P

A. Smith ::

BW, saj je lepo, da vsa živa bitja zagovarjaš. Ampak, če bi se ti v kuhinji zaredil en grd primer faraonskih mravelj (tiste so na pips odporne), bi zagotovo spremenil mnenje. Že zato, ker bi jih moral vsak dan pobrati iz škatle za sladkor.

No, ko že o bedarijah govorimo, si nimam kaj, da ne bi svojega lončka pristavil:D

-no, prva stvar, alfa in omega naše škodljive dejavnosti v šoli je bil pletarski krožek. Tam se ni zgodilo vse, ampak presej pa vseeno: Učili smo se pač plesti cajne in za to smo potrebovali učilnico. In slučajno so ravno v tisti učilnici poučevali glasbo v nižjih razredih, tako, da sta bili v omari dve stari in zmahani tamburici. Vsako popoldne pa smo dobili tud malco, ki smo jo šli iskat h kuharju. In tako so bila nekega lepega dne zraven tud jabolka. In pibližek katerega športa dobiš, če ima en igralec v roki jabolko, drugi pa tamburico? Ja BASEBALL!!!:D

-v naslednjem primeru smo imeli krožek v učilnici za slovenščino. Moram še povedat, da nas je učil en 70-letnik, popoln car in za štose, ki nas ni nikoli oviral pri naših "hudodelstvih". Kaj smo počeli? V slike znanih osebnosti smo ciljali z noži.

-med krožkom je bila še ena obvezna dejavnost, ki smo jo izvedli vsak teden. Po celi avli so bile namreč garderobe, skupne celemu razredu, meter in pol široke z lesenimi vrati. Potem smo šli po šoli pogledat, če je kje kakšen čistilkin voziček brez "lastnice". Če smo ga našli, ga je reva iskala po celi šoli, bil pa je varno spravljen v eni izmed garderob>:D

-no potem smo se enkrat skregali z najbolj osovraženo matematkarco na šoli. In slučajno smo imeli krožek v njeni učilnici (tam, kjer sta bili tudi tamburici). No, in potem je prišlo nekomu na misel, da ji z žebljem zabijemo predal. To se je tudi zgodilo. Seveda je bila vsa iz sebe, ko ga je hišnik končno popravil. In ko je meni in sošolcu, ki je tudi hodil na krožek, začela sredi pouka brati levite, kaj si drznemo itd, se je stegnila, da bi na katedru spet odprla tisti predal.

Pa ga ni mogla. Ker je bil že v drugo zabit!!!

No, bile so potem neke denarne posledice, ko so ugotovili, kdo je zabil predal, ampak mi je model rekel, da je položnico lepo vrgel v koš.

-v četrtem razredu so nam na nekem športnem dnevu rekli, da gremo na Zaplato (gora). No, saj bi šli, ampak ne čisto na vrh. Potem pa so nekateri učenci, preveč zagnani prehiteli učitelje in zavili na neke kozje steze, ne vedoč, da ne vedo, kam gredo. Vmes sem bil tudi jaz. In ko smo enkrat ugotovili, da smo pravzaprav izgubljeni, potegne en model iz nahrbtnika zemljevid slovenije :D :D :D in začne iskati, kako bomo prišli nazaj. No, učitelji so nas našli in za domov sem dobil s sabo obvestilce, ki sem ga moral pokazat staršem. Doma je bila cela štala.

-Ne gre pa pozabiti omeniti imenitnega dogodka, ko smo v petem razredu pri tehniki izdelovali plišaste pajacke. Idejo zanje je učiteljica dobila, ko je videla izdelavo teh na TV. V glavnem, pajac je imel brado iz vate in takoj se je našel sošolec, ki je med odmorom poslinil brado pajacu, ki ga je imela učiteljica za okrog kazat. Ženska tisto prime, potem pa zavpije ko bi jo s kože dajali. Na nas se je vsul plaz zmerjanja, in ko ji je zmanjkalo argumentov, je pribila še: KAJ, ČE BI IMEL TISTI, KI JE TO POSLINIL, AIDS?


Ah, otroška razposajenost >:D >:D >:D

°X-bajtek° ::

Stvar je taka. En me je nasral da me bo mravla pojedla, js pa 4 lete (sej vete, labilnost) pol pa gre v kuhno. jst sm pa sam dve. Pa nič več. Čist res.

@ljash ::

>> in ko ji je zmanjkalo argumentov, je pribila še: KAJ, ČE BI IMEL TISTI, KI JE TO POSLINIL, AIDS?

LOOOL. :D

zlabo ::

-Verjetno največja bedarija ki sem jo kdaj koli naredu, je to da sem pri ene 7-ih letih zažgal klet svoje lastne bajte>:D
Pač sem sprobaval kere vžigalce so še dobre in sem jih, potem ko so zagorele eno za drugo metal v kot kjer so bili kartoni... Mal je zagorelo, itak bi še lahko pogasil če bi gor stopu, sam sem nism upu k sem bil še pičkica in sem šou raj na kosilo, z mislijo da ne bodo ugotovil kdo je bil:8) >:D
Budalo!!! Valda čez ene 15min že klet gorela;(( Dobr da mamo ene par sosedov k so prostovolnji vatrogasci in so prnesl vsak po dva gasilna aparata in je fuuul folka gasil:(
In potem me drug dan fotr sprašuje če kej vem kva je blo, pa sem se skor jokat začel pa reku da nism bil jaz:8) :D
Valda mi je fotr zagrozu da bo krimiče klicu, k so specijalisti za požare in bojo ugotovil kako se je to nardil in da bojo prste odtise vzel:P
sevede sem se usrov in ves presran priznal, jebiga mal sem jih fasu, prov hudo pa tud ni blo:) :D
Za kazen sem mogu z vseh oken v kleti barvo dol spraskat pa jih na novo pofarbat, pa pomagat sem mogu belit:O

Sem pa še zmer fuuuul jezen nase, ker ko malo pomislim, da bi lahko pogorela cela bajta... BUDALOOO;((


-Pa naslednja velka bedarija je ko sem v 5. klasu skoču z opuščenga buldožerja direkt v šipo opuščene tople grede;(( Seveda sem si zrezal nogo in pridelal čez 40 grdih šivov, poškodoval sem si živc, poleg tega so me zajebal na urgenci ko so rekl da ni nč poškodvan;(( ;((
Rezultat: vse se mi je zagnojilo in sem imel zjeban zadnji teden šole in cele počitnce;( v koncu avgusta se mi je na morju na nogi še zmer "bleščala" velika navgravžna krasta:O
Za spomin pa bom mel do konc lajfa na nogi tri brazgotine, od tega ena velika 3x10cm...
Matr sem mel kr srečo da se mi je živc lepo zacelo in zdej lohk dokaj normalno hodim...

Že spet pomislm na to in si mislm, kakšna VELKA BUDALAAA da sem šel tam dol skakat...
Tko da kot je že nekdo napisu: Po pameti fantje!!!!

-Da o šoli sploh ne govorim,uf to je blo enih pizdarij ja :D Sem mel pa neizmerno srečo da sem se zmeram skopu iz dreka in so me skoraj nikol dobil:D


LP, zlabo

balocom ::

Naprošam da enga mojega sošolca s katerim sem skupej hodu v o. Š center nm pove kake so počel oni učitlci slovke>:D
pr tehniki je iz druzga odelka naredu papirnatega slona s pojočo voščilnico...
Računalničarju pa smo živce grizl s tem da smo skos bli na miniclipu. Com in downloadal igrce iz imesh-a:d
na eni drgi šol o. Š. Grm nm -:d - smo tak tiste čistilke zafrkaval da je blo hodu, pol na vsake tuk cajta smo gledal iz unega balkona dol v dvorano enga mojga sošolca, ki je sicer en grozen piflar da je hudo, po ko nas je opazu...
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: perci ()

mare_ ::

Na eni tretji oš šmihel-nm:D sta se pa v 2. razredu dva tipa ulegla na sredo križišča pred šolo...mi smo jih šli čez okno gledat, pa prleti učitlca not, kaj smo vsi na oknih, pogleda čez, ma glih tolk da ni skup padla :) no, nakonc je cel razred podpise(ah, to so bli časi, ko smo še podpise dobival...:) dobil, ker ne bi smel bit na oknih...ugh... :)

flipflop ::

JimiBtn: Ja sm hodu tja, 4 leta nazaj sem zaključil. Hehe, ja vem kero misliš, smo jo mi tudi imeli. Je pa tist vajin napis očitno zalegel>:D , ker je potem šla v porodniško. Smo pa potem dobili dve drugi, ena je bla kr huda:8) , druga pa ne tolk,mislim da so bile sestre. Smo pa vsi imeli kakšne zanimive probleme z njo,razen nekaj piflarskih sošolk.

Pišek je pa bil moj razrednik 4 leta. Jao|O Me je fiziko učil in tehniko. Pa ta tip nikol ni poslušu kaj si mu govoril, da ne povem kaj se je vse namislil na govorilnih urah. Bil je pa tudi tk zmeden, da si ga brez problema lahko zasuknil...

ripmork ::

jao osnovna,kaj šele gimnazija?>:D ....šola v naravi,ko nalitega sošolca pol klasa sredi noči namaže z zobno pasto:P ..takrat tolk mal da nisem crknil od smeha:P .....enkrat smo sošolcu z tahudim lepilnim trakom zalepil šolsko torbo na stol,pride model z malce in ves ponosen pove da ima nož s sabo in da bo pač prerezal trak,nakar ugotovi da ima nož v torbi ki je POPOLNOMA oblepljena-na stol>:D

da sploh ne omenjam vse bananinih olupkov ki so leteli sem pa tja....ali pa trganje majic pri telovadbi...še zdaj imam doma dve strgani majci za spomin;) ...

o našem profesorju za Fiziko pa res ne bi govoril,ker bi lahko razlagal cel dan:D

Microsoft ::

Ma Piska se je dal zajebavat. Je pa tud mene mel dve leti fiziko. Tam ti res ne more bit nic jasno. ://

Aja, pa za zemljepis/zgodovino sm mel uciteljico, ki se pise Turnsek. Sam mislim, da takoj, ko sm koncal OS, ce se je pa potem kasneje vrnila, pa nevem.
No, ta je bla taprava. Tolko smo jo lahka prezajebaval. :))

Drgac bi se mogoce na videz se spomnu tebe. Jst sm OS koncal sredi leta 98. Se pravi, da je moje zadnje solsko leto v OS bilo 97/98.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BigWhale ::

> BW, saj je lepo, da vsa živa bitja zagovarjaš. Ampak, če bi
> se ti v kuhinji zaredil en grd primer faraonskih mravelj
> (tiste so na pips odporne), bi zagotovo spremenil mnenje. Že
> zato, ker bi jih moral vsak dan pobrati iz škatle za
> sladkor.

Ah, ker so ljudje netemeljiti in ne popipsajo vseh...

Aja, shrambo imam polno moljev, sem pac dal moko v plasticne posode s pokrovi. Pustim pa psico, da jih lovi... V gozdu bi jih tudi ;>

skyline ::

mi smo letos v soli pri gospodinjstvu enga tipa s ketno (!!!:D) prklenil na mizo. v bistvu se je zaklenu sam, mal za foro, ker je pac mislu da mamo kljuc. ampak pol smo mu mi rekl da kljuca NIMAMO!>:D in je tip ratou vs posran, skor jokat se je zaceu...prfoksa je poslala enka k hisniku po klesce al pa kj tazga, model gre do njega pa rece da rabmo FLEKSARCO!!!>:D LOL! in pol pride s klescam nazaj v klas, takrt smo ga pa mi ze odklenil...prfoksa pa pizdila...>:D zapisanga je blo 3/4 klasa, tut en piflarcek k ni meu nc zravn, pa gre po konc ure do prfokse pa jo vprasa "zakva sm biu zapisan??? kva sm pa naredu???"
odgovor:"jah zravn njega si sedu!":\ (zravn tistga k se je zaklenu)

|CyGNUS-x ::

Enkrat v šoli je en prnes lisice. Pa smo šli na WC pa enga prklenli gor pa naslednjo uro ga odklenli. :D :D

Da o ukrepih ne govorim, ker so hotl policijo poklicat >:D
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

ripmork ::

hehe,na našo šolo je en klical da je nekje na šoli montirana bomba!PANIKA!-Vsi ven iz šole,varnostni ukrepi gor pa dol...bil je nateg>:D

DMouse ::

Mi smo se šli lock-picking in po celi šoli v vitrinah zamenjali napise. Tko so nastale zanimive kombinacije kot npr. piščal, pred njo pa napis "afriški boben". Veliko je bilo tega, sam na žalost se kaj bolj konkretnega ne spomnim več. :\
No, jest sem bil v dijaškem domu in ena od stvari, ki smo jih ušpičli je bila tut ta: ko stanovalk ni blo v sobah, smo prho usmerili proti vratom, z vrvjo pa zvezal ročaj prhe in kljuko od vrat... si lohk predstavljate kaj se je zgodlo, ko je uboga punca odprla vrata kopalnice >:D

A. Smith ::

Zgodilo se je v Gouliji, na otoku Krfu, kjer smo imeli maturantski izlet: prelšnji dan je bla pijanica, pa je en sošolc zalegu na ležalnik pred hotelom, imel je pač mačka. In ko je eno uro že negibno ležal, se en sošolc spomne, vzame sončno kremo in mu po nogah napiše T E L E >:D >:D >:D

Možakar se zbudi cca ob treh, tud hodit ni bil več sposoben, tako je bil opečen. Ampak sredi tiste škrlatno rdeče površine so zijale štiri črke :D

Ne verjamete? Pridte do mene, pa vam pokažem sliko, ko smo se usedli okrog njega, on pa hlače dol...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Jackal ::

Podobno je naredil en moj sošolec na maturantskem... zaspal je na plaži z roko na trebuhu. >:D
Walking the way is something completely different than imagining the way.

ripmork ::

oh ja maturantski....>:D .Namazal sošolca z Nutello,posnel s kamero,vsi fertik od smeha,model se totalno pijan zbudi in me začne lovit po celem hotelu,jst pa s kamero v roki laufam ko nor pa se režim na ves glas:D ..glih tolk da mi je uspelo not v sobo se zaklenit;) ...naslednje jutro se ni človek nič spomnil,tolk je bil pijan>:D ....oh ja,kako pogrešam Kreto:\ ..kje ste pa bli na maturantskem?

T0RN4D0 ::

Jao mi smo v osnovni tak učitle zejbaval da je blo hudo... v osmem so se eni kr tepl z eni magistrom... jst sem ga klicu pol zadne pol leta tone v prvi vr+sti... sam včasih sem mel okol buče dubu pol če sem ga preeč zejbavu.

Ene dva ssošolca sta tak zejbavala pa u kurac pošiljala, da so se lovil pa tepl MED POUKOM :D >:D

plonkla smo pa tak da je mel nakoncu polno mizo... ni se nam dal niti plonkov delat samo lepo referat par srani tolk zmanjšat da je šlo na eno stran pa je. Al pa zvezek, oz knjigo... >:D (rekord smo me 17x1 in 1x3 od 18) :P pol nam je pa vsem gor zakluču :P Sem mel 5, podvprečje pa mislim da pod 4 :\ (zem in zgo)

PA sej pol se več ne spomnem... aja, z razredničarko sem mel vesele se kregat... sem jo enkrat v jok spravu ker je en test za par ur prej prestavla (več predmetov) k sem se mel jst navado med poukom tak za 4 naučit, al pa med odmori. :) To so bli cajti k doma nisem nikol popoldne torbe odpru. |O
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

PrimozR ::

Eh, skyline je pozabu da je bla takt u učilnc tut poplava :D . Sošolci so se med sabo pa z učitlco kregal, polival so se z vodo, mislm da je 2x miza po tleh zletela, midva sva se pa sam režala:D . Lol, morm ani rečt za fotko od teota k je gor pogledu, zaklenen na mizo :D
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9114281 (9754) Unknown_001
»

majice za valeto (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7333559 (26521) Meizu
»

Šola v naravi ali taborišče (v2)

Oddelek: Šola
332842 (1910) strictom
»

Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
906632 (4011) Pyr0Beast
»

"Podvigi"

Oddelek: Loža
141465 (1258) 3LeR.

Več podobnih tem