» »

HUDA PRIPOMBA GLEDE SLO-TECHA!!

HUDA PRIPOMBA GLEDE SLO-TECHA!!

Makaron_hater ::

Slo-tech je glede ocenjevanja svojih privržencev zelo nekorekten.
Čudi me, kako ima lahko osebek ki nima POJMA, več kot pol zvezdice!!
In kako ima lahko član, ki kaže pravo znanje in korektnost v odgovorih le pol zvezdice ali nobene??
Slo-tech bi moral uvesti test, ki bi ga moral rešiti vsak novi član, nato pa bi se mu glede uspeha pri testu, dodelil uspeh v obliki zvezdic. Možnost napredovanja mora ostati, prav tako pa bi morali uvesti nazadovanje. Mogoče bi lahko uvedli forumski referendum na katerem bi glasovi odločali o nazadovanju člana.

Pripombo sem objavil javno, ker se bojim da bi elektronska pošta administratorju končala v košu in ker se veselim mnenj drugih.
  • zaklenil: whatson ()

Yohan del Sud ::

Prvo kot prvo FALIL SI TOPIC, ta bi moral v tazadnega. Drugo kot drugo smo to že večkrat predbatiral in tvoj predlog načeloma ni slab ampak po drugi strani nepotrebno SEKIRAŠ ADMINE.

DeViCeD ::

Zanimivo, ... se mora vedno vse v IQ mert? Torej test v obliki 1+1=? in potem stopnjevalno naprej do najtezjih vprasanj in ko to resis dobis zvezdice? :=)
Kako bi se potem jest pocutil, k bi resu mogoce prva dva vprasanja in bi dobil cetrt zvezdice (ker pac nisem znal odgovoriti na vprasanja), ti bi jih mel pa 50? :=)
No sej, zanimivo, sam se mi se vseen zdi da je tko kukr je cist vredu in se nebi bilo treba obremenjevati zaradi zvezdic. Saj je samo forum 8-O

Lp,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?

OZZY ::

Počakajmo na primoževo reformo pa bomo videli kaj se je spremenilo.
Go with the flow.

Simko ::

uh, to bo zaklenjeno...pomoč in nasveti? Heh

Nemelk ::

se en otrok, ki se spotika ob zvezdice!!! ... banalno
Nemelk ™

- SiroTka - ::

Moje mnenje je da tisti katerih iq je mal vecji in kateri tehtno argumentirajo ne rabijo potrjevanja v zvezdicah. Torej...

R@C@ ::

Če se še kateri spomni, sem tolkel po zvezdicah tud sam, sicer sem to pravilno odnesel v Ložo:D, sam se kar strinjam z makaronom.

Ni hec v tem da bi se kakšen otrok spotikal ob zvezdice NEMELK, problem je v tem da New commer ki pride na Slo-tech sklepa da tisti z več zvezdicami stvar obvlada in ga lahko zanese na kakšno bedarijo navaden 11 leten froc, ki je nekaj slišal, pol pa svojo teorijo naredi. (z mnogo domišljije)!

Zdej sem se sicer nehal ubadat s tem, ker sem že dosti dolgo na tem sajtu in zvezdic sploh ne opazim več!>:D

Kekec ::

Še ena tema o zvezdicah, dej zaklente ta topic, to je ze pocasi brezveze!

Horhe ::

Ej pa za ker kurac se folku gre za zvazdice ;((, a sam zarad tega hodjo na forum, ce je tko bom jz na mojem web-u naredu vsakmu userju 23383383838 zvezdic:\, vsak teden je ena tema sam o tem ... ratuje ze pocas brezveze.. ce nimas kej pametnega napisat pol pa sam beri forum..
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......

MTB ::

Makaron_heater, če hočeš, ti dam jest svojo zvezdico, če boš potem lažje spal. Jest prihajam na forum, da kaj novega zvem, mogoče lahko komu kaj svetujem ali pa kaj podebatiram, ne pa da nabiram zvezdice. In takšnih kot sem jaz je verjetno večina obiskovalcev. Po moje zvezdic sploh ni treba. Če si jih boš zaželel, pa svinčnik v roke in si jih nariši.

RS

Vuco ::

Kekec: to pust adminom bojo ze oni urejal, ne vem zakaj se vtikas v te stvari ki se te nic ne ticejo !

Vsak tedn so teme o tem zato ker prihajajo novi uporabniki, pa se jim tud sanja ne kaj te zvezdice pomenjo, jih pac zanima, dvomim da si bil ti kj drugacn ! Ne vem zakaj vam gre tolk u nos ce nekdo sprasuje o zvezdicah, zato pa ste tuki da pomagate ne pa da ih u drek tlacte !
Laz ima debele podplate !

whatson ::

zakaj zaklepam ta post, ti je že razložil Yohan del Sud... ;(
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi od mnogih drastičnih ukrepov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
654872 (4872) tejo
»

mogoce neumno vprasanje... ampak

Oddelek: Slo-Tech
261284 (938) tejo

zvezde & stuf

Oddelek: Slo-Tech
141375 (1193) Tomi
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
645155 (4033) OZZY

Zvezdice

Oddelek: Loža
352010 (1658) orkan

Več podobnih tem