» »

Pritožbe

Pritožbe

««
14 / 20
»»

Tomi ::

cuoresportivo: jaz osebno bi jo objavil. Primož je ni. Ti bo povedal zakaj, če pa ne, pač sprejmi kot dejstvo.

In kot dejstvo moraš sprejeti, kje je Primož po hierarhiji na Slo-techu.
metrodusa.blogspot.com

Cuoresportivo ::

vse lepo in prav samo ali ne gre tud za ugled oz rating samih novic in tudi foruma. veš kakje folk: u slo-tech je objavil toin to in to... PRVO. in pol narod hodi gor. 1 hvali, pa že imaš avtomatsko 10 novih userjev. za v razmislek, glede na to da se tu pa tam pojavijo bedne teme in se objavijo oz ne brišejo, ko pa se le pojavi kaka dobra(ne govorim zase), pa brišete.
lep pozdrav(best regards)

Tomi ::

cuoresportivo: ko Primož pride z morja, ti bo povedal. Ga bom opozoril.
metrodusa.blogspot.com

Cuoresportivo ::

kaj te pa z morja preklicuje novice? no saj je ql. ne vem zakaj se moraja take zadeve ravno na slo-techu dogajat, ko je vredi drugač. ne vem če hodim sploh na katero stran tako aktivno kot na st, tak , da me take zadeve res čudijo. najbolj ironično pa je to, da že drugič objavljam novico zarad nekega hrošča oz virusa, pa ste mi obakrat zavrnili. prvič ne vem kdo je bil. drugič...no upam na najboljše za obe strani. lep pozdrav
lep pozdrav(best regards)

Cuoresportivo ::

vidim , da vse radi poberete zase. zdaj je pa eden od vašin objavil zadevo oz novico , ki ste jo meni zavrnili. kaj naj rečem.........
lep pozdrav(best regards)

Sergio ::

Da. Tvojo je brisal Ziggga, ker je bila, tako on, dobesedno prepisana iz Arnesove strani. Mi kopiranih novic ne objavljamo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sergio ::

Pardon, moja napaka. Tisto nisi bil ti. Se opravičujem -- več uporabnikov je poslalo novico na enako temo.

Seveda bi ti morali ob zavrnitvi novice napisati obrazložilo, kot to delamo ponavadi. Zavrnil sem jo zato, ker je bila, vsaj po mojem mnenju, napisana preveč slovnično in vsebinsko površno, zato sem jaz napisal svojo lastno.

Je pa res, da bi ob vsaki zavrnjeni novici moral stati razlog. Moja napaka. Se opravičujem.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Primoz ::

cuoresportivo:
se opravičujem ker nisem v vse tri (štiri) novice, ki sem jih zavrnil skopiral naslednje povezave:
Pisunjenje

Pomembno:
novica ne sme biti skopirana
novica mora biti v celoti v slovenskem jeziku
-------
za ostalo glej zgornjo povezavo
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Cuoresportivo ::

novica ni bila niti skopirana, podal sem več linkov v slo in en jeziku. bila pa je napisana čist vredu, ker če bi napisal preveč strokovno bi pa spet imeli pripombe. saj ni neke panike, samo to ste mi nardili že drugič in s5 ko sem objavil za virus. to me jezi malo. delam na takem podjetju, kjer ponavadi zvemo take zadeve dokaj hitro, če ne prvi. važno je da ste vsaj objavli, čeprav je marsikdo odhitel drugam iskat zadeve o tem, oz rešitve pa je itak marsikdo dobil od mene.:D
lep pozdrav(best regards)

Tr0n ::

Imam tudi obcutek, da malce prevec pazite na pravopisno pravilnost novice, ki mora skozi vec ljudi da se sploh objavi, namesto da se bi objavila instantno, kot to delajo druge strani.

Vec novic, bolj na kratko in jedrnato spisane in predvsem hitreje od konkurence. To je deviza za kewl novicarsko stran. Seveda, s tem ne mislim, da bi kvaliteta novice morala biti postavljena na stranski tir. Ampak ce lahko novico preberem par dni prej na kaksni drugi strani, je nima smisla se enkrat pogrevati oz. to potem vec ni novica, ampak kvecjemu povzetek.

Cuoresportivo ::

saj ravno v tem je fora. v svetu dost pomeni če si numero uno. pri novicah pa itak. in novico sem objavil, ko je še na nobeni naši strani nisem zasledil oz je bilo govora samo o popravku, na kks strani. če bi zdaj objavil oz ko ste objavli pa ste žal zamudili vlak, ker se je novica pojavila na manj oz "manj" konkurenčnih straneh in to povrhu slo in en straneh.
lep pozdrav(best regards)

smash ::

cuoresportivo: kaj ko bi tvoj novico postal v tole temo da bi vsi vidl kako je zgledala?!?

pa da vsi uporabniki vidimo kakšna je bila novice ter potem moderatorji konkretno povedo kje je bilo kaj narobe:\

Cuoresportivo ::

evo takole. če je bedna povejte, ker nisem ravno ful izkušen v tem pisunjenju po vaše.

"ZAdnje čase sem zasledil vse več težav v zvezi z samodejnim ugašanjem pc-jev. Vzrok je varnostna luknja v Microsoftovem os-u. Na njihovi strani lahko najdete popravek, in sicer na naslednjem LINKU.

Vendar to še ni dovolj, saj vse skup deluje kot nekakšen virus oz le-to je. F-Secure uporabnike računalnikov po vsem svetu zato opozarja na novega črva, znanega pod imenom Lovsan oziroma Msblast. Za širjenje izkorišča napako ¯Buffer Overrun In RPC Interface¨, znano tudi kot DCOM/RPC in MS03-026. Prvi vzorec črva so raziskovalci podjetja F-Secure prejeli včeraj okoli osme ure zvečer. Lovsan se širi na računalnike in strežnike, ki delujejo na operacijskih sistemih Windows 2000 ter XP brez najnovejših varnostnih popravkov, in sicer prek datoteke MSBLAST.EXE. Po okužbi določenega računalnika poskuša okužiti tudi ostale računalnike v lokalnem omrežju in na internetu.

Več informacij glede tega je opisanih tudi na kks-ovi strani, in sicer se tukaj nahaja OPIS.

Branja priporočljivo ,če ne obvezno, saj je threath virusa HIGH in je med prvimi na lestvici. "
lep pozdrav(best regards)

Cuoresportivo ::

dodani so bili še linki.

Jackass ::

Js bi se prtožu, ker mi je moderator Tomi zbrisal post v temi:
Rebeka Dremelj

oz tole:


KAJ?? A zamudl smo al kaj??

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!:'(




zdej nej mi pa en pove kaj je v tem postu tazga da ga je blo treba izbrisat. In to ni bla nobena resna tema, ampak tema o Rebeki Dremelj oz. o njenih prsih.

Pa še vzrok izbrisa ni bil napisan kot to določajo pravila, če se ne motim.
jAcKaSS

Tomi ::

V prejšnjem odgovoru si imel napisano, da si zamudil Rebekino velecenjeno oprsje za 2.000.000 SIT (nisem vedel, da so operacije tako drage..), tako da je izpadlo, kot da si padel z Lune in ne znaš brati.

Sploh pa nisi povedal nič presenetljivo pomembnega in misli, da je tema šla tudi brez tvojega posta naprej. Če pa bi srčno rad, lahko objavim nazaj.
metrodusa.blogspot.com

Jackass ::

Sej vem, da nism povedu nč pamtnga, sam glede nato da je bla že cela tema štos so lohk tut odgovori za štos.

pa tut brez mojga posta bi šla tema naprej, pa tut v težkih debatah bi šla tema naprej, če bi sodelovala dva razvneta nadebudneža, namesto skoraj polovice slo-techovcev, tko da je to mal bedn odgovor!

Ne ni treba posta nazaj objavt, sam mislm da je vsebinsko brisanje v bolj sproščenih temah, kjer ni kršeno nobeno pravilo, popolnoma nesmiselnost in daje prej občutek diktature kot pa sproščenega komuniciranja.
jAcKaSS

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jackass ()

hatch ::

Zahtevam nazaj svoj "Persona Rudis" naziv. Lahko si ga pa priborim, ce mi ga ne boste sami dali...

perci ::

hatch: Kaj praviš na lila stil brez persone rudis?

smash ::

ne razumem kje je fora kazni v lila stilu brez persone rudis..namreč sej noben ne ve da mas lila stil ane...torej ni fore

hatch ::

eh v lynx-u je vse isto..

Tody ::

smash če uporabljaš IE je fora v tem da moreš slo-tech gledat v roza stilu naštimej si ga in ga uporabljaj 30 minut :D

perci ::

Hehe, če pa lynx uporabljaš, ti pa sploh ne dam naziva ;).

andper ::

Jao tole sploh ni moja stvar, še sam ne vem zakaj se vmešavam, ampak, hatch, kaj je tvoj problem? 'Lighten up' za voljo vseh nas. :)

hatch ::

Moj problem je ta, da so moderatorji slo-techa nestrpnezi in nacisti, kateri podpirajo totalitarni sistem. Razkrivanje resnice moderatorjev in sirjenje resnic, katerih moderatorji nocejo slisat je prepovedano in takoj cenzurirano s strani omenjenih osebkov. Kdorkoli se z njimi ne strinja je avtomatsko oznacen za slo-tech haterja in so njegovi posti najmanj 3x dnevno brisani ali editirani.
Prepovedano je pa ocitno tudi izrazanje lastnega mnenja, kar bi lahko oznacili kot kratenje clovekovih pravic. Natancneje.. svobode govora.

smash ::

se popolnoma strinjam

Sergio ::

Spet -- cakam utemeljitev. In to dobro. Da se bomo meli o cem pogovarjat.

aja, hatch, sabla stara. WTF ti pocnes na tem sajtu pol?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Tr0n ::

hatch: Dejstvo je, da je ST folk cool in da so ogromno vlozli v ta projekt in se vlagajo. Prostovoljno in v prostem casu. Verjetno se strinjas, da pri nas ni foruma, ki bi bil na tako visokem nivoju kot je STjev. S svojo prisotnostjo to vedno znova tudi dokazujes. Verjamem tudi, da si dovolj brihten, da razumes, zakaj se dolocenih stvari na forumu pac ne dovoli. Tak da, ce ti gre kateri moderator na jetra, se z njim zmeni oz. preko privatnih sporocil, e-maila etc... ne pa kar vse v isti kos metat. S tem kvecjemu kazes svojo nestrpnost in nezrelost.

Sicer pa, ce si tako zeli naziva, mu ga pa dajte :). Volk sit, koza cela pravijo.

Jackass ::

Men je slo-tech sicer ful kul forum in sm redn gost...

Ampak ni mi jasn zakaj vedno kadar neki postane popularno, stop to ljudem v glavo! ;((

Npr. neki kr me ful mot je, da krkoli vprašaš ti odgovorijo www.google.com. Nekateri so še začetniki v nekaterih stvareh, prav tako tudi jaz!

npr.
>kater program za oblikovanje...

google

>kao zapečm...

google...


Sm vprašal nekaj o php-ju, sm dobil odgovor www.google.com, php.net... Men se pa ša sanjal ni kaj je to! Pa sm se 5 ur matru s tistimi navodili na php.net-u da bi si naložu podporo za php na server, pa ni šlo. Pol pa čez en tedn vidm, da se je en le potrudu in v eno drugo temo napisal cel potek. Po tistih navodilih mi je uspelo v petih minutah!

Sicer pa kje se pa vid, da si ST hater?


aja... kaj sm že hotu povedat s tem....

da bi blo velik bolš če bi se slo-techovci (vsi predvsem pa moderatorji) mal bl potrudl in bi bli bolj pripravljeni pomagati!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()

Tody ::

jackass ko takole eno leto spremljaš teme vidiš da se eno in isto sranje ponavalja. Če naletiš na dobro voljo nekoga k ima čas in se mu da ti bo povedal drugače te bo zaničevalno poslal na iskanje (psevdo, btw wtf to pomen ??).O php(osnovah) je res tok napisanega na 3D delavnicah in podobnih stvareh tako da bi v iskanje vpisal PHP in videl zadevo, Strinjam se pa da PHP manual ni za začetnike k ga ful zabidira.

darh ::

jackass.. pa daj potrudi se, pa najprej preveri dokumentacijo. Če ti ne gre, to povej zraven vprašanja in prosi za nadaljna navodila... večina nas predpostavi da ste le leni in da se vam ne da brat manualov -- žal je to v veliki večini primerov res.
Excuses are useless! Results are priceless!

Barakuda1 ::

večina nas predpostavi da ste le leni in da se vam ne da brat manualov -- žal je to v veliki večini primerov res.


:\

Ne ravno najbolj prepričljivo opravičilo za popolno (skoraj popolno) pomanjkanje solidarnosti.

Kaj je že to silidarnost. A se je še spomnite, al ste se morda že rodili popolni in samozadostni:\

Barakuda

p.s.

Brez zamere, ampak Jackass ima prav.
Od kot pa lahko veš, da je nekdo (večina) len, če je postavil vprašanje. A kar že v naprej predpostavljate da sprašuje sam zato ker mu je dolgčas in je len, da bi sam iskal, (kar morda niti ne zna najti)

Tr0n ::

Ma, saj na isto vprasanje odgovoris 2x, 3x .. mogoce celo 4x. Ampak, ko je zadeva enkrat dostopna preko foruma oz. je ze bila obdelana maljonkrat in folk se vedno sprasuje, je mislim da vsem jasno, da se ti enostavno ne da jovo na novo pisat oz. iskat po forumu in copy/paste, zato ker uporabnik raje se 1x vprasa, kot pa uporabi search.

Internet je fajn zadeva; ogromno informacij; samo poiskat si jih je treba. Zato pa obstajajo razni FAQi, pa tutoriali, pa HELPi, pa vsa mozna dokumentacija. Sele ko vse drugo odpove, se povprasa po raznih forumih.

Clanek Osnove Googla za uporabnike, ki imajo tezave pri iskanju.

Barakuda1 ::

Tr0n:)

Ja, sej če zateži kak "star maček" bi ga jaz tud nekam suno. Ampak mal drgač pa je, če vidiš da sprašuje novinc, kar lohk takoj vidiš iz datuma prijave (kot orjentacija s kom imaš opravka). Se ti ne zdi:\


:)

darh ::

> Ne ravno najbolj prepričljivo opravičilo za popolno
> (skoraj popolno) pomanjkanje solidarnosti.

Poglej... ko pred tabo nastopi en problem imaš 2 možnosti. Ali imaš ČAS ali pa DENAR. Slednjega nameniš nekomu drugemu, ki se potem ubada z TVOJIM problemom. Če imaš ČAS, ga porabiš za reševanje problema. Ne moreš pa ti kr določit, da ti morajo zdej tukej vsi pomagat.

Že če boš vsaj en ali dva linka navedel, kje si pogledal, pa ti še vedno ni jasno, ti bom z veseljem priskočil na pomoč.

Se strinjaš?
Excuses are useless! Results are priceless!

Barakuda1 ::

xbite :)

Ne, ne strinjam se.

Tisti, ki ima denar (tolk da ga lohk vstran meče) tud spraševal ne bo, razen morda kolk hočeš met plačano, da se boš lohk "izkazal"

Tist, ki denarja nima, al pa ga ma premal, dab lohk takšne škrice plačeval ima pa res dve možnosti.

Ali se sam sprav zadevo preštudirat, al pa vpraša nekoga, ki to že obvlada.

Tisto kar je pri tvojem razmišljanju smešno je to, da misliš kako vsak ki kaj sprašuje nujno obvlada vsaj osnove.

Ja saj bi blo fajn, če bi blo tko, ampak realnost je čist drugačna. Največja večina jih ve o računalništvi in internetu bore malo ali skoraj nič.
Če bi primerjali naprimer s klasično nepismenostjo lahko govorimo o kakšni 90% nepismenosti od česar je vsaj 30 % popolne računalniške nepismenosti.
Mnogi med njimi spoznavajo komaj abecedo.
Mnogi med temi popolnimi začetniki niso stari ravno toliko, da se bodo v šolskem programu pri informatiki naučili vsaj osnov.
Ste pomislili, da živi in obiskuje (tudi to stran)internetne strani tudi generacija katere potomci ste v večini tukaj prisotni :)
Menda ja ne pričakujete, da je zanje računalnik nekaj takšnega kot za mlado generacijo (vsaj za večino)
O njih sem govoril in ne o "starih mačkih" na PC. Tiste bi tud jaz nekam "suno", tko kot sem že rekel.

Upam, da ti je zdaj jasno zakaj se ne strinjam.

Lohk mi sicer rečeš, da pa naj ne hodjo gor itd, no ampak pol boš samo dodal piko na i, k temu, da je solidarnost očitno zmeraj bolj pozabljana vrlina v etiki in morali:(

Barakuda

p.s.

Osebno marsičesa ne vem, v marsičem pa prekašam večino tukaj prisotnih (upam vsaj:8) ).
Če vidim, da nekdo nekaj sprašuje in da to niti ni zadeva, ki morda zanima širši krog, njega pa zanima, skoraj praviloma takšnemu ponudim pomoč na privat liniji (Sicer izrazim svojo misel ali mnenje javno). In do zdaj zaradi tega še nisem doživel negativnega odziva.
Upam da se zdaj z mano strinjaš ti:)

darh ::

> Tisto kar je pri tvojem razmišljanju smešno je to,
> da misliš kako vsak ki kaj sprašuje nujno obvlada vsaj osnove.

Nisem tako rekel.. želim edinole da se "mamini sinčki" najprej sami malo razgledajo in šele nato postavljajo vprašanja (izvrsten primer so virusi zadnjih par dni...)
Excuses are useless! Results are priceless!

Tr0n ::

Barakuda1: V bistvu je zelo preprosto. Poskusaj se postavit v kozo tistega uporabnika, ki ima odgovor na neko vprasanje, ampak je nanj ze odgovarjal v vsaj se dveh ali vec drugih temah. Bi se ti dalo se 1x isto pisat ali uporabniku raje priporocit, da uporabi search, ker bo tako hitreje prisel do svojega odgovora?

Veliko ljudi zamenjuje ST forum za helpdesk, kjer so ti dolzni pomagat, saj so za to tudi placani. Tukaj pa zadeva deluje kot nekaksen P2P program. Uporabniki si pomagajo med seboj in vcasih se zgodi, da je za nek odgovor na voljo ze dovolj "sourcov" ;).

Tody ::

če je zadosti pismen in razgledan da lahko napiše post pol lahko tud pogleda na levo in vidi ISKANJE.

Barakuda1 ::

Pa dobr :|, valda je tud men jasno, da tle ni nihče dolžn nekomu pomagat in da je to zgolj in samo dobra volja posameznika.

Poleg tega, če bi bli res prebrali kaj sem napisal, bi lahko vidli, da sem tud jaz proti "maminim sinčkom".

Jasno da nekdo, ki mi tle na forumu straši že leto al pa dve ne spada v kategorijo, da bi se morali vsi ubadat z njim.

Govoril sem o onih drugih.
Tistih, ki se objektivno res ne znajdejo.

To je tista kategorija, ki kaj več kot da ve kje prtisne gumb da se PC sploh uklop, pa da izbere še stran, (ki mu jo je tko al tko en drug dal med priljubljen), naprej pa adijo pamet.
O njih sem govoril, ne pa o onih frajerijih, ki so preprosto preleni, da bi se sami mal pomujali.

Zato sem tudi zapisall, da je lahko en tak orjentir tudi to, koliko časa je sploh kdo že prijavljen.
Nekateri zapišejo pri osebnih podatkih praktično vse kar se predlaga (kar tud kaže, da ni lih "star maček"). In če tam vidiš da je tip al pa tipica star cca 45-50 je kr precej možnosti, da so mu PC dokaj tuja zgodba (iz čisto objektivnih razlogov)

A smo se sedaj razumeli. Tud jaz sem priti, da me nekdo izkorišča, tko ali drugače. Nekaj drugega pa je če nekomu pomagam, za katerega menim, da je pomoči potreben. Pol sem pripravljen isto stvar napisat tud 10 x ali pa več.

Zdaj pa upam, da bo na to temo dost :)

Barakuda

smash ::

jest sm pa včas prelen da bi iskal...pa raj na forumu vprašam..pa počakam kašn dan dva..pa se že najde kdo ki odgovori...tako mi prihrani iskanje in živce....zato tudi so forumi..

če se katermu izmed vas ne da odgovarjat..NE ODGOVARJAT...ker najbolj gre na jetra če se najde kak "stari maček", ki pametuje o googlu..preprosto izpusti taka vrašanja!!...se bo že našel nekdo, ki mu ne bo odveč ali pa bo imel čas in bo odgovoril



:\

Tody ::

smahs ja to je pa res (: sam včaših prou butaste vn mečejo tko da moreš to napisat bolj da ga izivaš kot kej druzga (:

Grey ::

OK, torej zdej rabim obrazložitev tistih malo prej doživetih dogodkov. Prvo kot prvo tale nesporazum med mano in Thomasom se vleče že od mojega prvega posta v oddelku Znanost in Tehnologija. Thomas 98% mojih postov vedno neki kontrira in zaničuje čes da sm neki manj od njega(tako js to dojemam, ker je res nekak tko namenjen). In VEDNO se obnašam gor tko kt je treba. Upam pa da moderatorji brišejo tut drugje poste ker sm vidu da to ni edini primer tuki gor.

Marjan ::

Grey se pritoži v "Izvenzemeljsko življenje...":
Zakaj brišeš moje poste? V čem je njihvova napaka? Najbrž sm kršu nekij členov tko kokr so jih tile gospodiči kršili protiv mene? In po vašem 23. členu mi morate prosim obrazložiti zakaj ste izbrisali zadnja 2 posta.


Izbrisal sem celoten vajin prepir (Thomas - Grey).

Zakaj?
Pravila: 2. člen, 1. odstavek.

Da, Grey, izbrišejo se vsi posti, ki se ne podrejajo pravilom Slo-techa.

Grey ::

>Da, Grey, izbrišejo se vsi posti, ki se ne podrejajo pravilom Slo-techa.

Ja d0h da to vem. Pač ta določeni član tega forum se vsaj po moje obnaša zelo arogantno do drugih. Misl da je, po domače povedan "prjeu boga za jajca". Tista tema je pa tko al tko filozofska usmerjena in meni pač preprečujejo povedat moje mnenje. Vedno mi pa ponujajo na pladnju, neke kao pravilne trditve iz današnje znanosti. Sej ne moremo vedet al obstaja al ne, ker tega ne vemo 100%. Torej lahko samo filozofiramo in teoretiziramo na podlagi naših prepričanj, tu ni nobene znanosti. Planetov ne poznamo vseh(kolkr jih pa poznamo so vsi nenaseljivi) in preprosto ni nobene podlage.

Marjan ::

No, in iz taga sledi, da se je v Z&T oddelku treba pogovarjat tako:
A> Jaz mislim, da je tako...
B> Ne, se ne strinjam in mislim, da je takole...
A> Dokazi, da imam prav jaz: linki, argumantacija,...
B> Ne ne, tvoji dokazi so napačni, zato in ZATO, poglej na teh linkih, protiargumenti...

Če pa ima kdorkoli želje po osebnem pogovoru, ima ta forum odlično rešitev - zasebna sporočila.

:)

undefined ::

Naj mi OwčkA pove, zakaj je bilo tole ( tukaj) dobro brisat:

Slišal sem točno isto, kot je povedal cman!

There are no answers, only choices.

[Ta odgovor je izbrisal OwcA dne 12.09.2003 ob 22:08:04.]
[Ta odgovor je ustvaril IceMan dne 11.09.2003 ob 22:23:59.]

OwcA ::

Brisanih je bilo več odgovorv, obrazložitev je bila podana v temi sami.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

undefined ::

> Brisanih je bilo več odgovorv, obrazložitev je bila podana v temi sami.

Ja, napisal si, naj se držimo teme.

Lahko razložiš, kako se jaz s svojim komentarjem nisem držal teme?

OwcA ::

Tema je o ustanovitvi nove teroristične organizacije, ti si podal svoje strinjanje z izjavo o delovanju partizanov. Četudi to odštejemo, se je tvoj odgovor nanašal na izbrisanega in je bil tudi zato izbrisan.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()
««
14 / 20
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
904884 (3551) perci
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755379 (1883) undefined

Več podobnih tem