» »

Microsoft in Hollywod za lepši jutri: Financiramo Teroriste

Microsoft in Hollywod za lepši jutri: Financiramo Teroriste

ZDNet - Microsoft in MPAA (kinološka, ups, filmska ustreznica RIAA, zveze za branjenje pravic spregledanih umetnikov) opozarjata ameriški kongres, da teroristične organizacije in piratske skupine (oz., če govorimo o Aziji, podjetja) tesno sodelujeta -- s prihodki črnega trga programske opreme naj bi se financirale teroristične organizacije. Ameriško pravosodje zatrjuje, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da se vršitev takih nedopustnih transferjev ustavi. Klik!

Rešitev? Sicer je res, da si ZliTeroristi s svojimi napadi na PisarniškaPoslopja kvečjemu pljuvajo v skledo, saj zmanjšujejo potencialne prihodke v prihodnosti (zaradi 'nesreč' pač manj vlaganj v razvoj; izkušnje namreč ne nakazujejo, da bi njihova dejanja imela očitno stimulativne posledice). Programerji in filmarji bi se morali poslužiti drugačne metode: razvijati in snemati morajo pričeti popolno programje -- torej tako, ki bi zahtevalo neprestano posodabljanje (dodaten motiv za teroriste, da ne napadajo -- saj bi ostali brez finančnih sredstev), ali dejansko prično na trg plasirati izdelke, ki za prodor ne bodo potrebovali pomoči neuradnih organizacij.

Tech Odiseja 2003: Nad gručo nebogljenih geekov se prikaže ogromen monolit, iz katerega se z 42-kratno hitrostjo valijo najnovejši Britnijini CDji. Socializacijia se pričenja znova.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hekerji so se izdajali za mlada dekleta in napadli telefone izraelskih vojakov

Oddelek: Novice / Varnost
155469 (3695) Markoff
»

Donacija Wikileaksu

Oddelek: Problemi človeštva
415314 (3852) kmetek
»

Teroristični uporabi interneta so dnevi šteti

Oddelek: Novice / NWO
325234 (3244) MrStein
»

teroristična organizacija !!!

Oddelek: Loža
432703 (1929) madmitch

Več podobnih tem