» »

Jaz sem luzer!

Jaz sem luzer!

«
1
2 3

ahac ::

OK, priznam: sem luzer.
Moj problem je, da sem mi čist nič ne da. Npr. zdaj sem se začel učit Analizo za 1. letnik, ker moram naredit še izpite za lanski šolski let. Ampak namest, da bi se učil pišem tale post. Kadar se probam učit se sploh ne morem skoncentrirat. Namest, da bi počel kaj pametnega cele dneve samo višam telefonski račun z pametovanjem po forumu (forumih). Zadnje čase se mi pa še to ne da. Še iger ne špilam več tolk kot včasih. Sploh se mi ne da več ukvarjat s športom. Osebne izkaznice nimam, ker se mi ne da na občino. Vsak dan sem lačen, ker se mi ne da naredit kosila in it v trgovino. Zadnjič sem si rekel: "Zdaj bom pa naredil stran v PHPju!" Na PCju sem postavil server, to je pa tud vse. Sploh me nič ne zanima več. Na faksu namest, da bi med vajam delal kakšno seminarsko rajš surfam ali igram špile po Netu. Pol me pa asistent čudn gleda. Ker nimam seminarskih pa pol ne morm na izpit (ki ga itak ne bi naredu). Pa to ni samo zdaj tko. Tako je že celo življenje. V osnovni šoli sem še delal domače naloge, v srednji (gimnazija Kamnik [sux, čist tko btw]) sem fuknil dvakrat zaporedoma in sem moral v večerno. Najbolj je pa fora, da sem bil takrat na tekmovanju v logiki četrti in da sem maturo naredu z lahkoto. Če je kaj za naredit zmeram prelagam na enkrat drugič. Enkrat sem bil na pregledu pri zdravniku, ker sem alergičen na cveten prah. Reku je naj pridem čez pol leta, ker se da to mal pozdravt. To je blo pred dvemi leti.
Mislim, da imam eno tako bolezen, ki povzroča lenobo.
Ja, sej vem, da bolj kot lenariš bolj si len. Zato sem mislu, da bi blo kul, če bi neki delu. Zaslužu bi dnar pa še kej uporabnega bi se nauču. Pol bi se mi verjetn tud bolj dal druge stvari počet. Ampak se mi sploh ne da pogledat na strani od študentskega servisa in poiskat dela.

A mogoče za lenobo obstaja kakšno zdravilo? Tablete al pa sirup.



Somebody please kick my ass.

Tomi ::

Pomaga lahko motivacija.
Ali pa represija, zato se ne igraj, ampak zacni delati, pa bos videl, da te bo potegnilo notri.
Poleg tega segmentiraj dan, in ta plan uresnicuj. Potem se pa spet javi:\
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Veš kaj. Nisi edini z takimi problemi. trenutno bi se jaz moral učit za izpite 1000 na uro, ker mam drug mesec 5 ali pa 6 izpitov. Pa se mi sploh ne da ali se pa ne morem spravit za knjigo. Samo ta problem je pri meni prisoten nekako en mesec pol pa že nekako zlaufa. Bojim se, da mi bo zmanjkalo časa za to sprobat.
Problem se je spravit učit. Sej potem, ko nakako vsak dan delaš že nanako zlaufa. Ti trpiš kot večina ljudi v 1 letniku faksa za tem, da misliš, da si vse naredil in da je konec. Verjemi mi ni tako. Sicer pa sem jaz prvi letnik ruknu prav zaradi tega. Sedaj pa upam ,da v tretjem ne bom moral pauzirat. Se bom že nekako potrudil.
Pri sebi razjasni kaj sploh hočeš v življenju. Vedi, da brez izobrazbe ni uspeha. To mene tudi nekako vodi naprej. Sicer pa mi mat vsak dan posebej futra glavo z tem, da jo mam dobesedno pol kur**. ko da jo nisem že tok let prej poslušal.
Ne se pustit, da bi lenoba zmagala. Spravi se nekaj delat. Recimo luknje v ohišje za ente ali plexi ohišje ali karkoli kar te bo veselilo. Sigurno nisi vse življenje taka lenoba bil. čeprav to nekako pišeš.
Vendar ne pozabi, da boš uspel le, če boš hotel.
Go with the flow.

Jebiveter ::

Jst tudi prakticiram lenobo 100 na uro!!
Zdej naprimer bi se mogu ucit za esej, ki ga jutri navsezgodaj pisemo pri slovi! In kaj delam? Tle zabijam cajt in motivacijo za ucenje!!!!! To se mora nehat!!! <-- sm si ze mnogokrat reku, pa ni zneslo!!! Delovalo je le nekaj casa pol pa spet po starem!!! Pol sm si se eno spletno stran nakopal na glavo, tko, da je moj dan bolj poln kot katerikoli delovni dan povprecnega cloveki z redno sluzbo in druzino!!

Aja, sm omenil, da hodim v 1. letnik gimnazije? Svasta!:O
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

abcde7 ::

mi tud jutr mato pišemo, pa sm se eno uro uču pa nč ne znam...:D res je hard pišemo kvadratno funkcijo!

Thomas ::

Če si len - ti ni pomoči. Vsaj uživaj v lenarjenju, da boš imel nekaj od tega - ne pa da si kvariš dneve s sekiranjem samega sebe. Morda te sčasoma lenoba celo mine.

Obstaja pa (bolj verjetna) možnost, da ne maraš tega, kar delaš zdaj. V tem primeru pojdi vase in poišči odgovor na vprašanje kaj bi pa rad počel.

Morda preprosto želiš zaslužiti milijardo tolarjev v čim krajšem času?

Go for it!

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Elemen_T ::

Veš kako. Če sem jaz len in se moram obvezno učit naredim naslednje:
- Skuham si coffe.
- Usedem se na okno in si prižgem cigaret ali dva
- 20-30min se IZKLJUČNO relaksiram in grem v svoj svet ter razmišljam IZKLJUČNO sanjave zadeve.
- Ves skuliran, full of power se grem učit. In mi sploh ni problem. To mi vedno znese.
Zdaj če ne piješ kofeja in ne kadiš, pač slednji stvari izključi.

lp

gripen ::

Ja priblizno vem kako to zgleda, jaz to lenobo prakticiram ze skozi celo srednjo solo. V bistvu je problem v tem da so vsi v našem razredu priblizno taksni in da nebi izstopal se moras pac prilagoditi vecini. :)) Zadnja tri leta se mi zdi ni bilo niti ene pisne naloge ki je nebi ponavljali (nekatere celo veckrat). In pol nej bo clovek motiviran za ucenje. Za pisno se noben ne uci, ker vsak ze ve da jo bomo ponavljali, tko da pridemo samo povohat kaksna so vprasanja pol pa naredimo plonkiće da vsaj za dve al pa tri splonkamo in tako naprej. Za letos mi ni cisto jasno kako bom opravil z zakljucnimi, ampak bomo ze nekako skozi spravli, kot vedno.
Kako gre ze tista?
O, lenoba, lenoba, zvest ti bom do groba,
hitr' sem se te navadu, nikdar nebom te pozabu,
o, lenoba, nikdar ne bom te zapustu,
vedno bos ob meni, v sluzbi ali na dopustu. :D

teac ::

Ahac, jaz mam podoben problem kot ti. Jaz bi se tudi moral učit (mam kolokvij v četrtek, konec meseca pa izpit iz matematike), pa zdaj rajši tu to pišem. Ne vem, sploh mi ni. Mogoče, ker se bliža poletje?!?!? Ne vem, v zimskem simestru sem na faksu še nekaj migal, zdaj pa...bolj počasi!!!
Na srednji šoli je blo podobno, samo ko se morem učit (ko je res že sila), pa se naučim.
Npr.
Za maturo sem se spravljat učit 2 meseca. Vsi so pravli, da nebom naredo...pol pa sem se res zadnji čas spravo in se naučo (se mmaturo naredo z 5:D).
Če ve kdo kak način da se spraviš k učenju(od Elemen_t-a niti ni tako slaba), naj jo pove)!!!

IceIceBaby ::

Očitno nas je kar nekaj tapravih lenob. Tudi jaz sem totaln luzer. V prvem letniku gimnazije so mi dali zoisovo štipendijo. Na žalost je zmagala lenoba in sem jo že po prvem letu zgubil :) Šolo delam glih za glih. Vsaka konferenca vsaj 2 graji, vsak let popravci. V 3. letniku smo mel za kemijo enga profesorja ki je 3 dal samo če si h kemij hodu. No...jaz sem mel popravca, pa še 1 na šol. Letos smo moral za maturo predelat 5 knjig, jaz tut ene nisem niti povohu. Za maturo se nisem učil še nič. Ampak bo že :)
Sicer pa izobrazba ni vse, mal poglej kdo je na lestvici najbogatejših zemljanov. Skor noben nima faxa narjenga :)

Binji ::

Jah sam takrat si lahko se dobu sluzbo brez faxa. Zdej pa... Sm pa jst cist isti. Zdej bi se mogu brezpogojno mato ucit drgaci bom pisal sop in mel avotmatsko popravca. In kaj delam? Pisem odgovore na forumu:\
Se je pac treba le lotit.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Nemelk ::

joj, to če se ti nč ne da, še ne pomen d si lenoba! v tem času je razlogov za lenobo na pretek, še najboljši je t.i. pomladanska utrujenost! :)
največja napaka je pa ta, da se smiliš sam sebi! to nikakor ne gre! razmišljati morš pozitivno! ok, ti maš probleme na faksu, jst pa v srednji šoli! no tiku je neki razlike, ampak jst še nikoli nism gledu tako črno na svet, da nikamor ni šlo. pa sm lansko leto dobu 3 popravce, ampak čez počitnce sm še zmeri še eneparkrat žuru!!! jst ne razumem ljudi, ki so "pridni" v šoli z ocenami od 3-5 potem pa če slučajno dobijo 1... joj kot da bi se svet podru jim. zakaj? s tem nič ne spremeniš, sam s sekiranjem "kuriš" pozitivno energijo ki ti je ostala, oziroma, katero boš še kako potreboval da popraviš oceno/nardiš izpit!
don't worry, be happy! nevem, nekako zdrajsano se sliši, ampak jst tega ne bom nikoli pozabu!
Nemelk ™

MArko ::

jas bi se tut rad vidu zec ene 10 let recimo... a bom se skos mel sam 5 izpitov iz prvega letnika, bom se skos brez osebne, si bom zacel ze po bradi hodit kr se mi nebo dalo brit, lase bom lahko v sajtrgi vozo k ze vec kot leto nisem bil pri frizerju kr se mi enostavno ne da. na kompu steka ze vse po spisku pa se mi ne da porihtat, vent od procesorja ze dolgo nekam cudno ruzi pa dela sam z pol obratov... pa saj dokler nebo zruzlo vse skup nebom sel pogledat kaj je narobe, ni se mi dalo it tankat pa sem ostal z avtom na cesti brez bencina vceraj, lahko bi ga spucal ze pocasi znotraj kr mam se zdaj povsod iglice od dreves od lanskega morja, eno bejbo bi mogu ze zdavnaj poklicat pa se ne spravim zraun. eh ja ce si len si len.... nimas kaj

kuzifix ::

Pa sm se ze bal da sm edini, ki se mu ne da ucit. Ceprav jaz v takih trenutkih ne lenarim, temvec delam druge stvar. To je pac cas, ko je stanvanje najbolj cisto, in vse dela kakor urica :D
In kljub temu da si vsak dan dopovedujem da je treba faks nardit, da priblizno vem kaksni so moji cilji, nikoli nic bolje. Na trenutke se mi zdi da je mogoce napacen faks. Po enemu letu matematike, fizike, programiranja, ... bi z veseljem napisal kaksen esej ali pa se ucil kako geografijo :). Pa tudi sicer bi clovek mislil da bi me po 4 letih bluzenja v gimnaziji (pac po liniji najmanjsiga odpora) izucil, da se je pametno sprot ucit. Bomo vidl kaj bo cez mesec pa pol, oz koliko izpitov bom naredu >:D. Zdele se grem pa se mal fizko ucit.
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.

luni ::

ahac hvala ti najlepsa za ta post in naj se ti nasmehne boginja (ne)lenobe! To zadevo bom dal za prebrat moji mami, ki si je v glavo vtepla idejo, da sem najbolj lenuharski osebek na svetu. Hehe, bo ze videla... :D
Artificial Intelligentia

ADF ::

Tudi jaz imam podobne simptome s to razliko, da takrat ko ne lenarim (po 18h) pijem.
Fakulteto vidim samo še takrat, ko grem v gostilno, včasih pa tudi nazajgrede.

Yohan del Sud ::

Kaj čem rečt. Jest sem tolk len, da se mi še lenart ne da več. Motivacije imam tolko, da se privlečem do sekreta če me tiši in niti malo več. Iz golega dolgčasa si nato vrtam po nosu in se smilim samemu sebi. Revež sem jaz. Da. :\

Res bi bilo fino, da bi obstajale kšne tablete. Red bull je zelo začasna rešitev.

ahac ::

Sej je kul. Sej se ne sekiram zarad tega, sam ko pogledam na koledar in vidm, da se izpiti hitro približujejo se mal zamislm. Pol grem pa TV gledat. :D
Red Bull sem pa včasih že pil med učenjem in je mal pomagal. Sam kaj ko je tolk drag. |O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

whatson ::

hehe:D

jaz sem že toliko v počitnicah, da se mi sploh ne da več učiti... zdaj ko bi moral najbolj delati v šoli (zaključek šole in podobno), jaz ne delam nič drugo kot visim na netu, se vozim po mestu, berem revije, ter seveda poslušam glasbo...

trenutno nimam nobene motivacije, ostanejo mi le še sanje in računalnik...

in ko bom ze**bal v šoli mi bodo ostale le še sanje... ker mi bodo računalo zasegli :D:D

sicer pa: NE SE KASIRAT... ups.. SEKIRAT8-)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

malinavc ::

hehe...vsi ste leni! Tak k jst!
Sem v tretjem letniku tehnične(elektrotehnik-elektronik) in če mi kdo verjame al pa ne se nism še nikol v srednji šoli zares uču! Od prve kontrolne v prvem letniku naprej plonkam, včas sm te sam naredu, zdej si pa še te skopiram od drugih! V šoli itak vsi spimo, pridem domov dam v stolp rejđe, navijem musko, pržgem TV, vidim de ni nč, grem mal na net, vse že vidu, pol se še mal potikam po hiši :), pol grem vn, konc tedna me pa itak ni čist nč doma! Za popravt mam 6 graj, jao, manj k 1 mesc je do konca pouka, jao!!! Prejšn let sm 11 graj popravu v enem tednu in na koncu izdelu brez popravca! Še učitli niso verjel!!! Hehe...life is good...no slišal ste skor zgodbo mojga življenja...mejte se...
...odvisno s katere perspektive gledamo...

abcde7 ::

no k sem včerej reku, da se nisem nč uču, dons smo pisal pa nisem mu blage!

Vanich ::

Hja....jes sem si pa nabavu en zjeban invalidski voziček, ker se mi ne da hodit peš do štacune. Živim pa v prvem nadstropju in sem šele pršu u ta del mesta. Ponavad se najde tud kakšna dobra duša pa te poriva do štacune....Edin problem je, da so me u štacun vid'l ene parkrat kuko sem pršu peš, pa me zej mau čudno gledajo...pa tud sosedje me nočjo več porivat zarad istega razloga...jebiga ....se bo treba kej druc'ga spomnit.....

Sonix ::

In se eden izmed mnogih... >:D
-[ Sonix ]-

Lunik ::

Jest opažam, da se mi to pojavlja samo spomladi... Pozimi se mi je kar nekako uspelo spraviti k učenju, zdej se mi pa čist 0 ne da. pač visim na slotechu :)
Moram se mal zresnt.

Freak ::

Ma itak je zdej vse brezveze delat, men se včasih še lenart ne da. Sploh ne vem, kaj bi naredu s sabo, pa še šola te čist zamori. Domačih nalog sploh ne delam jih raje prepišem v šoli, na tv-ju ni nč pametnga. Pa mi ne preostane drugega, kot da zabijam čas na netu in z igrami!

slow3nc ::

ahac pomoje mamo skor usi iste porbleme...Jaz sm rvi letnik gimazije ...mam popravca matko,pa vem,da če bi se bl učiu nebi meu...Pa se nism..Jebiga.Se bo treba zdej bl potrudit.Sam najbel je fora da ko si rečeš "ZDEJ SE BOM PA UČIL!",nevem,vsaj pri men je tko no,da se takrat najmanj :O
Sploh se ne morm prisilit..No ja zdej se grem pa slovo učit,sm prašan jutr :>>
slowenaaac!

krneki ::

Kako enim rata take prazgodovinske teme oživljat?

No sej je smešn pa to, ampak vseen. :D

gzibret ::

Pebi, premal se bavite s športom. Pejte laufat za kake pol ure, nabijte pumpo na 160 obratov na minuto in vstrajajte pri teh obratih 15 min, pol pa laufite malo počasneje. Ko pridete domu pejte pod tuš in lenoba bo izginila sama od sebe.

Deluje. Preverjeno!
Vse je za neki dobr!

OZZY ::

krneki..se strinjam..me prav zanima kje jih najdejo....4.5 let stara tema...Izjemno..
Go with the flow.

mtosev ::

krneki..se strinjam..me prav zanima kje jih najdejo....4.5 let stara tema...Izjemno..

4 leta je stara.

Poslano: 21.05.2001 19:25:14
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

IgorGrozni ::

V zmoti ste !

Dokler se še lahko nekako izmuznete čez socialne sisteme šole, družine, družbe in lapate tule:D , še niste luzerji.
Zato ker ste leni, boste šele postali luzerji.

Sicer pa... eni so na svetu zato da pognojijo polje za tiste, ki rabijo veliko hrane za rast.>:D. Kanon futer... Jebi ga !8-)

LP:IgorGrozni

ahac ::

Tema je še vedno aktualna.

Tek pa ne pomaga preveč.. ponavad grem takoj, ko pridem domov z teka igrat World of Warcraft. :\


ps. slow3nc verjetno ni opazu datuma.. ker je en norc na nekem irc kanalu prej linkal stare teme.. Pač še nekdo z premal volje, da bi kaj koristnega delal.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

BendeR ::

krneki..se strinjam..me prav zanima kje jih najdejo....4.5 let stara tema...Izjemno..


Jaz sem kriv. Nekaj sem iskal na forumu pa po naključju zašel na tole temo. No, pol sem pač link na irc kanalu pastal in en (slow3nc) je tole šel obujat. :D

Otroci pač. >:D

speed machine ::

Jz pa gledam, kok da sem zgrešu prebrat kar 25 postov. :D

Samo zanimivo branje.
//

Utk ::

No, ahac, ti si to odprl pred 4 leti, malo napiši kako je blo ta 4 leta...si kaj vsaj poskusil naredit na tem, je pomagalo, ali si se vsaj nučil z lenobo shajat...

DOOM_er ::

ah.........
Robots will steal your job. But that's OK

ahac ::

Jah.. isto je. Naredu sem par izpitov na faksu, ampak velik premalo. Enako tudi na drugih področjih.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

slow3nc ::

Brišem prah s polic...
Ma ja..res nism opazu datuma,ko je bender pastal na ircu :))
Sem se tak smejal ko sm bral da sm mogu prlimat tist post pa zarad mene če je tema starejša ko jaz :D
Bender...Vsi smo v duši otroci >:D [objem :P]
slowenaaac!

kopriwa ::

ma to bi mogl narest Lenoritis Conference, kjer bi se pogovarjal o večji aktivnosti, predvsem stran od računalnika...

kihc ::

G33ks turnir v balinanju mogoče? :>
x

Binji ::

jst pa z veseljem sporocam da tistega popravca nism imel:D Sm pa zato padu 1. letnik faksa ampak je pa zato to leto boljse:8)
Vsebina teme je pa itak zmeri aktualna:D

Btw ahac..FRI? Sm meu jst isto z Analizo 1 probleme.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Binji ()

Jinx ::

Jaz pa nisem lena... ampak nimam pa več nobene volje, da bi karkoli naredila... Zadnje čase se mi še računalnika ne da več prižgati. Napisana imam dva romana... pa kaj ko le do polovice... Nasploh se mi zdi, da zjutraj vstanem, se vlečem preko dneva in samo še čakam večer, ko se mi pa le kako malenkost ljubi narediti... Upam, da se bo to kmalu nehalo ker tako enostavno ne gre več naprej. Vem, da sem sposobna narediti marsikaj in še več a če ni volje... ni ničesar.
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

PersonaRudis ::

So you are a looser.. Ahm, why don't we kill you? ;) Resno, ne se sekirat.

Keyser Soze ::

Jaz sem pa luzer... Nice. Dobra tema.:)

Ni jih veliko, ki bi se osebno takole stigmatizirali na javnem forumu. Ni jajc.:D

Sej je pomoje pri večini podobno. Bolj problem je to, ker imaš preveč interesov in bi počel to, pa ono, pa tretje in bi moral met dan 48 ur. Vsaj pri meni je tako. Potem pa vsako stvar naredim samo na pol pa zgleda kot da ni nič od mene. Premal cajta. Najrajši bi spal samo dve uri a kaj ko sem potem ko ena cunja.

P.S.: Sej si lahko urediš urnik oz. razporediš čas, a kaj ko potem rata vse by the book. Boooring...

lambda ::

No, tole temo vidim prvič in ne morem verjet, da je tako kot da bi jz tole napisal. Gremo malce predelat, da bo veljalo zame:
-------------------------
OK, priznam: sem luzer.
Moj problem je, da sem mi čist nič ne da. Npr. zdaj sem se začel učit Programiranje 2 za 1. letnik, ker jo moram naredit, pa nimam preveč pojma, čeprav naj bi bil programer. Ampak namest, da bi se učil oz. programiral pišem tale post. Kadar se probam učit se sploh ne morem skoncentrirat. Namest, da bi počel kaj pametnega cele dneve samo višam telefonski račun z pametovanjem po forumu (forumih). Zadnje čase se mi pa še to ne da. Še iger ne špilam več tolk kot včasih. Sploh se mi ne da več ukvarjat s športom. Osebne izkaznice nimam, ker se mi ne da na občino. Vsak dan sem lačen, ker se mi ne da naredit kosila in it v trgovino. Zadnjič sem si rekel: "Zdaj bom pa naredu kak program v Javi pa v C-ju!" Na PCju sem postavil DevC++, j2se, javadoc, to je pa tud vse. Sploh me nič ne zanima več. Na faksu namest, da bi hodu na kako predavanje, bluzim vsepovsod. Pol me pa vsi čudn gledajo, ko prenekatero stvar prvič vidm. Pa to ni samo zdaj tko. Tako je že celo življenje. Že v osnovni nisem delal domačih nalog, prav tako ne v gimnaziji. Ker naj bi bil vsaj malce bister nisem ravno fuknil, pa tud maturo sem zdelal za džabe in na tekmovanja sem hodil in kdaj pa kdaj še kaj dosegel, ampak naredil sem pa veliko manj kot bi lahko. Če je kaj za naredit zmeram prelagam na enkrat drugič. Enkrat sem bil na pregledu pri zdravniku, ker sem alergičen na cveten prah. Reku je naj pridem čez en mesec, ker se da to mal pozdravt. To je blo pred šestimi leti.
Mislim, da imam eno tako bolezen, ki povzroča lenobo.
Ja, sej vem, da bolj kot lenariš bolj si len. Zato sem mislu, da bi blo kul, če bi neki delu. Zaslužu bi dnar pa še kej uporabnega bi se nauču. Pol bi se mi verjetn tud bolj dal druge stvari počet. Ampak se mi sploh ne da pogledat na strani od študentskega servisa in poiskat dela. No, ampak jaz mam vsaj dobrga soseda, ki mi je zrihtal job, kjer zdj tud delam - fajn študentsko delo, nimam pripomb. Ampak zdaj je pa začelo vse ostalo izostajat. No sj se ne bom pritoževal, pogoje za naslednji letnik mam že sedaj, pa verjetno bom vse izpite letos naredil, ampak ... izkoristek tega kar bi lahko naredil je mogoče 50%. To mi hodi po glavi ...

A mogoče za lenobo obstaja kakšno zdravilo? Tablete al pa sirup.
---------------------

Da ne bo kdo misnu da nakladam glede nekaterih podobnosti ... osebna izkaznca je za 9 mesecev pretečena in se mi ne da it po novo. Cvetni prah me je precej jebal, zdaj se je pa alergija nekako pozdravila, kljub temu, da se nisem odzval na zdravnikovo povabilo pred nekaj leti. Biti lačen ... kaj naj rečem - če ne bi bilo študentskih bonov bi poginil od lakote ko pes. Pa ne zato ker si ne bi mogu kupit hrane, ampak ker ne znam drugega obroka narest kot jajc spečt pa mleka skuhat, jurja in več za eno južno bi se mi pa kot študentu zdelo mal neumno dat. Men se še na južno v restavracijo na bon ne da it jest - za to si moraš vzet namreč skoraj urco cajta.

No ... upam, da če bom bral tole temo čez nekaj let, da bom rekel: "No, nekoliko se je pa izboljšalo. Hm, pravzaprav precej." :)

IgorGrozni ::

Mogoče bo komu od vas pomagalo, tako kot je pomagalo meni. Ko sem si med menjavo služb vzel dvoletno pavzo in se soočil z ˝absurdom obstoja˝:

Priporočam poglobljeno branje :

Nikos Kazantzsakis : Kapitan Mihalis, iz zbirke sto romanov(?)- obvezno branje spremne besede
Boštjan M. Zupančič : Pravo in prav

Bilo jih je še nekaj, ampak če se prav spomnim sta bile glavni ˝filozofski vir za življenje ˝ te dve. Posebej Kazantzakis.


LP.IgorGrozni

strictom ::

ahac i here you foo... Len do kraja.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::

Lihkar sem mati napizdil ker me je neki spraševala pa sem jo poslav iz sobe ker se mi ne lubi odgovarjat.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::

MMOs are the answer.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

strictom ::

Why the fuck sem pa šov pa štiri poste napiso.

I must be insane in the membrane... :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Motivacija, volja do dela (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518579 (6130) Vitamin-B
»

Ali je maturo potrebno opraviti

Oddelek: Šola
337522 (6380) Phantomeye
»

Čemu se šolati ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
739113 (7224) innerspace
»

Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
1117885 (6114) amd64bit
»

sitemi učenja itd. (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
614869 (3838) McHusch

Več podobnih tem