» »

Jaz sem luzer!

Jaz sem luzer!

1
2
3

d0rK ::

Joj se en....Where's my gun...

cryptozaver ::

Res je danes kljub temu da se veliko dogaja dosti brezvolje med ljudmi. Predvsem mladino.
Zakaj?
IMHO:
-TV, gejmi, soping... delajo ljudi pasivne.
-druzba ne tolerira povprecnih mors bit naj ce ne si null.
-izobilje - materializem prinasa le trenutno zadovoljstvo.

Seveda smo pa tut vsak po svoje programirani (geni, vzgoja, zivljenjske izkusnje).

uf tezim... priznam, tut jaz sem vcas len da grem sam seb na zivce - dovolj dober razlog za motivacijo ;)

Uros!no ::

In Ahac.. leta so tekla.. si že kaj doštudiral? :D

IgorGrozni ::

Gre pa nekako takole ( Kazantzakis):

Umrljivi smo, nepopolni smo, vsak dan... Rešitve ni ! To pa še ne pomeni, da ne moremo ˝razbiti nekaj glav, ljubiti nekajkrat(enkrat), delati, sanjati˝,.... če le to počnemo dovolj predano.
Tudi lenariti.>:D

Ne pozabiti pa, rešitve ni !:))

LP.IgorGrozni

Loki ::

ahac si kaj depresiven? traja to ze dalj casa?
kenslaj net, slo-filesharing, filme...
zacni se ukvarjati vsaj malo (vec) z sportom, recimo vsaj kaka kolebnica za zacetek (se moram spraviti gor tudi jaz) dela cudeze (tudi glede odvecne mascobe ali kondicija problema; zakaj pa mislis, da jo imajo boksarji tako radi?):))

strictom ni se ti dalo popravljati postov.:)) :)) :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loki ()

Yossarian ::

Mater, kaki luzerji. Ne morem verjeti, da bom jaz to kdaj izrekel, ampak moram: prelepo vam gre in vam nič ne manjka. Če bi si morali osnovne potrebe izborit, bi sigurno drugače razmišljali. Skoraj se moram strinjati zIgorjemGroznim o kanonfutru. Mater, ne morem verjeti, da tako razmišljam. Joj, kak ste me razpizdli. Je pa to dokaz, da je Slovenija prijazna in nudi člčoveku dostojno življenje. No, vsaj nekaj dobrega v tem. Joj, kaki luzerji.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Stepni Volk ::

Ne skrbite, vse to je le spomladanska utrujenost. Do zime vas bo ujel še zimski sapnec.

Tr0n ::

Heh, mislim, da ni cloveka, ki ne bi sel skozi taksne "lene" faze. Ampak se potem, ko enkrat dostudiras in se postavis na svoje noge etc.. zadeve pocasi obrnejo.

Saj bo. V mislih pac moras vedno imet, da je zivljenje, ki ti je bilo podarjeno, pac tvoje edino in da ga bo se zelo hitro konec, zato se ga splaca izkoristit.

poweroff ::

A ni bila pred časom ena tema o Tujski legiji. Tam so govorili, da ti dajo eno puško pa za nekaj dni hrane, potem te pa v puščavo ali džunglo odvržejo s padalom. Pol pa - znajdi se.

Po moje bi lenoba minila vsakega najmanj takrat, ko bi poletel iz aviona... >:D
sudo poweroff

Tr0n ::

Skok z letala - to je dobra ideja. Malce berem kaksne izkusnje je imel folk s tem in so vsi skrajno navduseni nad izkusnjo. Baje da cisto drugace gledas na stvari, celo spremenis sitl zivljenja. Bo treba enkrat probat. :)

poweroff ::

Baje da cisto drugace gledas na stvari
Sploh če skočiš brez padala... :D
sudo poweroff

Dekinio ::

Kaj pa žensk noben ne omenja....Tud jaz sem malce len po naravi in sicer za takšne stvari, ki bi jih moral obvezno naredit....Drugač pa dopoldne delam (se ne pretegnem, delo za računalnikom), 3-4 krat tedensko pa grem v avstrijo na trening.Poleg tega SEM imel 7 let punco, ki sma se pred kratkim razšla...

Ko enkrat začneš delat in imaš nek ritem nemoreš več sedet, čim boš imel prosto popoldne neveš več kam se naj daš...in to vam govori VČASIH lenoba na2 :-),.

Brez dela ni denarja, brez denarja ni zabave...

Tomi ::

Ženske so zlo, zato se ne sekirati.

(nimam nič proti njim, samo tole mi je sedaj padlo na pamet)
metrodusa.blogspot.com

nokia6310 ::

Evo da še jst napišem!
Joj jst bi pa rad delal sam službe ne dobim ker mi država na zavodu za zaposlovanje pravi da mi nič ne najde pa če se oni ne sekirajo zakaj bi se jst. Se pravi tudi oni lenarijo in ne naredijo čisto nič!
Dejmo skupno privat gostilno odpret pa se gremo mal veselit!
V osnovni šoli se mi ni dal delat preveč čeprav sem sedmi klas ponavljal v srednji še manj zdaj pa se mi še na slotechu ne da pisat. Glava me boli če preveč časa pišem nebi pa tudi rad vas preveč obremenjeval z dolgim tekstom. Zamenjal sem dan za noč ne vem kaj je to narobe z mano spim po dnevi od sedmih zjutraj pa do popoldneva potem do jutra visim na netu pol sem pa spet tolk utrujen da ne morem čist nič počet!
Kadim pa kavo pijem Če pa druzga ne počnem pa pijem pa musko nažigam do daske edino muske se ne naveličam poslušat. Na netu visim skori cel dan pa nič pametnega ne najdem edino kar počnem je da musko vlečem dol al pa berem forume Dejmo ustanovit en klub pa da bo mal veselja!
Ko bomo nažgani bomo tudi na lenobo pozabil.
Joj prezgodaj je še da bi šel pit pa tolk pirov mam še!
Baje da so tisti iz flaše bolši je res?

Zgodovina sprememb…

turok ::

Ja...JEST TUT TAK...mislm da treba neki nardit glede tega a ne...Ker to je pomoje prou bolezen, ki se jo zdravi z delom...povečuje z lenobo

Jst mislm, da če bi dva tedna skos neki delu, se ne bi navadu delat, AMPAK mislm pa da bi se počutil kot da ti nekaj manjka, če bi spet začeu lenart.
In to sem jest preveru.Vse kar je je da se dva tedna vsak dan spomnete na to da ste luzerji in če se ne počutite uredu, NAREDITE NEKAJ ZATO.Dva tedna se boste mal pomučl, pol bo pa že kul boste vidl.VOLJA!!!

Jest se večkrat sprašujem kaj bi delal da bi pregnau lenobo.Lahko si naredite spisek stvari, ki vas najbolj razveseljujejo in se začnete ukvarjat z njimi...Lahko pa začnete s preprostimi, vsakdanjimi opravili kot so:

-Pospravite stanovanje ali svojo sobo.Al pa kako postlo al pa mizo prestavte, da bo izgled sobe mal drugačen:D
-za spremembo naredite nekaj očetu ali mamici(kake malenkosti bodo zlo veseli)
-lahko bi malo potelovadili, šli na igrišče ali celo bildali in tako naredili nekaj za svoje telo
-za faks bi lahko že počasi kej prebrali ali se celo začeli učit:)
-formatirajte računalnik, da bo spet delal kot urca ali pa se malo poigrajte in ga modificirajte.Na mizo zraven monitorja še en velik ventilator za vroče poletje
-Posvetite se malo punci, če jo nimate, začnite kej delat na temu, ker pol je čist drugačno življenje.Mogoče vam ona pregna lenobo ali pa pomaga vsaj telovadit;)
-Poletje je...Če le imate čas, izkoristite ga za morje, za žurke...Enkrat smo mladi in ...Živimo za spomine a ne:D
-Obiščite stare prijatelje.Gotovo vas bodo veseli
-Če rabte keš...Ja dejmo se spravt delat a ne...Vsaj za dva tedna...za na morje:)
-Pa obrijmo se in postrižmo pa stran od tega compa:)

To bi mogl bit to...Pa glejte na to da ne boste več kot 20 minut totalno bluzil in nič delal...!!!Dva tedna in mislm da bi mogl bit bolš no...Seveda je volja potrebna...
Sporočite kako je šlo:)
Life is life .... na na na na na

nokia6310 ::

Turok:
Prav si povedal samo govoriti je lahko misliti težje narediti se pa zdi da je nemogoče samo z malo volje se strinjam da se bo vse dalo narediti.

turok ::

Ja sej vem...Govort je lažji ja...sej zato sem pa še zmer tak:D
ODVISNOST JE TO.......grrrrrrrr;(
Life is life .... na na na na na

cryptozaver ::

Ce zvite sami, pol vas nekdo sponzorira in nic cudnga da ste lenuhi. Ce pa vas trpijo ta stari pol pa ala im vera. Se zal jim bo. Jaz bi vam posteno zbrcal vase lene riti. Odkrito povem. Tist, ki sam zase rece da je len in se temu smeji bi ga poslal za en let v x yugo vojsko nekam na mejo z Albanijo. Pa ne z zdajsnjimi poveljniki ampak s takratnimi. Prevec vsega imate. Poznam ljudi, ki posteno delajo a si interneta se privoscit ne morjo. Pa noben ne jamra.

Mogoce me bo kdo zdele nekam poslal, ampak po svoje veste da mam prav!!!

turok ::

DEJ PEJT NEKAM STARI ;) :D :D
Life is life .... na na na na na

Jinx ::

cryptozaver nekam pejd!:D Sicer pa me noben ne sponzorira, preživljam se sama. Niti pod razno nimam preveč vsega, ampak mi preveč stvari manjka.
Lenoba ni nujno povezana z zaposlitvijo. Jaz recimo v času moje lenobe delam od jutra pa do večera. Ampak sem vseeno lena, ne da se mi, najraje bi se butnila v posteljo, pa sploh več ne ostala itd.

Ampak zdej se je stanje mal spremenilo, spet sem odprla par projektov, ki jih moram dokončati, za nameček našla še nekaj tretjega.
Še malček sweet luvin, pa bom na konju.
The way is not in the sky, the way is in the heart. -Gautama Buddha

LordWorm ::

Ja lenoba je znana nadleznost:) Moji nasveti ki pomagajo:

-neki pejte trenirat redno, 3/4x na teden.En tek nebo nic pomagal.Za oboji spol priporocam fitnes,ker ti v dokaj kratkem casu da ful energije in s tem volje.Najprej je ubijalski musknfiber sam pol si pa zmatran ce ne treniras.Pa pozanimite se kako pa kaj, ne kr neki udzigvat...

-Planiranje dneva ni boring! Je zelo dobra stvar sploh zdej ko imamo koledarce v mobitelih.Ko ti zacne ratovat, torej da gre po planu, ki si si ga zadal/a potem se pocutis ful bol uspesnega, ne glede na tezavnost zadanih nalog.

-Vstajajte zgodaj!Ne samo da se pocutis bol uspesnega ce ustanes ob 7.00/8.00, ampak nekak imas ogromno casa.Tko da ritem zivljenja poteka na izi, tko ravnoprav.

-Ne jejte podn hrane, ker se bo poznalo na pocutju in videzu.BTW riz je gotov ze v OSMIH minutah!Ce je riz dolgcaj potem graham testenine.Zraven pa tuno iz konzerve alpa na olju pece piscanec/puran.

-Pij 4 litre vode na dan in nikdar PO obroku ampak prej!

-Povabite kako punco/fanta na pijaco.


Glede ucenja pa:pejte se ucit v knjiznico!Js se ucim v CTK in tam si ful motiviran za ucenje!Doma se naucim pol manj.


Drgac pa tisti najbogatejsi brez srednje sole in faxov so uspeli v casu ko je bila izobrazba 100x bol pomembna kot dans!Vam to kaj pove??

Loki ::

vcasih je bila izobrazba manj pomembna kot sedaj. banalen primer: med podjetniskim "boomom" v sloveniji si lahko ustanovil firmo z 3-letno poklicno solo. sedaj je min. 4-letna sola. zahteve podjetij se vecajo, konkurenca je vedno ostrejsa

LordWorm ::

Totalno mim si useku!Ce imam js idejo za nek nov proizvod recimo, ga lahko takoj zacnem proizvajat/trzit, firma je samo orodje, ki ga lahko ustvarim brez narejene osnovne sole.Pogoj je polnoletnost in 2mio sit.

Gandalfar ::

Jinx: to se meni dogaja kadar sem brez kondicije al pa pred kaksno boleznijo

CCfly ::

Ampak zdej se je stanje mal spremenilo, spet sem odprla par projektov, ki jih moram dokončati, za nameček našla še nekaj tretjega.
Še malček sweet luvin, pa bom na konju.

Nekako se mi dozdeva da tile projekti in sweet luvin niso komplementarni.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

cryptozaver ::

Posluste Lorda. Ampak res.

Saj se vsak kdaj pocut tko, da bi najrajs kak dan cel prespal. To je OK. Problem nastane ko se clovek zacne samemu sebi smilit.

> Še malček sweet luvin, pa bom na konju

Bravo. Tudi to deluje!!!

Hardgenjay ::

Jas se nimam za nobenega luzerja, ampak ta tema govori dosti tudi o lenobi, zato bi rad nekaj povedal.
Hodim v gimnazijo, 2. letnik, ki sem ga letos padel. Zakaj? Zaradi lenobe, pomankanja delovnih navad, in pomankanje ambicioznosti. Zato vam svetujem, da ne probavajte dokonca kakor sem jas, saj je do sedaj use šlo po liniji najmanjšega odpora, prej ko slej pa verjemite, SE ZATAKE... in potem je razočaranje veliko! :/

Pyr0Beast ::

Se zgodi, sicer je to le 4-8 let stara tema.

Pobereš se in greš dalje. Nobenega problema v tem.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Blinder ::

Če ste luzerji ne se sekirat, vaši starši so vas naredili take, oni so krivi :))
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mare_ ::

Ahac, 8 let kasneje... se je kaj spremenilo? :)

ZaOstali ::

Tolažite/Tolažimo se da niste/nismo edini luzerji na svetu.

PrimozR ::

Jas se nimam za nobenega luzerja, ampak ta tema govori dosti tudi o lenobi, zato bi rad nekaj povedal.
Hodim v gimnazijo, 2. letnik, ki sem ga letos padel. Zakaj? Zaradi lenobe, pomankanja delovnih navad, in pomankanje ambicioznosti. Zato vam svetujem, da ne probavajte dokonca kakor sem jas, saj je do sedaj use šlo po liniji najmanjšega odpora, prej ko slej pa verjemite, SE ZATAKE... in potem je razočaranje veliko! :/

Hja, meni še vedno nekako gre na faksu. Odpor je sicer rahlo večji, ampak nekako sfolgamo :P

Nevro^ ::

nabavi speed, to je vse kar ti lahko rečem :D

svecka ::

Ali v Sloveniji prodajajo drogo, ki ti omogočijo "laser eyed concentration". V Ameriki(fax) tega ful prakticirajo (so bili Ameriški sorodniki na obisku) in ti pomaga pri koncentraciji za učenje...ker da dnevno porabim 2 uri samo, da se skoncentriram in res začnem učiti mi gre na K****

Matako ::

Verjetno zobajo kak Adderall in te fore, samo to je tudi v ZDA samo na recept vsebuje pa v glavnem čudežno sestavino, ki ti jo je priporočil NG-- ;) in je menda edina stvar, ki kolikor toliko dela - Ej celo nekateri znani znanstveniki in matematiki (npr. Paul Erdos) so bili stalno na speedu, jebat ga - so pa kao slavni.

Itak čudežnih psihostimulantov ni! Na seznamu kolikor toliko delujočih imaš v glavnem same stare znance a la kofein, amfetamini, MDMA (ecstacy), karkoližeje v Ritalinu, seveda dobri stari kokain in celo nikotin. WTF?! V glavnem same težke pizdarije (vključno z gnjavažo kako nekatere dobiti ilegalno) ali pa ne kaj dosti učinkovite (npr. kofein).

Komercialna, prostodostopna sredstva brez recepta (ki so tako popularna v ZDA) so v glavnem BS - verjetno ne kaj dosti boljše kot če stankaš en Red Bull.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

tsh2 ::

ni problem koncentracija ampak motivacija. zato priporočam tole: uči se kolikor dolgo se ti da, magari samo za 5 minut. takoj ko se ti zagravža nehaj in pojdi delat eno zabavno stvar. potem pa spet učit dokler se ti da in tako naprej. slej ko prej se ti bo enkrat dalo učiti dlje, in takrat vztrajaj čimdlje. če boš vztrajal, ko se ti ne da, se ti bo še manj dalo naslednjič.

extr3m3 ::

Ahac, 8 let kasneje... se je kaj spremenilo? :)


+1 :))
o_O

dejanslo ::

Matako, kaj pa bi bili čudežni stimulanti? To, kar si naštel, je to :) Samo dozirat je treba prav :)) Drugače farmakologi navajajo tudi neke druge spojine, ki niso stimulanti, ampak izboljšujejo procese učenja, žal pa se imen ne spomnim..
There`s More Than One Way To Do It

cryptozaver ::

Prisegam na svež zrak povezan s kakšnim tekom ali biciklom, ali kvečjem na kavo in zeleni čaj.

J'ga, stara šola.

Ne se zajebavat z drogo. Kakršnokoli, kmalu začneš iskat več učinka, več tvegaš. Smo samo ljudje, ne nadljudje. Ne nasedat kratkoročnim rešitvam...

;-) ::

Ko sem zagledal naslov sem mislo da piše mtosev.:D

ahac si še živ?

ahac ::

Ahac, 8 let kasneje... se je kaj spremenilo? :)


Ne.
V bistvu prvi post zgleda skor tko, k da bi ga včer napisal. :))


ps.
Človk bi mislu, da bodo v teh 8 letih izumil kakšno zdravilo za lenobo...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

DavidJ ::

Ahac, posksi tole.

Vzemi prazen list papirja. Napisi nekaj tock, kaj bi rad dosegel danes, ta tedn, mesec, leto. Za zecetek naj bodo vsakdanje reci, nekaksen TODO, npr. dvigni denar, napisi 1/4 seminarja, naredi ER model za spletno aplikacijo, pometi sobo. Karkoli, kar ne traja predolgo. Vecje taske razdrobi na manjse. List imej na mizi oz. nekje, kjer ga bos stalno videval. Meni je to bil dovolj dober motivator za delo, ko se mi ni dalo, ker mi je sel na zivce, saj me je stalno opozarjl, kaj se ni narejenega, jaz pa imam rad stvari "pospravljanje". Napisi si cilje in jih vsake tolk casa mal poglej. Da vidis, kateri so bedni, kateri ne, kateri so vredni, da jih uresnicis.

Aja resitev ni v tem, da se lista znebis. :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

ahac ::

Hm... dobra ideja, ampak se mi ne da zdaj. Bom jutr. :P
Pa tud nočem, da kdo vidi list.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

DavidJ ::

Dans lahk na list napises "Sestavi TODO listo" :)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

lambda ::

No, tole temo vidim prvič in ne morem verjet, da je tako kot da bi jz tole napisal. Gremo malce predelat, da bo veljalo zame:
-------------------------
OK, priznam: sem luzer.
Moj problem je, da sem mi čist nič ne da. Npr. zdaj sem se začel učit Programiranje 2 za 1. letnik, ker jo moram naredit, pa nimam preveč pojma, čeprav naj bi bil programer. Ampak namest, da bi se učil oz. programiral pišem tale post. Kadar se probam učit se sploh ne morem skoncentrirat. Namest, da bi počel kaj pametnega cele dneve samo višam telefonski račun z pametovanjem po forumu (forumih). Zadnje čase se mi pa še to ne da. Še iger ne špilam več tolk kot včasih. Sploh se mi ne da več ukvarjat s športom. Osebne izkaznice nimam, ker se mi ne da na občino. Vsak dan sem lačen, ker se mi ne da naredit kosila in it v trgovino. Zadnjič sem si rekel: "Zdaj bom pa naredu kak program v Javi pa v C-ju!" Na PCju sem postavil DevC++, j2se, javadoc, to je pa tud vse. Sploh me nič ne zanima več. Na faksu namest, da bi hodu na kako predavanje, bluzim vsepovsod. Pol me pa vsi čudn gledajo, ko prenekatero stvar prvič vidm. Pa to ni samo zdaj tko. Tako je že celo življenje. Že v osnovni nisem delal domačih nalog, prav tako ne v gimnaziji. Ker naj bi bil vsaj malce bister nisem ravno fuknil, pa tud maturo sem zdelal za džabe in na tekmovanja sem hodil in kdaj pa kdaj še kaj dosegel, ampak naredil sem pa veliko manj kot bi lahko. Če je kaj za naredit zmeram prelagam na enkrat drugič. Enkrat sem bil na pregledu pri zdravniku, ker sem alergičen na cveten prah. Reku je naj pridem čez en mesec, ker se da to mal pozdravt. To je blo pred šestimi leti.
Mislim, da imam eno tako bolezen, ki povzroča lenobo.
Ja, sej vem, da bolj kot lenariš bolj si len. Zato sem mislu, da bi blo kul, če bi neki delu. Zaslužu bi dnar pa še kej uporabnega bi se nauču. Pol bi se mi verjetn tud bolj dal druge stvari počet. Ampak se mi sploh ne da pogledat na strani od študentskega servisa in poiskat dela. No, ampak jaz mam vsaj dobrga soseda, ki mi je zrihtal job, kjer zdj tud delam - fajn študentsko delo, nimam pripomb. Ampak zdaj je pa začelo vse ostalo izostajat. No sj se ne bom pritoževal, pogoje za naslednji letnik mam že sedaj, pa verjetno bom vse izpite letos naredil, ampak ... izkoristek tega kar bi lahko naredil je mogoče 50%. To mi hodi po glavi ...

A mogoče za lenobo obstaja kakšno zdravilo? Tablete al pa sirup.
---------------------

Da ne bo kdo misnu da nakladam glede nekaterih podobnosti ... osebna izkaznca je za 9 mesecev pretečena in se mi ne da it po novo. Cvetni prah me je precej jebal, zdaj se je pa alergija nekako pozdravila, kljub temu, da se nisem odzval na zdravnikovo povabilo pred nekaj leti. Biti lačen ... kaj naj rečem - če ne bi bilo študentskih bonov bi poginil od lakote ko pes. Pa ne zato ker si ne bi mogu kupit hrane, ampak ker ne znam drugega obroka narest kot jajc spečt pa mleka skuhat, jurja in več za eno južno bi se mi pa kot študentu zdelo mal neumno dat. Men se še na južno v restavracijo na bon ne da it jest - za to si moraš vzet namreč skoraj urco cajta.

No ... upam, da če bom bral tole temo čez nekaj let, da bom rekel: "No, nekoliko se je pa izboljšalo. Hm, pravzaprav precej." :)


Šment, tole se je pojavilo pod "moje teme". V nasprotju z ahacem jst komaj verjamem, da sem kdaj to napisal. Situacija se je čez čas obrnila na glavo. Punca pa starši pravijo d sm že malo deloholika. Faks bom sčasoma končal, sicer pa praktično naredim ur za polni delovni čas. Pa niti ne zaradi denarja, precej bolj zaradi zanimanja. Kaj je blo krivo pa ne vem, ni več tiste pasivnosti, drugače sem začel razmišljat, tudi precej bolj sem zadovoljen z načinom življenja.

Matako ::

Matako, kaj pa bi bili čudežni stimulanti? To, kar si naštel, je to :) Samo dozirat je treba prav :)) Drugače farmakologi navajajo tudi neke druge spojine, ki niso stimulanti, ampak izboljšujejo procese učenja, žal pa se imen ne spomnim..


Ja čudežni niso v tem smislu, da se ne moreš spravt k študiranju, pokneš en speed, ???, PROFIT.

Ok, je verjetno super stvar če sicer BI študiral, ampak ti malo manjka koncentracije, se ti spi, mogoče celo manjka par ur v dnevu ;) - ne dela pa speed iz luzerjev akademske prvake ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::


Šment, tole se je pojavilo pod "moje teme". V nasprotju z ahacem jst komaj verjamem, da sem kdaj to napisal. Situacija se je čez čas obrnila na glavo. Punca pa starši pravijo d sm že malo deloholika. Faks bom sčasoma končal, sicer pa praktično naredim ur za polni delovni čas. Pa niti ne zaradi denarja, precej bolj zaradi zanimanja.


Pa naj še kdo reče, da ni zgodb s srečnim koncem! :D
/\/\.K.

ZaOstali ::

Matako, kaj pa bi bili čudežni stimulanti? To, kar si naštel, je to :) Samo dozirat je treba prav :)) Drugače farmakologi navajajo tudi neke druge spojine, ki niso stimulanti, ampak izboljšujejo procese učenja, žal pa se imen ne spomnim..


Ja čudežni niso v tem smislu, da se ne moreš spravt k študiranju, pokneš en speed, ???, PROFIT.

Ok, je verjetno super stvar če sicer BI študiral, ampak ti malo manjka koncentracije, se ti spi, mogoče celo manjka par ur v dnevu ;) - ne dela pa speed iz luzerjev akademske prvake ;)

Damn, Pa si mi vzel zadnje upanje! :(
Zahtevam kazen !

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ZaOstali ()

gzibret ::

> Dans lahk na list napises "Sestavi TODO listo" :)

Heh... To me spominja na študentski koledarček, ki so ga delili, ko sem še sam študiral. Na njem je na platnici pisalo: "Jutri se pa res začnem učiti". :D


Aja, pa še druga študentska laž: "tole pivo še spijem, pa grem domov".
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

poweroff ::

Ahac - kaj pa se je sicer spremenilo? Imaš kakšno službo, punco, morda celo otroka? Ali še vedno "študiraš"?
sudo poweroff
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Motivacija, volja do dela (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518580 (6131) Vitamin-B
»

Ali je maturo potrebno opraviti

Oddelek: Šola
337522 (6380) Phantomeye
»

Čemu se šolati ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
739113 (7224) innerspace
»

Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
1117885 (6114) amd64bit
»

sitemi učenja itd. (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
614869 (3838) McHusch

Več podobnih tem