» »

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki

urkov ::

Dal sm gor ta fw ki ga je Picyl priporoču,prej sm imel gor FW_050113 ,stvar je sledeča bellagio ne dela več setup se da naštimat,ko pa ustavim disc dam play dobim samo še eno škrtanje in zeleno sliko ,ko hočem dat prejšni fw nazaj gor mi napiše unknown disc.Ima kdo kakšno idejo kako popraviti nastalo situacijo?

skype ::

pycil:

kater od teh firmwareov na linku pa je ta o kerem ti govoriš? (da dela na Bellagiotu) Ker tle jih je ene par.

sandib ::

Pozdravljeni!

Imam predvajalnik Bellagio AD2020 in me zanima sledeče: ali obstaja FW, kateri odpravlja izginjanje podnapisov med predvajanjem filma? :\

Na predvajalniku imam naložen P.Y.P.S. jev FW z dne 2.2.2005 (fantje hvala za ves trud!!), ki je odličen, vendar se problem z izginjanjem podnapisov še vedno pojavlja. Poskušal sem tudi z uporabo programa AVIMux, vendar po pretvorbi filmi niso več delali. Forum sem pregledal, vendar odgovora na to vprašanje nisem našel.

Če tak FW še ne obstaja, ali obstaja še kakšen drug trik poleg uporabe 'slow' tipke, da se podnapisi vrnejo, ker trik s to tipko ne deluje vedno. Če mi podnapisov ne uspe vrniti enostavno ustavim film, ga zopet zaženem in dam 'goto' do tam, kjer sem nehal gledati.

Lep pozdrav!

Sandi

picyl ::

skype: če bi prebral 2 sporočili nazaj, bi lahko sam to ugotovil... ;-) No, vseeno še enkrat link: http://fnx2000.republika.pl

OK.d ::

sem prebral na hitro pa nisem zasledil ali omogoča ta predvajalnik pri mp3-jih ustvarjanje play liste ter če ga je še vedno vredno kupiti mislim zaradi funkcij proti drugim igralcem na trgu - cena spar 10k, kakšno mnenje dobrodošlo lp OK.d
LPOK.d

geronimo ::

Kje dobim in kako instaliram najnovejši FW za AD2020 in ali morajo podnapisi imeti enako ime kot film?

picyl ::

geronimo: Poskusi z zadnjo verzijo fw za Yamado 6600. Sam še nisem imel časa naložit, vendar so mi prejšnje verzije delovale dokaj solidno. Drugače pa se obrni na pikija, on ima tudi rešitev zate.

geronimo ::

:\ Naložil sem FW Yad2020 od Piky in Janez, vendar ne vidim podnapisov.Kaj je treba nardit, da nalozi podnapise?

Tomas ::

Pozor vsem, ki boste sami nalagali firmware iz "http://fnx2000.republika.pl/". Na določenih starejših verzijah predvajalnik crkne. Potrebno je fizično odstarnit flash čip in ga zapisat preko adapterja v programatorju. Dobil sem že kar nekaj takih za popravit, ki sem jim moral fizično odstranit flash in ga preko programatorja zapisat.

Drugače pa če boste naleteli na teževe me lahko kontaktirate na telefon: 041-678-507

piki64 ::

Hi!

@Tomas: Zakaj pa ga je potrebno fizično odlotati s plošče? A ne gre preko kabla?

Do sedaj je vse tako šlo. Tako da si ne rabiš preglavic delat samo kabel PC-DVD player uporabiš in to je vse. Seveda zadevo dobite pa pri meni (malo kontra reklame).

Drugače pa za vse ki rabite najnovejše FW za Bellagio AD2020 kontakt: piki64@medvedek.org


LP, Piki64

pingec ::

Imam pyps firmware iz uradne strani, pa se mi dogaja da sredi filma subtitli nehajo delat in jih ne morem obuditi, takrat se skupaj s podnapisi prikaže tudi tisti čas, kdaj se morajo prikazati (.srt fajl) in potem zginejo. Kaj mi je storit?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

piki64 ::

uf pingec kje je to. Sedaj je FW verzije 06012006 zunaj, kjer vse laufa kot je treba. Za več info: piki64@medvedek.org

urkov ::

Tomas je meni popravu bellagia ni šlo drugače kot nov čip FOLK NE DAJAT GOR FW iz polske strani "http://fnx2000.republika.pl/ ker gre vse k vragu.
Lp Uroš

Tomas ::

Poglej nekaj, starejše verzije imajo drugo serijo flash čipa in novejši firmware ne dela. Zadeva se da rešit z kablom v primeru, da je bilo flashanje končano in je potem umrl. V primeru, da je prišlo do prekinitve med zapisovanjem pa je potrebno odlotat flash in ga zapisat v programatorju.

piki64 ::

Kdor potrebuje najnovejše FW za Bellagio (datum 17.1.2006) ga lahko dobi na
na strani: http://pyps.aventurahost.net/content/
kjer je seveda omogočen dostop vsem donatorjem.

V kolikor imaste vprašanje glede česa: piki64@medvedek.org


LP, Piki64

pingec ::

katera verzija pa je že to?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

geronimo ::

Koncno sem porihtal, da mi delajo podnapisi na filmih, ki so posneti na CD! Ampak zdaj pa moj ljubi Bellagio ne bere vec DVD-jev, ne originalov in ne doma pecenih. Kaj naj naredim, prosim za pomoc?!

polde66 ::

pr nas v sredah smeti vozjo
polde

geronimo ::

Poldek, pol pa si zamudil, danes je cetrtek...........

polde66 ::

sej je vsako sredo, hehe
polde

CikO_HD ::

Dober Dan !


No sem lastnik Bellagia 2020 - imam ga že kar nekaj časa (cca 1,5 leta) do sedaj (razen začetnih težav - izgeda, da so različni trgovci z različnimi firmwari nadragdili Bellagia samo zato, da je bral slovenske podnapise, standarda ali pravil ni bilo ....) posledice pa sedaj nosite sami kupci in Piki64.

Da sem sploh lahko prepričal mojega Bellagija - da je začel z nalaganjem firmwara se moral najprej naložiti bios od neke yamade - edini bios, ki se je hotel sploh inštalirati na Bellagia, potem pa je prišel prvi Pikijev BIOS, stvarca je delovala, moram priznati proti originalnim ODLIČNO - lahko sem nastavil sredino in višino podnapisov .... to je bilo za kako leto nazaj kar uspeh. Ker pa smo ljudje vedno z nečem nezadovoljni - so bili to zatikanje pri xvid-ih in čudne končnice podnapisov ... Ker sem pridno nalagal vedno nove in nove verzije Pikijevih biosov, sem danes prišel tako daleč, da zatikanja ni več, podnapise lahko stlačim v 3 različne oblike, ime datoteke je lahko kakršokoli, z vsemi bombončki in barvnimi akrobacijami vred. Super stvar ! In predvsem VSE DELA. Do danes z samim predvajalnikom nisem imel težav (razen začetnih pred biosom skupine P.Y.P.S. in Piki64-ja)!

Edino, kaj pričakujem v prihodnosti - če bo fantom to seveda uspelo je branje DVD-jev, ki so posneti v več sejah ali dopečenih dvd-jev !
Tako bom lahko tudi na svoje stare dvd-je zapekel podnapise in užival v novih podnapisih !

Drugače pa fantje pri P.Y.P.S. skupini vsaka čast za vaše - v večini brezplačno delo !!!

LP
CikO

rnikson ::

Lep pozdrav!

Kot je že omenil Kaktus-27 z zadevo Bellagio prevajalnikom je vse čista resnica,če bi lastniki malce podrobno pregledovali forum oziroma za zadevo firmwari in bi se povezali z P.Y.P.S tako rekoč z Piki-jem se te stvari nekaterim ne bi dogajale.
Zato folk,tisti ki nimate to urejeno naredite zdaj in ne pisati nekakšnih slabih stvari za predvajalnike.Vsa stvar je dobrem dodatku za Bellagio-te,Yakumote itd...
Zadeva tako dobro deluje,da ne vem kako vam naj razložim ,oziroma saj vam je razložil že KAKTUS-27.
Zato fantje ne pisat stvari,če se mogoče ne spoznate na te stvari vprašite majstore in to je to,in stvar bo urejena.Normalno,da sem zadevo doniral in mi ni žal,pa še bom doniral zaradi tega,ker fantje morajo svoj prosti čas uporabiti ,ter zadevo tudi pozitivno narediti zato je tudi fer,da jih malce nagradimo za njihov trud.
Imam veliko kolegov,ki imajo druge divx predvajalnike in imajo takšne probleme, da mi jih žal, ampak pred nakupom divx predvajalnika poglejte,če obstajajo dobri firmwari ,da te stvari lepo delujejo.Srečno!
Aikido man

Eki ::

Čao
Na mojo velko žalost imam sedaj enak problem kot urkov. Naložil sem fw po nasvetu picyl in moram povedat da je začetna stranica fenomenalna. Vse lepo in prav ko nebi bilo problema. Ko pritisnem play na predvajalniku mi enostavno rata neka zelena slika in predvajalnik noče predvajati.
Prosim za rešitev , ker sam ne vem več kaj bi lahko naredil.
Probal sem tudi z drugimi fw, ki sem jih našel na stranicah http://www.bellagio-home.com/ pa mi tudi ne deluje nobeden .



Hvala
Eki

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Eki ()

piki64 ::

INFO INFO INFO:

Novi FW podpira za bellagio in yakumo(23.01.2006):
- naloži prvo ime podnapisa, ki je enako filma, če ni tako naloži vse (NEW)
- ime podnapisov je lahko različno od imena ilma
- podnapise sub,srt,...
- podpora Packed Bitstreamu (nič več zatikanja)
- podpora Nero Digital
- podpora DivX6
- izbor različnih fontov za podnapise
- izbor različnih barv za odzadje podnapisov, barve podnapisov in njihove obrobe
- pozicioniranje podnapisov po ekranu po X in Y osi
- dolga imena datotek
- itd..

Za vse tiste, ki niste na moji listi in ne veste kaj ima novega bellagio-ov FW. Tako kot sta napisala Kaktus-27 in rnikson je pomembno pogledati kakšna je podpora. Jaz jo nudim za majhno donacijo, s katero ogromno pridobite. Ne vem zakaj eni težijo in jamrajo zakaj donacija,..itd, ko pa morajo svojega mobilca odkleniti nesti in plačati precej več kot za mojo donacijo pa se ne bunijo. Poleg tega pa se tisti, ki ti nadgradijo mobilca več ne ukvarjajo z vami, tako kot se sam s posamezniki ki naletijo na težave. Tako, da tukaj napišem da vsi tisti ki ne mislite donirati, pač pozabite na podporo in odgovarjanja po emailu, vprašajte kar trgovce kjer ste ga kupili (oni pa tak nič ne vedo ali pa kaj malega).

LP, Piki64 (piki64@medvedek.org)

OK.d ::

Zdravo, mene pa zanima če ta predvajalnik omogoča poslušanje mp3-jev posnetih na dvd ter v čem je fora, da moraš vedno ročno izklopiti napravo na tipki za izklop in ne na daljincu tako vsaj piše v navodilih, pa tudi naprave ne moreš povsem izklopiti je samo na stand-by. Pa še nekaj, ko sem si doma zapekel na dvd slike(gift dvd) mi predvajalnik odpira mape z slikami po svoje mislim po abecednem vrstnem redu in ne kot je bilo zapečeno na dvd-ju ali se to da kje nastaviti, ker sem bolj površno prebral navodila za vse odgovore se zahvaljujem LPOK.d:\
LPOK.d

piki64 ::

Hi!

Da ljudje ste tisti, ki ste me prisili v to, da sem odprl stran za vse. Ne morem se spuščati na nivo, ko ti ljudje grozijo že s fizično silo, se raje umaknem. Tako da zapuščam vso svoje delo vam vsem, tistim ki ste mi stali ob strani in ste me podpirali (mislim z donacijami). Nekateri res ne vedo vsega in potem sodijo človeka. Delaš nekaj za njihovo dobro, si prislužiš drobtinice, potem pa te popljuvajo. RES HVALA TAKIM. TAKO DA SE UMIKAM ZA VEDNO.

Stran je odprta za vse

http://pyps.aventurahost.net/content/

Potrebno se je le registrirati, ampak registracija je zastonj.
VSEM DONATORJEM PA ŠE ENKRAT HVALA IZ SRCA, RES STE MI POMAGALI.

LP, Piki64

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: piki64 ()

OK.d ::

wtf, pa ravno zdaj ko bi rabil nasvet od stručkota
LPOK.d

pingec ::

Pomoje če si doniral ga še dobiš al?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

rnikson ::

Zdravo Piki,dej ne se sekirat in pusti negativce za sabo,hočem ti povedati da se stvari dajo urediti ignorantsko zato prosim vse naj pazijo ,ker fantje to res ni fer kar pišete oziroma ste napisali in ste tudi to mislili.Zato Piki prosim razmisli o vsem tem,ker imaš skupino ,ki ti stojijo ob tebi in te podpirajo in te še bodo naprej.
Delam drugače veliko v nočnem biznisu im je že veliko grozilo z umorom,ubojom...
Če bi se na to oziral bi moral vsakemu razbiti nos ali zlamati nogo v najhušem pogledu,zato te prosim,premisli ker nima smisla.Čao
Aikido man

urkov ::

Piki64 daj še enkrat premisli pa pusti une debile očitno nimajo nič soli v glavi.
lp

Dusan_HD ::

Piki, prav ti dam!

Naj se krvosesalske pi**e sprijaznijo s tem, da več ne boš delal!. Izdelek so plačali in ga dobili z originalnim firmwarom.
Nadgradnje, ok - ampak v garancijskem roku pri generalnem servisu. Črta pika megla!

Če pa si ti naredil en zelo dober firmware (neuraden), in je kompatibilen z kupčevim playerjem, ok naj ga nadgradi!.
Ampak ti si želiš malo "sočustvovanja". Logično.

Vzemite to tako:
- piki ima znanje
- vi (uporabniki imate denar).
Kar to pomeni, združili ste se pač različni ljudje z različnimi prednostmi - v skupno korist. Piki dobi nekaj denarja, vi novejši firmware. Ekonomika pač. En ma znanje, drugi denar - in delamo!

Piki: jaz imam Pioneer DV 380 predvajalnik, ki temelji tudi na MTK čipu. Sicer obstaja neuraden firmware-sem ga dal gor-je dobe, ampak če boš ti naredil tvojo verzijo z vsemi BONBONČKI, ti rade volje plačam. Jurja, dva, tri? Konec koncev tudi 5k. Ker je recimo vredno pretehtati. Če pa ne, bom pa šel v gostilno in zapil tista dva jurja. Efekta pa ne.

eh, moje "pametnovanje" ....
raY_

urbanb ::

Če se je še kdo zaflešal s poljskim firmware-om:
Ime datoteke mora biti MTK.BIN, volume label MEDIATEK.
Jasno: če ne veš kakšno ime bootloader išče na CDju, pomaga samo JTAG.
UB

ervinja ::

zanima me zakaj mi noče predvajat dvd-je če dam not cd je vredu če pa dvd pa ne prepozna pa čeprav je original dvd

Eki ::

Čao

Kva je sedaj piki. Katera budala ti zdj teži. Za kakršno koli pomoč mi lahko pošlješ sporočilo. Moram priznati , da sem se logiral pri tebi in snel fw za bellagio. Kakor pa praqvi urkov ne pomaga nič drugega kakor odpreti predvajalnik.
Nimam pojma .

Piki ne daj se.

Taki, ki grozijo preko neta so ene navadne p.... . :)))
Eki

urkov ::

Sam res vsa čast Pikiju64 tazadan fw od njega je pa carski,res še enkrat hvala za trud,ki si ga uložil v delo da lahko gledamo filme brez problemov.

kekčevič ::

Sepravi, če jst razumem navodila pol se nam tist MPEG4 Subtitles Page možnost pojavi potem ko mi že damo cd s firmware-om notr oz . vn! Ker prej ni mogoče izbrati te možnosti!

Pa še to, če maš recimo 2 firmware-a sepravi dve datoteke (YAD2020 in YWAD2020) kr obe zapečem na cd?

Hvala za pomoč, kr vem da so mal bedna vprašanja!

Zgodovina sprememb…

urkov ::

Kekčevič malo čudna uprašanja imaš kot prvič "MPEG4 Subtitles Pag" to lahko urejaš šele po opravljeni nadgradnji bellagia ,drugič:na cd zapeči obe varijanti zapeči jih v nerotu (recorder-burn image(najdeš iso file seveda moraš prej odrarati)).

Matej_K ::

OK..sem downloadal Bellagi_060123.iso iz pypsove strani...
Mi lahko kdo napiše kratek manual kako to upgrejdam glede nato da ima moj Bellagio še originalen firmware..

Hvala

EDIT: Že našel...Nisem odprl iso-ta
... .. .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matej_K ()

jarhead ::

Ja firmware-I YAD2020, YWAD2020 pa YCAD2020 so bin datoteke! To je vredu za zapečt na CD ane? A je to že ˝odratan˝?

Kemik70 ::

Matej K

Poročaj s katerim fw-jem si posodobil player (yad2020, ywad2020...) in kakšen je uspeh.
Kemik70

Matej_K ::

ja s fw-jem ki ga dobiš na pyps-ovi strani (večkrat omenjena na tej strani)...
Tam sem downloadal iso file..in notri imaš več fw-jev...pol sm to zapeku na cd in flashal tako kot piše..
Vem da je gor več fw-jev (yad2020, ywad2020...) ampak nvem a lahko izbiram kerga vzamm..player je zgleda pač izbral enega..

Drgač se pa men zdi da nism nč pridobil..
uni filmi k mi prej niso delal mi tut zdj ne delajo..
uni filmi k jih je prej samo prepoznal in nič drugega..jih zdj ne..
Drgač pa sam podnapise sm mal spremenu obliko in barvo...
... .. .

kekčevič ::

Jst sm vse 3 firmware zapeku na cd in dal v player, pa naložu tko k je napisan v navodilih in sm ful zadovoljen! Korekcija podnapisov, različna velikost, slo meniji..

Tomas ::

Ne rabiš JTAG, flash eprom odlotaš, zapišeš v programatorju in nazaj na ploščo pa bo delovalo.

e-marko ::

Nabavil sem Bellagia AD 2020 in sem kar zadovoljen. Brez pikijevega fw bi bil za odmet. Donacija bo v kratkem, brez skrbi. Žal zelo pogrešam audo 5.1 analogne izhode, ker imam Genius 5.1 zvočnike.
Resnično je super, da bom lahko pogledal tudi kakšen starejši fim, pri katerem imam podnapise drugačnega imena kot film.
Škoda je edino, da ne bere idx/sub podnapisov, ker imam nekaj dokumentarcev in filmov s temi podnapisi. Ali sploh obstaja kakšen fw, ki bi omogočal tudi predvajanje teh podnapisov? To bi bil potem zame resnično popoln fw. Hvala.

LP
...somebody, somewhere...

RokDaKirba ::

Kje pa se da kupiti Bellagio AD 2020 in kakšna je cena?

@ e-marko: A si tudi ti naložil vse 3 firmware na cd tako kot pravijo nekateri uporabniki? Ali je to edina prava rešitev?
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

e-marko ::

Bellagia imajo v Leclercu za 9010 sit ali nekaj takega z Leclerc kartico.
Na cd sem zapekel tisti iso, ki ga dobiš na Pyps domači strani. Zapekel sem kot sliko in zato so bili na cd-ju vsi trije fw, ja. Pa še navodilo je gor. Saj predvajalnik tako sam vzame tisti fw, ki ga prepozna. Vse je šlo kot po maslu, samo držati se moraš navodil. Pač daš na eng jezik pred nadgradnjo, pa potem po nadgradnji ugasneš (ne med nadgradnjo!) in nato nastaviš druge nastavitve za podnapise, ugasneš, potem pa prave nastavitve in je končano.

LP
...somebody, somewhere...

RokDaKirba ::

Hvala za odgovore. Grem jutri nabavt.
Sej če kaj ne bom znal te bom pa še malo za rokav pocukal ;)

LP
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

e-marko ::

Ni problema!

LP
...somebody, somewhere...

RokDaKirba ::

Evo, sem ga kupu učeri in vse dela perfektno. Pikijev FW sem lepo naložil, brez kakršnegakoli zapleta in sem z njim zelo zadovoljen. Vse dela tako kot je treba, skratka super. Podnapisi so veliki, obrobljeni itd. Res sem zadovoljen! In to za 10.000 sit + pikijev FW seveda. Res hudo!

LP
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

seth666 ::

Halo!

Nevem a sem jest zabit al kaj. Šel sem na stran http://pyps.aventurahost.net/content/ in se registriral. Ko se hočem prijavit mi napieše da še čakam da me administrator potrdi. In to že 2 dni. Firemwera pa ne morem dol potegnt. A je to normaln?

Ful sem bil zadovoljen s dosedanjim fw od pyps tako da bi zelo rad novejšo verzijo...Tud glede donacije ni panike...Hvala.
....And justice for all


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Zvok in slika
1388188234 (25158) gasper6201
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35870656 (18475) koks2005
»

[divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate

Oddelek: Zvok in slika
194255 (2077) Nebomgabiksa
»

[divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
24123850 (12266) piki64
»

[DivXviD] CenterSUB urejevalni podnapisov - centriranje

Oddelek: Zvok in slika
144549 (3477) EvilDare

Več podobnih tem