» »

Prenos soočenja Kerrya in Busha - kje?

Prenos soočenja Kerrya in Busha - kje?

1
2
»

Caligula ::

Jp. Raje prej Darfur in S Korejo. Irak pa nekje na 20 mesti...
In spet se izogibas stvarem o katerih se noces izreci.

Glede na to, da ti, Username,.. predstavljate teh 10% in imate argumente kakrsne imate, bi rekel, ne si prevec vehemntno domisljat, da je tebi sploh kaj jasno :D

A ni dost hudo ze to, da navkljub izjemni osebnosti, intelektu, eticnosti, moralni drzi tega tvojega vrhunskega predsedniskega osebka, ne zmores in ne zmores spravit skupaj nekega koherentnega mnenja, ki bi temeljilo na nekih dejstvih ne pa samopromocijskih izjavah tega osebka?

Ne vem ampak... a se ti ne zdi ze to mal paradoksalno, da mora MOCNI VODITELJ sam drugim govorit, da je MOCNI VODITELJ? :D

Ker jaz se ne spomnim mocnih osebnosti, sposobnega folka,... , ki bi moral drugim to sam razlagat.

Je pa baje Kerry zdaj po nekih anketah ze spet v vodstvu pred Bushem kar pomeni ,da je ocitno tudi Americanom bla jasna razlika v kakovostnem nivoju debaterjev.

Obstaja se upanje, da niso tako slepi po defaultu ampak, da jih je dejansko uspelo sistematicno tko zaslepit z ustrahovanjem. Bolj jalova tolazba ampak vseeno. Sicer pa tudi te polls se vedno ne povedo veliko. Je pa lepo videt, da se je folk tam doli vsaj delno se sposoben mentalno premikat, kadar jim ze res pred nos postavis kaka dejstva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

Caligula ::

NA TEJLE STRANI se da spodaj nekje kliknit in gledat celo soocenje ali pa nekaj clipov. Pac po izbiri. Kar poglejte celo zadevo.


Slika BEFORE:AFTER je fajn :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

Barakuda1 ::

:| :| ;((

To je zadnje opozorilo pred zaklepom teme.

Če je vse kar premorete v tej temi, le še zmerjanje, žalitve in podtikanja sogovornikom, potem je očitno tema zrela za zaklep.

V zadnjih nekaj prispevkih ni nič drugega, razen zgoraj naštetega in v tem ni nobenih velikih misli ali še česa, zaradi česar bi bilo vredno temo držat pri življenju.


Torej, odločite se :|

mlamat ::

Ja ... Jon Stewart je uber-cool tip... vse njegove šove v celoti najdete tukaj:

Jon Stewart - Bill Maher torrenti

P.S Poleg tega vam priporočam še ogled Bill-a Maherja... ki ima bolj intelektualne... posebej priporočam njegov stand-up Victory Begins at Home (poišči na emuli)

Zgodovina sprememb…

Luka Percic ::

"Luka - alternativa je bila, tista kot vedno. Stopnjevat pritisk do najvišje možne stopnje in poskusit prisilit Sadama, da se sam umakne."

Ja seveda. Humano.
Sestradat celo državo zaradi diktatorja?
Saj bo prej ali slej klecnila?

Saj razumem, da se evropi neljubi problemov odpravljat, da jih to prevec stane, samo če kdo pa to vseeno počne; Blagor mu!

Daedalus ::

Da še s tabo opravim - ob vsej svoji "civiliziranosti" očitno nekateri ne vidijo, da je uporaba vojne skrajno sredstvo, ki se bi naj uporabilo, ko so vsa druga izčrpana. Ob tem, da ni treba pogajanj vlečti do onemoglosti. Recimo največ pol leta, pol pa bum. Ampak, itak so imeli Bush & Co. že iz samega štarta namen napasti Irak, tako da nima smisla vse tole. Veselo nošenje plašnic ti želim še naprej.

over&out.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Luka Percic ::

Daedalus

OZN je uvedel gospodarske sankcije proti Iraqu. Takrat se je začelo. Ker ni kazalo da se bo kaj popravilo, kljub grožnjam Ameriške vlade so šli v napad.

Glede pravnosti; dvomim da ima diktatura kakšno pravno varnost, razem ženevske konvencije. Te pa USA niso podpisali tako da pač nevelja.

Caligula ::

Danes so demokrati veselo mleli republikance :D
New York times je v danasnji izdaji raztrgal Bushevo administracijo z dokazi, da so vedeli, da so odlocni dokazi proti njihovim trditvam drzavljanom pred napadom a so jih prikrivali.

In nehajte bluzit z opravicevanjem na osnovi odstranitve diktatorja. Diktatorje ma tud savdska arabija pa se z njimi lepo stekajo pa tud na lep nacin nocjo odpravit tega. S Koreja ma takega, ki je pod Bushem razvil jedrsko orozje pa ga niso sli umaknit ampak celo umika vojake s tam.

Lagali so kot tazadnji kreteni v OZNju o cemer se tudi Powell sedaj javno opravicuje se enkrat in nasploh se zdi, da cedalje vec ljudi v Bushevi administraciji govori drugace kot predsednik.

96% : 6%

Anketa CNNa o tem, kdo je zmagal v debati. Kerry je Busha zmlel.
In folk je to videl. In to po tem, ko so naivno rapublikanci prestavili debato o mednarodnih odnosih s tretje debate na prvo, ker so mislili, da bo Bush v tem pac mlel Kerryja ker so tudi ljudje mislili, da je Bush pri tem mocan :D

Res je bil. Kot kak 5letnik, ko je vprasan pred tablo :D

_Tom_ ::

Luka Veliki : tako lepo si povedal in s tem tudi razkril poanto vsega ( in tvoj, ter marsikateri, pogled ) :
razem ženevske konvencije. Te pa USA niso podpisali tako da pač nevelja.

...skratka alfa in omega vsega so USA in ne mogoče kakšna malenkost kot etična in moralna merila... "a buon intenditore poche parole"

Caligula ::

Ja Luka. Bush je faca zaradi tega. Ker je on lepo iz pisarne to odlocil zaradi svojih interesov, lahko zdaj fsak drek muci ameriske vojake in se zgovarja, da so samo isti in da itak niso dolzni upostevat zenevske konvencije, ker je Americani ne priznavajo.

Spet to enodimenzionalno razmisljanje.

Mislim ,da je zanimiv pojav, da veliko folka noce sebi priznat, da so se pustili nategnit, da so jim lagali,.. in bo vztrajal do konca tudi z najbolj brezveznimi izgovori in s ena koncu samo jezno zapre vase in vse malo ozmerja...

Folk ne mara lastnih napak priznavat. Jebat ga. Tko je to.

cd ::

Bush je sick person ;( . Imam nekaj prjatlov Američanov, ki pa se sami zavedajo tega. In nič niso morali storiti.Tako kot mi ne moremo nevemkaj storiti glede naših frk v državi, ki so sicer manjši od Bushevih a vseeno pomembni za nas. Res je, da je tistih 32% še vedno za Busha. Zakaj obstaja ta delež je precej tez tko kot da bi pri nas merili glasove med lds in sds pa bi se marsikaj povedalo od obojega.
S strani monopolistov je bilo "delo" Busha seveda zelo dobrodošlo(trošenje orožja, trženje,spletke,mediji,nafta,industrija..). Za ostale pa je naredil bullshit. ;((
Tko da upajmo na dobro za našo državico tko kot američani zase.

lp cd
sam da neki dogaja

Luka Percic ::

Caligula, preberi moje poste za par let nazaj, pa bos videl da teh napak ki jih ti opisujes, ni.

Bush-u nisem nikoli verjel na besedo, ker on mora vse se pred javnostjo utemeljit. V glavnem da je output (skoraj) tak kot je pomoje prav.

Caligula ::

Luka Veliki. Da. Bush je odlicno utemeljil vse :D
Jaz mislim, da ti dejansko vidis dlje in bolj kristalno kot jaz in se nekateri tukaj. Tudi Bush bi te v tem trenutku dejansko potreboval in bi verjetno cenili tam doli malo tvoje vizije, ker jim ne grre vse po maslu.

Mailaj na Belo hiso in ponudi svojo pomoc.

Se link za ogled izreza Daily Showa po soocenju :D
Kliknite na daily show od John stewarta. Se splaca :D
KLIK
Priporocam pa IE, ker Firefox malce nagaja.

Si me pa sedaj s tem vsem preprical, da je (output) skoraj pravilen >:D

Luka Percic ::

output je strmoglavljeni diktator+ možnost za "normalno" demokratično državo.

A ti jim pa ne privoščiš da bi živeli v demokraciji?
jaz jim.

Privoščim jim da bi bili normalna država, kjer se da živet.

Caligula ::

Luka veliki spet onfantilno obracas stvari. Jaz jim tudi to privoscim. Ampak ker je laznjivec, skormupiranec, mu tudi tisti, ki so se z njim naceloma celo bili pripravljeni eventuelno res spraviti odpravit tega cepca kot se spodobi, niso zaupali. Ker ko vidis, da ti nekdo v fris laze se pac ne bos sel partnerstev z njim. In ker je nesposoben in nekredibilen trenutno vlada doli vecji kaos. Tko da ja, jaz bi jim privoscil kaj lepega pa ne dobijo nic lepega.

Tudi Americanom bi ze mocno privoscil vec demokracije. Najprej tam od koder naj bi prihajala.

Nush je namesto teroristov zaradi svojih lastnih interesov povzrocil mednarodno izolacijo ZDA.

In tko je tudi hudo omejil njihovo moznost pozitivnega vpliva v svetu. Samo to je ze tista zadeva, ki se ji rece mehka moc, ki pa je eni deklarirano ne razumete.

mlamat ::

Ej ljudje, dons ponoč ob 3.00 bo prenos južnjak vs. cyborg . A boste gledal ? :D :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mlamat ()

Maximus ::

verjetn ja.

Caligula ::

Jz sm mal nadelan pa me ze zdej ob 23.00 mal zmanjkuje tko da... ;)
Skorumpiranec proti Pahorju :D

Sej bo verjetn jutr dopoldne na CNN ponovitev cene pa prek neta.

Se verjetn kr jutr pol udarmo glede tega >:D

Caligula ::

No ja, oba sta bla srednja zalost ampak kao za svoje razmere "zadostna" kar v bistvu pomeni, da majo demokrati prednost, ker bi mogu Chenney zdej Edwardsa potolct, da bi pridobili mnazaj momentum pa ga niso in Bush bo spet jecljal v petek oz soboto :D

Se pa ze po Chenneyu vidi, da je Bush samo lutkica. Mislim grozljivo je, da je predsednik najsibkejsi intelektualni clen administracije.

Zdej ga bo do dobote Chenney ucill novih 5-10 besed, ki jih bo moral v nedogled ponavljat jecljaje >:D

Je blo pa zanimivo poslusat analize o na novo registrirajocih se volilcih-mladini. Ker teh noben ne zajema v polle in bojda so pribl 2:1 usmerjeni v smer demokratov.

Skratka predvideva se, da ma Kerry ceprav je zdaj popolnoma izenacen z Bushem glede na 3 razlicne analize z 4.10, prednost v resnici ravno zaradi teh na novo registriranih volilcev.

Bomo videli.
Je pa zanimivo to novo porocilo, ki cisto raztrga Busheva opravicila za vojno v iraku. Bremmerjevi podatki itak totalno minirajo administracijo pa je njihov clovek.

mlamat ::

Zelo dobra stran o volitvah je http://www.electoral-vote.com/ , sam tu tudi sami priznavajo, da se ne strinjajo čisto z vsemi anketami. Celo sam ustanovitelj tzv. Gallup pollov pravi da mladi volilci niso vključeni, bodisi ker nimajo statičnih telefonov, oziroma študirajo na univerzah... torej glasujejo preko pošte. Nekateri imajo tudi VoIP telefone itd... Mogoče se bo njihovim anketam zgodilo ravno to kar se je našim letos... :D

Caligula ::

Jp, klicejo samo na stacionarce, mladi so pa na mobilcih. Pa baje 90% vseh poklicanih noce povedat koga bojo volili,..

root987 ::

Kdaj je naslednja predsedniška debata? Danes oz. bolj pravilno jutri ob 0300 na CNN? Kolk je sploh časovnega zamika z Ameriko?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

frudi ::

na CNN piše 9:00 pm ET (Eastern Time). ET je EST (eastern standard time) pozimi in EDT (eastern daylight time) poleti. EST = GMT - 5 ur, smo pa hkrati na poletnem času, tako da je ET vedno šest ur za nami...
mater, znam zakomplicirat :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

root987 ::

To pa maš prav... ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Marjan ::

A gledate? Do zdej se je vrtelo o Iraku, zdej gresta na medicino :\

Napeta in ostra debata! :)

V oči bode le preenostavna naloga za Kerry-ja... "predsednik je naredil slabo, jaz bi bolje".

Drugo pa je zgovarjat konkretna dejanja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Marjan ()

OwcA ::

Bush kakor koli obrneš ne zna debitirati, oziroma vzbujati zaupanja. Ko Kerry govori samo stekleno gleda in zelo pogosto trepa. V takšnih trenutkih se zelo vsiljuje asociacija na ribo. Je pa govoril boljše kot prejšnikrat, to je treba priznati.
Kaj več v teh debatah tako ali tako ni, vsebina je postranska in čisto preveč parolna. Verjetno delno tudi zato, ker ne en, ne drug kandidat večine "svojih" stališč ne pozna in ali razume do potankosti. Niti se mi to ne zdi potrebno, glede na to, da predstednik tako ali tako pride v paketu, le malo več podrobnosti bi lahko (na splošno) posvetili tej periferiji.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Thomas ::

> ni zelo pogosto trepa

A lahko prevedeš? :))

mlamat ::

debitirati, predstednik ? :))

What are you on, because I want the same... ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mlamat ()

perci ::

Link.
Heh, a tole so ga tut na Yale-u naučili? :D

OwcA ::

@Thomas:
trépati -am nedov. () (hitro) zapirati in odpirati oči: gledal je, ne da bi trepal / trepati z očmi / trepati s trepalnicami / veke so ji trepale od utrujenosti
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Thomas ::

Štekam ja. Hvala.

root987 ::

Jaz pa sam polovico videl - potem me je pa zmankal pred TV-jem. [:O]

In ker je ponovitev že bila (vsaj na CNN kolikor sem gledal), bo spet treba poseči po internetnih arhivih. :>

Je pa mi Bush deloval precej bolje kot nazadnje, med tem ko je Kerry bil malo dolgočasen s svojim "ja sem podprl to pa to, ampak jaz tega nebi naredil kot predsednik; jaz bi privedel zaveznike na našo stran in ne bi hitel s vojno, ampak bi še naprej uporabljal diplomacijo".
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

cirecire ::

Bush se je kar dobro odrezal. Mogoče celo nepričakovano dobro.

Sicer pa to ni edina dobra novica. Pravkar je socialistična internacionala doživela poraz v Avstraliji. Desna koalicija premiera Howarda naj bi zmagala in celo povečala razliko.

Očitno se Avstralci nisi ustrašili tako kot Španci.

Caligula ::

No ja, Bush je se vedno izgubil debato in izgubil bo volitve. Glavno je Kerry dosegel. Izpadel je bolj predsedniski. Tudi unicil je flancanje o flipflopovstvu in to zelo ucinkovito. To je vec kot dovolj. Se polli ne zajemajo mladih, ki se vecinoma opredeljujejo za Kerryja tako da Kerry bo zmagal. In prav je tako. Saj se clani administracije cedalje glaseje govorijo o nesposobnosti lastne administracije. Pa svet rabi kredibilne in zdrave ZDA.

Tako da to dejansko so dobre novice.

Kar se tice Avstralcev. Imajo trenutno najmocnejso ekonomijo v zadnjih desetletjih in Howarda zaradi tega podpirajo. Ne da se niso ustrasili. Zamerijo mu sodelovanje z Bushem a so se odlocali na osnovi ekonomije. In prav je tako.

Aznar v nicemer ni pozitivno izstopal in ga je Bush pac pokopal.

In prav je, da niso kaznovali Howarda. Itak so v "koaliciji" cisto iz osnovne podpore ZDA.

Sej Blaira je tudi skoda samo on je pa ze sel predalec tudi z laganjem. Samo ni pa nesposoben in skoda, da se je spustil v avanturo z Bushem.

Sadam dejansko je zmagal. Pokopal je se mlajsega Busha in tudi Blairu popolnoma zagrenil zivljenje in zdravje. Samo da je Blaira skoda.
Busha pac ne. Blair bo mogoce ali verjetno spet izvoljen. To nebi bilo slabo. Mogoce zanj, ker bi mu se naprej potem dnevno vsi sitnarili zaradi Iraka ampak za VB ob Kerryju v ZDA, Blair nebi bil slab.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

Daedalus ::

>Očitno se Avstralci nisi ustrašili tako kot Španci.

Me zanima, kak bi bil rezultat. če bi v Avstraliji kdo priredil "Madridsko predstavo."
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

N-E-O ::

no, tukaj imate torrent prvega soočenja med Kerryem in Bushem.
Follow the white rabbit.

cirecire ::

Me zanima, kak bi bil rezultat. če bi v Avstraliji kdo priredil "Madridsko predstavo."

Halooo!

Avstralci so Madridsko predstavo doživeli že dvakrat. To je teroristični napad na Baliju in pa napad na avstralsko ambasado v Jakarti.

TESKAn ::

Ni jim pa še nikdor razstrelil vlaka v npr. sidneyu in pobil ~300+ ljudi...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

drejc ::

Imajo trenutno najmocnejso ekonomijo v zadnjih desetletjih in Howarda zaradi tega podpirajo


Je v ameriki slaba/slabša ali dobra/boljša ekonomija glede na prejšna leta?

Caligula ::

Seveda. Na robu upadanja pa se za tp brezvezno stanje vzpostavit je Bush izkoristil in kar prekoracil vse vzvode, ki jih vlada ima na voljo. Ta deficit bodo za njim morali sposobni ljudje popravljat.

Kaj je problem si dnar sposojat pa na kredit vse jemat, ce to pol drugi za tabo placujejo ane?

Bush je nesposoben. Ce ne verjames meni, pa glej Americane. Nekaj ze more biti narobe, ce Kerryju, ki sploh se nic naredil ni, pripisujejo kot veliko prednost ravno ekonomijo.

Cudni Americani ane? Ker Bush je ja super za ekonomijo.
Pa o tej temi smo se ze razpisali v nulo vsi. Preberi prejsnje strani pa bo. Moje mnenje in stanje samo se ni spremenilo.

mlamat ::

CARLIN: --the Republican Party spends every waking minute trying to tilt the table against the little guy, rig the system against him and fuck him any way they can. It's rich versus poor. [applause] And it always will be. It always will be.

MAHER: But, I mean, there's a lot of answers there. But I think one answer is that in America , everybody who is poor thinks they're going to be rich.

MAHER: They're like, “Yeah, the Republicans fuck the little guy, and I'm going to be a big guy. [laughter] I'll be on the side of the fuck-ees.”
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Saddam Hussein - OBSOJEN (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17613348 (8745) jype
»

Bush zmagal na volitvah? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40822578 (16569) Phil
»

plusi in minusi administracije ZDA (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Problemi človeštva
57227910 (20239) mlamat
»

Fahrenheit 9/11 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23112560 (7963) Caligula
»

Pikov as je padel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
20414498 (10403) Thomas

Več podobnih tem