» »

Pinnacle PCTV revealed

Pinnacle PCTV revealed

1
2
»

dzo ::

zanima me, kje se da dobiti gonilnike, s katerimi naj bi pinnacle pctv pro delal na sp2 (v mrbungle-ovem postu objavleni), kajti drugače morm met winse brez sp2, pa tudi fix-a mi ne potegne dol. in še to. s katerim programom lahko snemam video tudi ko me ni za compu, torej da le vpišem od kdaj do kdaj naj snema, ali pa se to da narediti tudi v pinnaclovem programu. če da, kako?

pin29 ::

jz sm nad pctv pro in pinnacle vision software-om že obupal ( + SP2 ). Zdej že kr neki časa kot alternativo uporabljam Dscaler (dela super). Čas, ki sem ga ponucal za usposobitev lahk merin v dnevih in tud pinnaclesys support mi ni znal ali hotu nič pomagat. Kartica je res dobra, sam software pa je nikakvi....kr neki...
Mam pa še eno ized starejših pctv pro variant, neki sem bral na pinnaclesys forumih da so z njimi še večje težave pr SP", kot pa pr novejših in pa pctv stereo...
Če kdo najde normalen postopek za inštalacijo se priporočam, drgač pa se mi ne da več ubadat...

ping ::

Na Pinnaclovi strani (ne vem točno kje) sem že pred časom dolpotegnu Pinnacle PCTV Stereo - WinXP SP2 Hardware Driver in nimam s kartico nobenih težav.

maxy ::

Tudi jaz sem na njihovi strani našel driver za SP2 in kartica deluje.
Zanima pa me ali je procesor celeron 2400 res preslab za zajemanje v MPEG2 formatu? Dogaja se namreč da se med snemanjem začne slika tresti in menjati barve. To se zgodi, ko med snemanjem obremenitev procesorja doseže 100%. Ko pa grem predvajat tak posnetek je zvok nekajkrat hitrejši od slike.
V MPEG1 pa teh težav ni.
Ali je problem v procesorski moči, ali je morda kriv SP2?
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13419804 (7350) dire
»

[Linux] Pinnaclova kartica

Oddelek: Operacijski sistemi
301702 (1457) christooss
»

Razlika med Pinnacle PCTV in PCTV Pro

Oddelek: Kaj kupiti
141882 (1423) luk
»

Pinnacle PCTV Stereo ... help!

Oddelek: Strojna oprema
82768 (2680) doublemp
»

TV Tuner (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
554106 (3154) tec

Več podobnih tem