» »

Miška Razer Diamondback

Miška Razer Diamondback

1
2
»

frudi ::

brez driverjev je občutljivost nastavljena na maksimum, kar zgleda precej divje, dokler se ne navadiš (če se sploh kdaj; v igrah sem se sicer navadil na max občutljivost, v oknih pa nikakor ne).
se pa da preko control panel/mouse znižat občutljivost tudi v tem primeru, tako da se jo potem da normalno uporabljat.

je pa res - gonilniki ti omogočajo ravno tiste bombončke, ki ločijo te miši od konkurence (on-the-fly sensitivity v 20 stopnjah, ločen sensitivity po obeh oseh, ločen sensitivity v oknih in igrah, vezava makrojev na gumbe...).
tako da je res brezveze imeti tako miš brez gonilnikov.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

BBKing ::

točno to se mi zgodi MadnessMat, ko nalaga Windowse se prižge in na koncu nalaganja se izklopi in taka ostane, s pomočjo tipkovnice naredim reset pol se pa prižge, al pa tut ne, je potrebno še enkrat narediti reset......... pol pa dela.

AstreK ::

BBking tudi sam sem imel velike probleme z miško, kot si najbrž že sam prebral višje zgoraj. Miška mi na začetku ko so se winsi naložili ni delala, ampak ko sem počakal kakih 30 sec se
je sama aktivirala. (na desktop vstopi s pomočjo tipkovnice, če imaš na zažetku izbiro uporabnika (frame work al neki takega)). Probaj in malo počakaj preden rebootaš.

Če pa hočeš da ti miš res dela tako kot mora, mislim, da boš moral naložitit vse (format c: ;) ) še enkrat in miš pustiti v samo enem in istem USB-ju. Pri meni je delovalo samo tako.

Lahko pa probaš še tiste nastavitve, ki so tudi omenjene na prvi strani teme. (writen in english), ampak dvomim da je samo to; vsaj pri meni ni bilo...
Poročaj kako se boš odločil oz. kaj si naredil.
.... o_O ....

frudi ::

zakaj bi pa resetiral računalnik, če se ti miš izklopi? preprosto jo ponovno priklopi in se bo prižgala in normalno delala.
zgleda da do tega prihaja na vseh osnovnih ploščah, opozorilo za to pa je tudi na Razerjevi strani. nekaj v zvezi s tem, da nekatere plošče pri zagonu včasih ne dovajajo dovolj toka na USB porte, zato se miš ugasne. jaz sem to opazil že na treh ploščah, ampak v vseh primerih se je dogajalo bolj poredko, recimo 1x na 20 zagonov.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
224138552 (54495) BorutO
»

Nova gamerska miška. (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
596047 (4855) strictom
»

Odločam se za nakup nove miške...

Oddelek: Kaj kupiti
482793 (1733) kotnikd3
»

Katero miš LED ali LASER?

Oddelek: Kaj kupiti
172045 (1591) tec
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10910257 (7805) Jaka83

Več podobnih tem