» »

vodstvu ST!!!!

vodstvu ST!!!!

1
2
3 4

Keyser Soze ::

Tožil? He, he... Eni ste za hece. Take iz obupa.:) Kvečjemu kakšno razžalitev vidim jaz v teh postih. Kdo jih pa ven meče je pa jasno.

PA ne vem kaj hudiča se vsi spotikajo v te odločitve. Tudi meni gredo pošteno na k... kdaj s svojimi odločitvami. Ampak forum je na žalost(??) njihov. In pač furajo svojo politiko. Če pa vašemu podjetju en dovolijo reklame pa tudi prav. Šenkajte jim nov server, pa boste imeli non-stop 24/7 reklamo gor potem. Vsaj mislim...

P.S.: Samo dajte no povedat na podlagi česa bi se tožili???

Primoz ::

para-site: nekdo, ne zbogi (vsaj v casu odlocitve ne -- nimamo kristalne kugle) je odpru temo v katero je skopiral PR sporočilo vašega podjetja. Glede na mojo zgornjo izjavo, je to edini scenarij, pri katerem brišemo. Tega da je zbogi avtor tistega PR obvestila pa še vedno ne vemo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

para-site ::

Tega o tozbi jaz kot lastnik podjetja nikoli nisem rekel in prosim, da se izjav take vrste ne mesa. To nima nobene povezave s podjetjem. Naucte se ze enkrat brat.

para-site ::

Primoz, avtorstva teksta ne želite pripisati zbogiju, ker je to edini možen izgovor, da ste temo brisali. To veva oba, IP pa ste do sedaj verjetno že preverili...
Vesel bi bil, če raje odgovoris zakaj pri testu grafik 7800gtx nismo rabili placati sponzoriranja, pa ste nas kljub temu omenili, mojo firmo, uvoznika in proizvajalca? Sedaj je pa podobna situacija sporna. Tudi takrat so namreč veljala ista pravila.

BluPhenix ::

Še dobro da je par vstic višje napisal, da se odpre novo temo, ki ne izgleda kot PR sporočilo podjetja. Bufferja dovolj le za zadnji odstavek?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Primoz ::

Ker ni sporna omemba podjetja ;) Sporna je oblika sporočila (to je PR obvestilo). Kar je tudi napisal kuglvinkl v vašem ZS. Ne moti nas kadar ljudem uspe kaj odličnega. Prav tako nas ne moti, če napišejo kdo jim je pomagal. Zelo nas moti, če tisti, ki jim je pomagal o tem napiše press release in ga poskusi podtakniti na forum. In med naštetimi možnostmi je razlika, čeprav je vi očitno ne vidite.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz ()

Primoz ::

Pa da me ne bo kdo narobe razumel ... vse predelave tiste teme bodo seveda brisane zaradi izigravanja pravil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

BluPhenix ::

Če ste vi dali slo-techu na razpolago grafično kartico za testiranje, je šlo očitno za sponzorska sredstva in je omenjanje podjetja čisto upravičeno.

V primeru overclockanja pa ste dali nekemu posamezniku hardver, s katerim je ON naredil kar pač je in to potem objavil na forumu kot izjemen dosežek, ki je bil mogoč zaradi vaše dobrosrčnosti, kar implicira na oglaševanje. Slo-tech od tega ni imel nič, ne ekskluzive (kot v primeru 7800GTX) niti sponzorskih sredstev.

Se pravi
1. primer: vi nekaj STju, ST nekaj vam
2. primer Vi nekaj nekomu, ST nekaj vam

Ne čudim se, da se ST ne strinja z 2. primerom, ker je nepravičen do njih. Vi si pač naredite dobro ime preko nekega posameznika (kateremu ste dali robo v test - sponzorska sredstva) na zelo dobro obiskanem forumu in takem, ki je veliko ljudem nakupovalni vodič. Pokroviteljstvo, ki ste ga izkazali nekemu uporabniku se ne prenese na ST, zatorej gre za oglaševanje preko 3je osebe, brez obojestranskih dogovorov med ST in podjetjem. Malo drugače bi bilo, če bi to posameznik sam objavil in se potem tudi sam branil zakaj je omenil vaše ime. Problem pa nastane, ko se vi vmešate, da niso dovolili človeku, ki je deloval pod vašim okriljem objavo "novice". To je pa že praktično "prikrito oglaševanje".
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

podbevna ::

Brez veze.

Tožil ne bo nihče nikogar in te izjave so izjave nekoga, ki se čuti izigranega in prizadatega, hkrati pa nemoćnega.

Vseeno pa je ravnanje ST brahmanov v tem in nekaterih drugih primerih napačno. Dela škodo uporabniku foruma in forumu kot celoti. Racionalizacija s strani Primoža in kuglkarkoli pa je resnično šibka. Prikrito oglaševanje? Prosim vas! Poglejte novice, nicke, in večino tem. Vse so o konkretnih tehnologijah konkretnih proizvajalcev. S cenami in linki do prodajalcev v Sloveniji.

Spoštljivo mislim, da ste se spet malo osramotili s svojim ravnanjem in precej z razlaganjem, zakaj ste tako ravnali.

Primoz ::

Še vedno obstaja razlika med sporočilom naključnega uporabnika in sporočilom marketinške službe ali direktorja podjetja (tudi, če je vsebina enaka).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

BluPhenix ::

Prikrito oglaševanje je, ko podjetje z nekim uporabniškim imenom oglašuje izdelke, ki jih imajo v redni prodaji.

To da jaz napišem, pojdi po grafično v to-in-to trgovino, kjer stane toliko-in-toliko pa ni oglaševanje. Tega je res veliko na slo-techu, kar pa ni prepovedano.

Prikrito oglaševanje je, če se ne motim tudi kaznivo. Recimo da te nekega dne pokliče nek glas po telefonu in ti začne govoriti o eni super trgovini, kjer imajo super cene. Pri temu, pa se ne predstavi da je to slučajno lastnik trgovine. to je kaznivo. Če pa ti prijatelj/znanec/nekdo, ki si ga vprašal za nasvet priporoči trgovino pa ni oglaševanje. Sej je easy to za poštekat, ne?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

para-site ::

Ker ne zelimo, da se nas označuje za "izsiljevalce in teroriste", smo se odločili, da kot podjetje ne bomo več objavljali slik in postopkov projekta na Slo-techu. Kot team smo hoteli objaviti projekt tukaj na Slo-techu z dobrim namenom, ker pa v taksni obliki tukaj nismo zaželjeni, se umikamo. Ker spostujemo Aljažev trud in dosežke, jih bo odslej objavljal samo se v svojem imenu. Projekt v celoti bo odslej uradno objavljen na nasi internetni strani in ga bo Funtech OC team uradno komentiral izključno tam.

para! ::

Js pa mislim, da bi se lahko med sabo nekak zmenil, preden kr brišete teme.

Ker JAZ se počutim zdaj prikrajšanega. Hočem na STju videt tole o x1800xt, ne pa kje drugje, ker se vi ne znate zmenit.

:)

lp
Death before dishonor!

para! ::

do sedaj so vam še vsi zaželeli srečo. dovolite, da vam sedaj zaželim še posebno naklonjene zvezde in da vam uspe HITRO. ker mi gre že na k***c, da se ko jehovci zbirate pa nikol ne zapustite tega foruma. zakaj ne morete spokat na tiho in hitro?! mislim, resno sprašujem, kaj vas drži tukaj?

Pa dobro, kaj misliš, da je na STju bolj zanimivo, ti, ali izjemni OC rezultati, nasveti, itd?

lp
Death before dishonor!

Fizikalko ::

Za štos sem primer pokazal kolegu-pravniku in se je tovrstnemu tožarjenju samo nasmehnil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Fizikalko ()

perci ::

para-site: Jst sem recimo ze kr neki stvari pri vas nabavu. Ste fajn fantje, zmeri je tko kot se zmeniš, držite se dogovorov, vse je po rokih. Glede tega kapo dol.

Ampak tole pa pač ne gre. Žal. Veste kako je na ST-ju z reklamami - da smo glede tega prekleto strogi. Zakaj? Ker mora tut ST živet. Tut tebi kot lastniku štacune je v interesu, da živi, ker se ze v samem forumu od uporabnikov naredi veliko reklame za vašo firmo. Ampak OK, to je kul, dokler to delajo drugi userji - dober glas seže v deveto vas, pravijo. To kar ste pa tule naredili je pa nekorektno.

In na koncu še tale tema. Se ti zdi, tako ravnanje po tem, ko se ni izšlo vse po vaših načrtih, korektno? Kako naj ti pa ST team zaupa, če pa takoj, ko vam nekaj ni po volji, greste jokat v forum? Bolj tezko - bi rekel.

zbogi ::

če smo že čist korektni, sem jst sam osebno odpru tole temo, predvsem zaradi izbrisa posta iz teme 3dmarka.

in zbogi bo postal tukaj svojih (tud svojih lastnih) dosežkov več ne. Sayonara

perci ::

Pa še to.

Na ST obstaja 3 vrste reklam:
- plačljivi benerji
- zahvala podjetju za posojen hardware na koncu testa
- hvale in graje uporabnikov v forumu (pravih uporabnikov, ne usluzbencev firm)

Drugi reklam v oblikah raznoraznih "subliminal messages" na ST-ju ni.

Dejancek ::

Še dobro da mamo podpis ;)

MadMicka ::

Ne da bi se spuščal v vsebino, ker je dovolj ne poznam, je treba nekaj jasno povedati: zmerjati nekoga s teroristom pri taki zadevi je nonsens, če pustimo ob strani, da je to tudi kaznivo dejanje. Namreč ni vsaka grožnja nedopustna. Grožnja s sodiščem oz. tožbo ali pa grožnja v smislu, če ne boste tega in tega sprejeli, ne bom sklenil posla, je seveda dopustna in v pravnem prometu nekaj običajnega. Pa tale, da so dovoljene " hvale in graje uporabnikov v forumu (pravih uporabnikov, ne usluzbencev firm) " je tudi malo bosa, saj tega ni mogoče preverjati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

Primoz ::

No daj vsaj preberi celo temo ...

Hvala.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

perci ::

Mici, verjemi, da kar hitro vidimo kdo je lastnik ali usluzbenec dolocene firme. Če tega ne vemo, pač ne brišemo.

Para-site je sicer ene dvakrat v preteklosti delal inkognito reklamo v forumu, za kar pa se mi je po mojem opozorilu opravičil in od takrat moram rečt, da glede tega ni problemov. Svoje identitete pa tudi ne skriva, kar se mi zdi edino korektno tudi od njega kot prodajalca. Torej, zadeva je do določene mere preverljiva (enih 95%) in v takem obsegu se tudi izvršuje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Dejancek ::

A le začuda, ste se tolko vpičili v Petra. Da slučajno nebi omenjali kolko ljudi dela "skrite" reklame tukaj, bi mogli zaposlit še kako osebo za nedoločen čas...

"Publicita oculta" fa solo bene ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejancek ()

perci ::

Noben se ni zapičil v Petra. Nismo mi odprli te teme, remember?

Dejancek ::

Remember ??? Amm, ne, ker je pač ne vidim, ker je pobrisana, imam premal privilegijev, da bi videl rdeče poste....

borchi ::

Pa dobro, kaj misliš, da je na STju bolj zanimivo, ti, ali izjemni OC rezultati, nasveti, itd?

nedvomno so (veliki večini) bolj zanimivi OC rezultati. žal mi je samo, da imajo nekateri tako trde buče, da jim cel slo-tech team ne more dopovedat kakšen je potreben način, da se te podvige spravi na forum.

kot uporabnik (če bi me tak članek sploh zanimal) bi najraje videl, da objavijo to na tak način, da bodo in oni in slo-tech vodstvo zadovoljni. če ne gre naj objavijo kje drugje. that simple!

sem že enkrat uprašal, pa bom še enkrat. kaj imajo od tega joka in stoka po forumu? razen še nekaj (prikritega) oglaševanja. gre res zgolj za to? patetično!
l'jga

BluPhenix ::

V bistvu imajo tudi malo antireklame. Sam sem mislil nabaviti nekaj stvari za doma in firmo, vendar sem si sedaj ustvaril drugačno mnenje kot sem ga imel do sedaj. Pač če se za tako malenkost tako bunijo, na tako otročji način, si ne predstavljam kaj se lahko zgodi ob malo večjem (in pravem) problemu. No, bomo še malo premislili.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

globoko grlo ::

ampak men še zmeri ni jasn, kako je lahko kuglvinkl, al kdo že, označil tele funtech oc team za teroriste, mislm halo, ste čist na glavo padl

drgač pa wey to go navijači:D

kuglvinkl ::

Še eden, ki ni prebral teme. Seveda je bilo mišljeno kot prispodoba. Ne pustimo se nekomu, ki nam pride, sicer z zanimivim izdelokm, mahat naj objavimo, pri tem pap vsiljujeo svojo reklamo.

No, BluPhenix bo kot kaže že izstavil račun (oz. ga ne bo).
Your focus determines your reallity

BigWhale ::

Jest bi se ene par polen na ogenj vrgel, ker vas je zabavno brat... ;)

eDDi ::

huh.. sicer nisem ravno nepristranski...

ampak, kaj se je kuglvinkl teb življenje zamerlo?

vsi so skulirani, sam ti si neki sovražno našpičen, sej so se vsi pomirili, sam ti še sikaš... in zganjaš terorizem in bušizem.

idi na pivo, probaj persil, ups, persen, je življenje hitro lepše.

zbogi ::

Eni pač ne zastopite, tle gre krivda samo STju za to, da zadeva ni objavljena na ST.
Mi ko smo zadevo objavili, smo jo objavili po mojem menju korektno in po Primoževih besedah za ST sprejemljivo, ker je rekel, da jih ne moti če se napiše kdo je pomagal, in točno to sem/smo naredili. Primarni razlog za izbris je bil to da gre za oglaševanje in po tej debati so mislili da je bila zadeva objavljena iz strani Funtech-a in so še prepisali da če bi to objavil jaz sam, nebi bilo problema.
Tisti tekst sem jaz osebno objavil, iz svojega domačega računalnika in imam stacionarni IP, torej se jim je tako mudilo stvar zbrisat (znotraj ene minute), da niti niso šli pogogledat IP, ker imajo to možnost in tudi možnost, kdo ve objavlja iz tega IPja. Po tem smo zvedeli da jih moti uvodni tekst, kjer, če sem avtor besedila, sam sebe imenujem v 3. osebi. Minimalen detjal, ki bi ga z lahkoto popravili, če bi nam uspeli razložiti to takrat.
Plus to, da smo takoj po izbrisu, kontaktirali odgovorne osebe, da nam dodatno obrazložijo. Takrat so nas zmerjali s teroristi in nikakor ni bilo občutka, da bi ST sploh bil zainteresiran za bilokakšno objavo.
Pa še to, zakaj bi mi mogli pristat na en kup kompromisov, med tem ko ST ekipa noče niti pomižikniti. Konec koncev oni niso naredili čist nič za ta projekt in zakaj bi oni sploh bili tle pomembni. Vsebina teme je po mojem mnenju zelo zanimiva za ST in bi nedvomno tudi moja strokovna pomoč, bila zanimiva za nekatere posameznike, ki se bržkone nameravate lotiti podobnih podvigov.
Tako smo prišli do odločitve, da s temi prepotentneži nočemo imeti opravka in smo tako objavli Funtechovi strani, kjer bodo tudi objavljeni vsi naslednji podvigi in novi rezultati.

para! ::

Ja, točno to hočem povedat. Sej razumem, da so pravila, da vam gredo (STju) določene stvari v nos, itd, ampak imHo bi se lahko človeško dogovoril in naredil kompromis, da se objavi zanimivost...

Ker na slabšem smo pa vsi ane. Na funtech.si ali drug forum nočem, ker sem tu že toliko časa, da sem si ustvaril mnenje o ljudeh, ki bi komentirali ta konkreten OC dosežek..

pa LP
Death before dishonor!

perci ::

Vam pa povem, da ste z to potezo igubili pri meni vso kredibilnost in še tist ugled ki ste ga imeli in brezumno potrdili trditev, ki se zadnje čase veliko krožijo po forumu, da je trenutno vodstvo ST skupek navadnih KRETENOV!!!!

Zbogi, kdo je žalil? Bi prisegel, da tole tebe citiram.

poweroff ::

in še to, s temi argumenti, ki sem jih navedel, bi lahko sprožil proti vam sodni postopek, in po posvetovanju z odvetnikom, bi bilo precej realno, da bi pušili, ker nikakor s tem, kar ste navedli, ne morete uporavičit trditve prikritega oglaševanja.
Se pravi - če lastnik časopisa ne želi objaviti nekega članka (v SVOJEM) časopisu, ker ni v skladu z njegovimi kriteiji (v njegovem časopisu) - ga boš tožil?

Torej ej Slo-Tech DOLŽAN objaviti VSE, kar dobi?

Sem prav razumel? No, odvetnika, ki to trdi bi vsekakor rad spoznal.

Veste kako je na ST-ju z reklamami - da smo glede tega prekleto strogi. Zakaj? Ker mora tut ST živet.
Pa še nekaj je. Oglaševalci v nekaterih medijih oglašujejo res zelo nepošteno (plačani članki, članki kot posledica raznih predstavitev, kjer novinar dobi vse informacije, napisan članek in bogato pogostitev,...) in imajo medije čedalje bolj v šahu. Sam poznam primere, ko so slovenski mediji umaknili objavo kritičnega članka zaradi zahtev oglaševalcev. Slo-Tech se takim pritiskom želi izogniti. Raje imamo neodvisnost, kot pa da bi nas oglaševalci lahko kupovali. To je kar se mene tiče tudi najpomembnejši razlog zakaj je treba biti tako strog. Pritiski niso samo politični - pritiski so čedalje bolj oglaševalski in kapitalski. Na vsebino in avtocenzuro pa vplivajo obe vrsti pritiskov.

Tisti tekst sem jaz osebno objavil, iz svojega domačega računalnika in imam stacionarni IP, torej se jim je tako mudilo stvar zbrisat (znotraj ene minute), da niti niso šli pogogledat IP, ker imajo to možnost in tudi možnost, kdo ve objavlja iz tega IPja.

To so osebni podatki, do katerih je dostop zelo zelo omejen. Razlog za vpogled v te podatke mora biti zelo konkreten, pri tem pa Slo-Tech spoštuje tako interna pravila, kot veljavno zakonodajo.

Konec koncev oni niso naredili čist nič za ta projekt in zakaj bi oni sploh bili tle pomembni.
Samo zaradi enega razloga - pomembni so zato, ker ti hočeš objavo. Če pa so nepommebni, pa pač objavljaj tam, kjer so pomembni.
sudo poweroff

Dejancek ::

:D Hehe, bil danes pri Petru, pa sem ostal kar presenečen. V tisti majhni trgovinci je bilo tolko folka, da uff, prodaja pa se mu je očitno kar povečala :)) ...
Pa še vsak prvi je spraševal za rezultat pa še neki kupoval, jaz pa sam smeh...

ST je verejtno kar dosti pripomogel k temu, napredek;)

borchi ::

me veseli, da je v sloveniji končno ena trgovina, kjer postrežejo ekstremnim overclockarjem. včasih nisem znal kupit komponente, ne da bi že vnaprej vedel, da bo podležena neverjetnim torturam ;-) in ko si se v štacuni začel zanimati o kakšnih steppingih in podobnemu so vsi prodajalci dobili kisel nasmešek in začeli palamuditi o garanciji itd... očitno je vsaj ena trgovina drugačna.

upam, da jim prodaja tako zašiba, da si bodo enkrat zmogli privoščiti en banner na slo-tech-u.
l'jga

Dejancek ::

Škoda denarja vlagat v tako stran, še posebno glede na to kar se dogaja ;)

perci ::

Škoda, da ti po tej bedni strani še vedno vsak dan pišeš poste. :)

tratto ::

Primož & Co.!

Fantje, zadnje čase je polovica tem na forumu eno samo kritiziranje moderatorjev in njihovega odnosa do članov. Res je sicer, da lahko vedno najdete krivca v prepotentnih / vase zagledanih / etc. mladcih oz. na splošno konfliktnih osebah, TODA dobro bi bilo, da bi se vi malo usedli skupaj.
Pretehtajte malo razloge za kraval, ki se je pojavil zadnje čase in se zazrite tudi vase. Za večino sporov je vsaj malo krivde na obeh straneh. :(

Če že nameravate preurediti Slo-tech portal (vizualno), potem malo "pošraufajte" tudi pri moderatorjih. Zame je moderator oseba, ki zna objektivno presoditi, ali je obnašanje na forumu v skladu s pravili. Pri tem pa mora imeti nepristranski odnos do vseh in mora - tako kot policaj - znati presoditi kolikšna odstopanja od pravil so še lahko tolerirana.
Ko sem že omenil policijo - oni morajo skozi kopico psiho testov, če želijo opravljati svoje delo. Prav tako bi moral biti tudi moderator "trdna" oseba, ki se ne pusti sprovocirati vsakemu.

Alec999 ::

Dobivam občutek da ljudje ali ne preberejo te teme v celoti ali pa nevejo kaj je to prikrito oglaševanje. :|

Dejancek ::

perci : Stran ni bedna, sam "uprava" je bedna.

tomzi : Ne bom jim pomagala sam neka "prešravfava" da bodo začel delat, "like" kot je treba.
Saj vidiš da te Tpji so lezejo Primožu u "ret" in ravno tolko Primož leze v "ret" njim, da ma kaj od tega foruma.
In rezultat tega je : "pipiji" + "melkijad" = pujsi ;)

alum ::

Dejancek, se mi je ze zadnjic zdelo, da tvoje zivljenje ne more bit lahko.

Hvala, da si to potrdil, na povsem tvoj (primitiven) nacin. ;)

Mislim, da je bilo v tem primeru ravnanje "uprave" korektno.

gzibret ::

Kdor dela, greši. Kdor nič ne dela, tudi grešiti ne more.
Vse je za neki dobr!

Tic ::

dober glas seže v deveto vas, pravijo

Ja, ma jaz živim v prvi vasi, pa se o STju nič ne sliši. ;)
persona civitas ;>

64738 ::

Malo cudno je da ST ki je po dusi O/C stran ne objavi tega. Seveda so pravila, ampak malo zdrave kmecke pameti nebi skodilo. Na primer: vi objavite clanek, Funtech proda 3 kartice vec, Funtech je v dobrih odnosih s ST, overclockerji naredijo nov rekord, objavite drugi clanek, dobite nove kartice v test ker je podjetje veselo da lahko sodeluje in tako dalje... Kljuc je v sodelovanju...

Zdaj pa imamo samo en bedas thread, kjer nam spet solite pamet in citirate pravilnik. Boooring! :D

Tic ::

64738: Kje je že un smajli... aja, evo ga.. :bow:
persona civitas ;>

Dejancek ::

wakum : Kok si prisrčen >:D

64738 : Mislim da ST, lahko od tega trenuka naprej sam še sanja, še kako sodelovanje s funtechom ;)

perci ::

A je kdo vidu dejancka?

Dejancek ::

Tukaj sem :8)
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posebna cena XFXa za slo-techovce?

Oddelek: Slo-Tech
462472 (1788) Primoz
»

Totalno nesposobna ekipa ST (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
17012255 (6513) hruske
»

Slo-Tech 3D Team! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1389370 (6780) TommyLee
»

A se Slo-Tech prodaja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1077743 (4965) Ziga Dolhar

Več podobnih tem