» »

Avtoradio evertone + mnenja

Avtoradio evertone + mnenja

urkoman ::

Zasledil sem da na Slo-techu ljudje sprasujejo po avtoradiu Evertone, sploh tista dva ali trije modeli z USB in SD vhodoma.
V kolikor se najde ponosni lastnik omenjenega radia, naj nam prosim malo razloži kako je zadovoljen z radiom in kaksne so slabosti.

Hvala v imenu vseh, ki se zanimamo za Evertone avtoradio.

Lep pozdrav
Urko Žurko

urkoman ::

Ker ocitno ni lastnika avtoradia evertone, sem ga kupil in stestiral. Usb,SD kartice delujejo BP, MP3 je mal bolj obcutljiv na spraskane in overburnane CDje, glastnost je zadovoljiva, prej sem imel Pionirja, pa sta enako ruzila, mogoce ima ta malo prevec nastavljene base, kar lahko seveda spreminjas po zelji. Ima gumb Mute, Loudnes, repeat, random, potem pa se eno morje gumbov ki ti sluzijo za avtomatsko lovlenje radijskih postaj in menjanje nekih PIDov,to me niti ne bo zanimalo. Iskanje po MP3 ali USB mp3 je kar uredu, imas moznosti iskanja po direktorijih (slabost ker je display enovrsticen), iskanja po znakih, iskanja po zaporedni stevilki komada. Zaenkrat me moti samo gumb random, ki se ob vsakem prizigu radia - avta, nastavi na OFF.
Priporocam nakup za manj profesionalne ljubitelje avto-radijev.

lp
Urko Žurko

M_Squid ::

Tudi sam se zanimam za ta avtoradio in vesel sem, da mi drugi pomagate pri odločanju s svojimi izkušnjami... Odločen sem, da ne bom zapravljal denarja za avtoradio, ker mi je važna funkcionalnost in ne neka znamka in pd...zatorej mislim, da bo tale evertonček kar pravi za v moj avto predvsem zaradi usbja. LP!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio z USB portom in iPod shuffle

Oddelek: Na cesti
132413 (1131) beta1
»

priklop ojačevalca na avtoradio

Oddelek: Na cesti
186765 (6178) ;-)
»

nakup SONY avtoradia

Oddelek: Kaj kupiti
152721 (2470) wolk111
»

Kateri avtoradio?

Oddelek: Na cesti
476140 (4320) Vikking
»

[MP3] avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7915612 (12221) Damjan Jagar

Več podobnih tem