» »

HONDURAS uničil SLO!

HONDURAS uničil SLO!

tedybear ::

HEHE..4 goli od istega igralca....
KABEL RULA!!!

Tomi ::

Se zgodi..
Saj tako ali tako ni bilo drugega pričakovati..
Bo na SP boljše, ko ne bomo imeli takšnih težav z igralci..
metrodusa.blogspot.com

tico ::

zalostno.
Naši so meli zategnjeno ročno.

cekr ::

V kakšnem drugem primeru bi se jezil, v tem primeru pa se prav veselim tega poraza.
Zakaj:
Zato ker je ta žogobrc uničil ves program na TV.
Vrtijo samo še deset krat prevrtene filme.
Toliko so spufani, da so začeli celo ponavljati esmeraldo.

Slava jim.

tedybear ::

KANAL A+POPTV itak sux big time...LOL
KABEL RULA!!!

chucki ::

slovenija sux!!!! na svetovnem bo pa 10:1
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

BlackHole ::

Tekme sicer (še) nisem gledal, vendar po radiu je vse skupaj bolj bogo "zgledalo". En igralec nam je zabil 4 gole. Od vseh je 4 gole prejel Nemec. Koliko je bil kriv bom videl po ogledu tekme, se pa verjetno pozna, da nekateri še niso dosti trenirali, prevsem v obrambi. Sem kar razočaran, 5:1 je pa malo huda.

MTB ::

Hja no, Nemec je res prejel kar 4 gole. Po eni strani pa je to dobro, da jih rezultat malce prizemlji. Mogoče pa je to rezultat Katančeve izjave o novem sponozrju in njegovi kvaliteti (v smislu če so nogometaši tako dobri kot pivo, potem se ni za bati). Verjetno že ni tako :)
Ja, pa brez zamere pivci Uniona, tudi sam ga včasih spijem.
Bomo videli, kaj bo na naslednjih tekmah. Zaradi mene lahko zgubijo tudi 10:0, samo da Hrvate premagajo 27.03. v Zagrebu.

RS

Matek ::

Ja, ne smemo se sekirat, ko bo na SP motiv in motivacija, takrat se bo pokazala prava igre, drugače pa mene skrbi kdo bo igral zdaj na drugi tekmi????

Knavs, Bulajič, Vugdalič, Cime in Osterc so že itak izostali. Zahovič, Novak, Tavčar in Pavlin grejo domov.

Postava bo taka (po mojem)

Rudonja Rakovič

Ačimovič

Karič/Gajser A. Čeh Pavlovič N. Čeh

Miliovič Galič Sankovič

Simeunovič


Kdo pa še ostane, razen Dabanoviča? Menjav ne bo skor nič?!!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Bajo1 ::

AAAA? Mater jst sn pa mislu da je tekma nasledn tedn mater pa nisn gledu! Mogoc celo boljs tak ce je blo 0:4...... Sram jih bilo tud ce so bli v okrnjeni zasedbi.;(

chucki ::

kaj pa vi mislite da bodo naši prišli kam naprej??? dream on!!!!!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Klemenn ::

fantje, če imajo naši nogosrvirači tam tud comp potem bolje da tega ne vidijo...........sram vas bodi..polovico igračev ni moglo pridt.......zmatrani,,,,,,,eni so pršli tudi direkt na tekmo..............dejte no :\

LojzePek ::

Žal vam je lahk da niste gledal tekme. Obramba je bla pa dons svetovna. Neki Lopez se je direkt delal norca z nami. Pa če še ga Rudonja ne more dohajat ti je vse jasno. Pa še sudija je za nas sodil. Kaki penal nam je dosodil, to ne vidiš vsak dan. Mel smo srečo da ni blo še več golov v naši mreži.

Drugače bo pa vseeno koristilo morali našim predragim igralcem. Da nebodo mislili, da jim nobeden nič ne more in da so nepremagljivi.

BlackHole ::

Katanec je pravi as. Ste slišali kako je komentiral tekmo? "Super, škoda da jih nismo še več dobili, bodo vsaj fantje videli, da brez moči se danes nič ne da". Nekaj v tem slogu. Eh, jih bo že porihtal pravi cajt, upam da že do hrvatov.

BlackHole ::

Tavčar ne gre domov, saj je komaj tik pred prvo tekmo prispel in je bilo rečeno, da bo igral na drugi. Mimogrede, v nedeljo je zabil odločilni gol za zmago Nurnberga. Tu je še Kapič, obrambni igralec Kopra, pa Tiganj. Ne se bat, ampak zmagali pa verjetno res ne bomo.

Klemenn ::

Ena športna stran za vse tiste ki ste navdušeni nad športom. zgoraj je link do ene izmed strani, kjer sem admin tut jaz. stran je športna, ima forum, stavnico in še kaj ja novice tut

DrSergioDJ ::

Jebediah: če bi rad oglaševal svojo stran....klikni tukaj.

Drugače pa tudi sam menim, da jih bo tak rezultat lepo prizemljil....
...

Matek ::

BlackHole: Ja? Od kod ti podatek? Ne da bi se kregal,sa mo un komentator je na koncu tekme rekuo, da so mu pravkar sporočili, da gre Tavčar domov. No, če bo ostal, še tolko boljše. Samo še vedno nas je premalo. Upam da se bojo malo spravli skup do Kitajske al pa vsaj do Hrvaške, da jih razbijemo na nuli. Drugače pa, zgleda da bolše igramo, ko je sudja na strani nasprotnika:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Klemenn ::

ne rabm tega thnx vseeno drsergiodj je đuro reku da na s-t ne bomo bannerjev dajal (neki slabga je mu z vami) ampak če bi kdo rad šu na našo stran je gor link:8)

Matek ::

Jebediah, DrSergioDJ je to mislu v negativnem smislu oz. da se ne sme oglaševat na forumu po pravilih, če sem ga jaz razumel dobro.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

R0K ::

Mislim ej folk kaj vam je stoplo v glavo ?!

A vi zdej kr mislite, da bo lohk Slovenija z levo jajco vsacga nasprotnika premagala ?! Kakšne težave z igralci ? Jebeš Knavsa, če brez njega na ene tekmi ne mormo igrat potem sploh bolš da ne gremo na SP ! Zahovič in Pavlin sta itak pršla, Cime pa tut ne more kr rezultata obrnat ..

Mislim mal ste zdej vsi v oblakih ... Lohk ste srečni da je Slovenija sploh na SP in da je na tej tekmi sploh dala gol ... nevem kaj neki eni bluzite, da so naši zmatrani pa to ... a zdej pa mislite da reprezentana Hodurasa ni bla ? da oni skoz celo leto počivajo za eno tekmo ?!

Bullshit !

spacejam ::

prvo kot prvo bo treba zacet tekat bo igriscuin ne cakat primiru na zogo! pol ce mislijo da ki oni so na SP in ostale ne da lahko se tako pozabavaj anaj ne mislijo da so mocnesi in se nekaj PI.... PONOS danes ga ni bilo videt NIC
Space-jam Team & Co.

BlackHole ::

Nam ni stoplo v glavo, zgleda pa, da je nogometašem malo stopilo. Rok, če si gledal tekmo, si morda opazil da to ni bilo to, kar so naši prikazovali do sedaj. Tudi močno se je poznala odsotnost Knavsa. Včeraj sem pogledal posnetek tekme in lahko rečem, da je prvi polčas bil kar soliden. Malo mi je žal za Nemca, ker imel nekaj lepih potez, pri golih pa ni imel veliko možnosti. Pri drugem bi se morda lahko boljše postavil. Drugače pa sem mi je zdelo, da se nikakor nista ujela Sankovič In Galič. Takoj na začetku sta oba zamudila Martineza, ki pa je potem zgrešil. Enkrat sta se zaletela skupaj, ko je eden od njiju sprejemal žogo. Tretjič pa sta se oba vrgla pod noge Martinezu, ki je sicer padel, se pobral, udaril in zadel (mislim da prvi gol). Nastje ni bilo za videt, tudi Zahovič je proti koncu zgubil motiv, veliko pa so naši zgubili žog zaradi nenatančnih podaj. Vse preveč je bilo tistih visokih (balonastih) žog na Rudonjo, ki ni bogve kak skakalec. Manjkal je tudi "pravi" Novak, drugače pa so ostali kar solidno igrali, manjkalo pa je sodelovanje celotne ekipe. Aja, pa Čeh A. po moje ne more in ne sme igrati na mestu, kjer igra Galič, torej prostega branilca.

sirotka ::

Ah, sej ta turnir ni pomemben, sm da zmagajo v zagrebu!!!!;((;((;((

Sumo ::

Kdaj tocno pa igrajo v Zagrebu?

[t502] ::

Marca al kdaj.

No naj se jaz malo pokomentiram tekmo. Do 53 minute se je slo nekako samo se je vidlo na zacetku, da so cist zmantrani pa nimajo moci. Najbolj je skripala obramba, ki je povavadi ker zanesljiva predvsem pri skripanju pa mislim na Sankovica. Nikakor niso nasli pravega tajminga.

Glede na netocne podaje pa kot sem ze dejal je utrujenost in zaradi utrujenosti so imeli tudi "mehke" noge (saj veste kako je to :| )

Tisto v zvezi z Zahotom in Pajotom pa je cisti bullshit...saj nemoras igrati zvecer en velik derbi potem pa na 12 urno voznjo z letalom in potem ze na drugo tekmo! Joj :/

Justy ::

Saj se nista peljala z vlakom ki vozi premog..... sigurna sta na letalu spala se bols kot v kakem fensy hotelu....

Mislim, cel zivljenje treniras fuzbal in pol ne mores dveh tekem odigrat v dveh dneh..... to je pa res bullshit ja

R0K ::

emm, ne mi bluzit, da so zmučeni in nekaj !

Kaj pa NBA igralci ?! Ki igrajo po 5 tekem na teden ... in se seveda vsak dan najmanj en trening .... to je se vedno 40min v vroči dvorani, pa še več je teka pri košarki kot pa pri nogometu ... ker pri košarki napadajo vsi ... igrajo obrambo vsi ... pri nogometu ni lih tko ...

BlackHole ::

No ja spočita sigurno nista bila. Pa ne, da so najbolj glasni tisti, ki nikoli niso resneje trenirali kakega športa.

Sicer pa imam žalostno novico za fene slo nogometne reprezentance. Naši si v resnici do zdajšnjih tekmah blefirali, zdaj v HonKongu pa so si končno upali pokazat pravi obraz. :)

Zgodovina sprememb…

R0K ::

LOL ! :)

Sej jst nikjer nism reku, da so naši slabi, sam nekam veliko od njih pričakujete ... boste vidli, kako boste razočarani po koncu SP ... ker zdej nas že pol Slovenije vidi v osmini finala ...

btw, ja jst sm treniral basket skor 2 leti :) ... resno ...

Klemenn ::

se slišmo še jjutr po končani tekmi:\ držim fige


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1559939 (7602) gkovac
»

SLO : FRA (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
575585 (4464) borinho
»

Spor-Zahovič (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12910087 (7845) DavidJ
»

Švica : SLOVENIJA

Oddelek: Loža
322060 (1766) BlackHole
»

rusija : SLOvenija

Oddelek: Loža
472011 (1518) BigFoot

Več podobnih tem