» »

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

1
2
»

dronyx ::

Takole po slikah bi rekel, da je ta igra precej "deja vu" (poleg močvirja je dodan še Limansk namesto Prypiata). STALKER je mene osebno najprej razočaral, potem sem bil pa prijetno presenečen, ker je bil nekaj več kot navaden shooter. Po moje pa ne more narediti takšnega dobrega prvega vtisa še drugič na praktično isto temo in v skoraj istem okolju. Bom verjetno kar počakal, da mu pade cena na kakšnih 20 €.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

iLichu ::

onyx, kaj pa je pol zate dober shooter,dj mi vsaj en primer...

Berserker ::

Ja zamene je dober shoter za pc call of duty(vse serije), crysis, far cry 1, quake 3, unreal turnament(sem prav napisal?), half life 2 pa vse epizode zravn, potem maš kr nekaj streljačin ssam se jih ne spomnim. stalker za mene ni kr neka hitra sutacina ampak mors mal razmislat, kr te hitro ubijejo.

iLichu ::

cod je dober do dvojke,potem je vse en drek naprej :D

ps. Unreal Tournament je pravilno ;)

Berserker ::

Uuu zaj si užalil vse call of duty 4 fane, zaj buljše da si doma hehehe. Men je tak vseeno!:)

dronyx ::

onyx, kaj pa je pol zate dober shooter,dj mi vsaj en primer...


Pravi "mindless shooterji" so recimo Painkiller, Serius Sam, Stranglehold in recimo pogojno še COD serija skoraj sodi v to kategorijo.

Sam osebno pa imam raje igre, kjer streljanje ni samo sebi namen. Recimo Bioshock in Stalker SOC sta taka primera. Če hočeš res samo neprestano akcijo, potem je pa ta verjetno bolje izvedena v kakšnem COD, kot pa v teh dveh igrah (HL2 zanalašč nisem omenil).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

laught ::

Kaj je že kdo preigral toti stalker novi??pa če je sploh za probat?aja pa glede codov je 2jka največji apn tak btw

Berserker ::

Hej zaj si me pa spomnil na full dober painkler , zaj si ga bom kr zrihtal ker je kr dobra streljačina, strangehold je pa kr dobra lomljiva streljačina z upočasnevanjem časa , to bi morala bit matrica je.....!

iLichu ::

men je painkiller 5x boljsi od serious sam 2 :D

laught ::

ja sej painkiller je res dobra streljačina serius sam pa je itak ena pisanka navadna..

jamiroq ::

awesome :D :



Sus/UnkPacker exhibits characteristics commonly, but not exclusively, found in malware.
(sej vem, da je false positive, ampak hecno je vseeno :)).

nebivedu> Ja imam e-bay. Jaz sem jo kupil preko e-baya za 45 dolarjev, original zaprta s serijsko cifro in vsem.
hmph, ja. sem videl ruski collectors ed. za ~$100 iz ukrajine. po eni strani malo prevec, po drugi pa... meh. we shall see.

krneki0001 ::

Meni je igra všeč, ker ni treba samo streljat, ampak moraš še kej drugega počet zraven(nabiranje stvari, pogovori, misije in podobno). Nekak mi samo streljanje ni več všeč na računalnikih, ker se lahko grem paintball ali airsoft zunaj v naravi in je malo bolj realno in mi ni treba ure sedet za računalnikom, da sprostim adrenalin.

Berserker ::

Kedaj sploh ta igra pride na police bigbanga?

krneki0001 ::

Enkrat konec meseca. Še vedno smo okoli 14dni zadaj za ostalimi.

dronyx ::

Tega Rusko Ukrajinskega sranja kot kaže nihče ne igra. Sam sem počakal pol leta, da ga kolikor toliko zakrpajo, ker sem vedel, da brez resnega popravka to ne bo igralno. Torej zadevo igram z popravkom 1.5.08. Zatakne se mi pa že na začetku, ko prideš iz močvirja v Cordon. Najprej sem se namučil, da sem prišel mimo mitraljeza, ki neusmiljeno strelja iz vojaške baze. Takrat sem bil tik pred tem, da igro zabrišem v smeti in pobrišem iz diska, ker tako me ni zajebavala v glavo še nobena igra. Potem pridem do Sidoroviča, ki mi sicer da neko nalogo, ampak če pritisnem TAB se ime naloge ne izpiše. Jaz sicer lahko grem v kamp, govorim z osebo po imenu Father Walerian, potem sprašujem nekega zapornika in na koncu mi potem Father Walerian pove, da je nekoga treba postreliti. Ampak nobena teh nalog se ne izpiše in jo ni na zemljevidu. Ta zadnja pa se očitno niti ne da izvesti, ker se skripta sploh ne sproži na lokaciji, kjer naj bi se to zgodilo.

Čeprav so vsi govorili za prvega STALKERJA, da ima ne vem kakšne hrošče, ampak igro sem nekajkrat končal brez resnih težav. Pri Clear Sky pa nimam ideje, kaj je tu narobe? Domnevam, da je to bug in bi moral te naloge videti tudi v seznamu in na zemljevidu?

Sicer pa. kar se mene tiče, sem z GSC opravil za vedno. Ti ljudje so čudežno in ob pomoči nadnaravnih sil spacali skupaj v dolgih letih briljantno igro (SoC), ampak tu se pa očitno vse skupaj konča. Clear Sky do tu, kjer sem sedaj, niti pod razno ni zabaven, okolje je pa tudi poznano, tako da po tej plati zadeva ne vleče.

Ali je kdo to igro sploh preigral do konca?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

GrimReaper ::

Jest sm jo z 1.5.04 preigral do konca, ene 10x mi je vn vrglo, pa v Cordonu so se mi ene trije savi coruptali, z malo potrpežljivosti se je dalo preigrat,
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

DOOM_er ::

jst nisem opazil niti enega buga niti mi ni vn metalo.
Robots will steal your job. But that's OK

dronyx ::

Saj meni tudi ni nikdar ven vrglo. Tisti zgoraj omenjeni bug pa sem edino tako lahko rešil, da sem naložil dva shranjena položaja nazaj. Ampak pri CS meni niso problem bugi, temveč totalno nezanimivo dogajanje, lokacije so praktično vse poznane, skratka ne vidim razloga, zakaj bi to sploh igral. Če že, potem bolje SoC še enkrat. Namreč v CS je tudi kot kaže zelo težko zaslužiti denar, da ne govorim o tem, da ti ga vmes še enkrat vsega vzamejo. To, da bi pa tovoril po 50 kg starih pušk in ostale krame naokrog zato, da si čez 20 ur kupim lahko spodobno zaščitno obleko pa, ne hvala. Uninstall je najboljša rešitev.

krneki0001 ::

Tudi pri meni ni bilo nobenega buga. Obrnil sem igro pa že vsaj 10X. Sedaj jo špilam tako, da naredim misije kompletno vse kar jih dobim (razen glavne misije), potem pa iztrebim vse kar vidim in si naberem kompletno vse orožje in vse kar se da, pa to prodam v naseldnjem mestu in grem v naslednje mesto delat štalo naprej.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

Jaz ne štekam najbolje, kako je lahko ta igra dobila tako visoke ocene med "kritiki"? Dejstvo je, da gre za navaden MOD, poleg tega so baje imeli razvijalci že za časa izzida SoC narejene neke "nove" mape (recimo swamp), ki pa so jih vrgli ven, da je prva igra lahko sploh izšla.

Če bi recimo Monolith (ni frakcija iz stalkerja) naredil FEAR 2 tako, da bi 70% map vzel iz enke, Alma bi se pojavila na drugih mesti, spremenili pa bi skriptirane akcije, bi jih po moje raztrgali in takšna igra ne bi dobila ocene več kot 50%.

V redu, če bi ta mod stal 15€, morda 20€, ampak CS stane toliko, kot normalne igre, pri čemer je smešno, da bistveno boljši SoC stane trikrat manj.

_Enterprise_ ::

kvaliteten in obilen mod. fear2 je samostojen in samosvoj špil, ampak je zanič. that.

dronyx ::

Morda je pri meni občutek že videnega enostavno prevelik tudi zato, ker sem nedolgo nazaj trikrat preigral po dolgem in počez SoC in je ta igra za Resident Evil 4 druga ( tu mislim "single player") po dolžini časa, ki sem ga zabil zanjo. Pač, težko drugič ponoviš dober (izvrsten) prvi vtis.

dronyx ::

Še eno vprašanje če kdo ve. Na ATI (konkretno 4850) karticah kot kaže ne prikaže ograje. To sem še najbolj opazil v Limansku, ker sem debelo gledal, zakaj se lik povsod zatika, ker nisem videl ograj. To sicer ni samo pri meni, ampak imajo kot kaže težavo vsi z ATI karticami, vsaj tako sem bral na internetu. Glede na to, da imam zadnji patch, je meni to čudno. Ali obstaja morda kakšna rešitev za to (morda sprememba v nastavitvah grafike)?

oo7 ::

Enjoy beautiful sceneries in STALKER Clear Sky with revamped X-Ray Engine and modern visual updates.
Avalaible for my Silver Tier Patrons for now until i finish to adjust some little things to my taste.

Then, it will be released in some months on ModDB

STALKER Clear Sky Remaster - Tech Trailer
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Igre
1921270224 (245) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
52386733 (4613) Meizu
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815467 (5127) oo7
»

Metro: Last Light (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8416163 (11636) [D]emon
»

HD5670 512MB ali HD 4670 1GB

Oddelek: Kaj kupiti
82540 (2019) Nwanko

Več podobnih tem