» »

Imam rešitev, kako si bom lahko ogledal prenos nogometa brez bednih komentarjev!

Imam rešitev, kako si bom lahko ogledal prenos nogometa brez bednih komentarjev!

Tito ::

Ob televizorju sem si naštimal radijo in bom v času tekme lepo izklopil zvok in na radju prižgal prenos! Tako se bom izognil bednim komentarjem!

LOL!

kuglvinkl ::

Če bi bil na radiu kvaliteten spike, bi prišlo do prezasičenosti z odvečnimi informacijami. Vendar je to v RS popolnoma v redu in tudi sam včasih v oštariji to prakticiram.
Your focus determines your reallity

ender ::

sem ravnokar preveril, HTV3 še vedno oddaja (vsaj v Telemachovem kabelskem omrežju)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

OldSkul ::

Pri nas na Dolenjskem (IV. G), HRT še deluje!:\

Cosmo ::

Po ogledu tekme Francija:Senegal morem rect da me komentator ni motil oz. je bil ok. Bomo vidli kako bo ostalo...:D
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Sergio ::

mene je komentator s kanala a zelo motil (rok tamše, se mi zdi, nisem prepričan). s svojo izjemno pristranskostjo ter malodane navijanjem za francijo ter s svojimi umestnimi "lahko bi rekli celo, da..." je postal monoton. ampak kaj hocemo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jack69 ::

Na SLO 2 znajo vsaj bolše govorit

Area_51 ::

:)) Sej zdej lahko itak gledaš, skorja na vseh programih:

SLO2,HRT1,2,3,I1,rai3,rai2,eurosport in podobno. Vsako tolko pa kej pokomentirajo na kaprisi, Izbira je res velika, vse kar potrebuješ je : štorm, TV, HRANA in pijača ter udobeno posteljo za gledanje tekem.:)
Area 51

Jack69 ::

Ja ma letos ni na Slo 2:(

Matek ::

Mah tale komentator je res nekaj bluzu, če mene vprašate, je še najboljši Bergant.

"Nisem prepričan, vendar,... Tako je, naši reprezentanti igrajo Pepčka!">:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

billy ::

Mene je motilo to, da smo mi imeli sliko malce za zvokom. Je kdo drug tudi opazil to?

mh8759a ::

na Slo2 pa res boljše komentirajo, you wish..hvala bogu, da jih enkrat ne bo treba več poslušat..kar se tiče Evrope vsi komentatorji na Slo2 po vrsti navijajo za Bayern, kar se tice pa svet.prvenstev pa za Brazilce..Milovanovic ne samo da ne zna izgovarjat priimkov, meče ven take, da ni za nikamor.

to izgovarjanje na komentarje ni nič drugega kot neka čudna nevoščjivost slovenske nacionalke. Oni niso znali nič skupaj spravit, ko so meli formulo 1, sedaj pa izvemo marsikaj in vidmo včasih še kakšno dobro žensko v reportaži. Isto je blo tut s fuzbalom in zbrihtali so se šele zdej, ko jih je komercialna tv prisilila k temu. pa ne mi o hrvaških komentatorjih, oni so pa tok tihi, komi kej zinejo celo tekmo.
to so pač dejstva in zato je to sedaj prava osvežitev.

edina stvar, ki je pa res slaba je pa to, da bo Lajovic mel včasih Nogometno areno.

lp

Matty ::

Samo nekaj... zakaj je moral komentator uporabljat izraz "precnik"? Ker nisem skoz gledal, in sem tekmo bl poslusa, sem kar nekaj casa ugotavljal kaj "precnik" pomeni... Verjetno res tako pise v slovarju knjiznega jezika, vendar a ni "precka" al pa vratnica leps izraz?
:\
Glede komentarja pa... no ja, na sreco ni bilo na ravni alisica... lahko bi bilo tudi slabse :)

Slika gre preko satelita, zvok pa ne... Zato zaostajanje... to je navada tudi na TVSLO... :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matty ()

dela ::

na SLO2 je biu komentator vsaj smešn če druga ne...

Matek ::

Matty, prečka pa vratnica je razlika.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

DavidJ ::

heh, mene bolj kot komentator moti dejstvo, da za rtv placam poloznico, a kanal pa gledamf free. pa nacionalka ne prenasa tekme sploh.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

matter ::

TO je res sramota ja. Nacionalaka zaspala.

andrej ::

a je kdo gledal vceraj sport na nacionalni? Tam je blo razlozeno zakaj ni fuzbala na njej...

... ce niste, potem bi naj baje proplus, ki ima sexkluzivne pravice za wc zahteval, mislim da 15x vecjo vsoto kot so jo na nacionalki porabli za evro 00.

osebno me moti, da so pri proplus zaje* velik del slovencev. Okey, njihovi komentatorji niso najboljsi in najbolj izkuseni - so na nacionalki boljsi, problem je le v tem, da pop tv in kanal a ne pokrivata celotne slovenije tako dobro kot nacionalka.

Sami ogranizatorji so nas tudi malo zaj*, ker ne dovolijo live streaminga tekem preko neta... Ce temu dodas, da kanala a preko neta ne mores gledat povsod, je beda popolna.

res skoda. In potem pravijo, da je konkurenca vedno dobra:O :D

ToniT ::

No ja - tisto včeraj je bilo eno samo opravičevanje, ker so na nacionalki zaj... situacijo. Preden se je Slovenija uvrstila na SP, niso hoteli dati denarja za pravice (tisto 15x je bila cifra organizatorja - se pravi da je verjetno Proplus toliko plačal za pravice prenosov), zdaj pa bi radi na nacionalki vso krivdo zvalili na Pro Plus, ki je takrat to zadevo plačala.
Meni osebno bi bilo boljše, če bi bila zadeva na SLO - zaradi komentarjev, drugače pa je tu HTV3 - če ne preko kabla, pa s kosom žice.:D

Marabela ::

A veste, kva je blo sploh: TV SLO je imela prenose tekem za svet. prvenstvo ze kupljene, a jih je prodala pop-tvju. Takrat se ni bilo znano, a se bo slo uvrstila na sp, vsi s(m)o mislili, da se 100% ne bo. In je pop-tv odkupil pravice za svet. prvenstvo... Zdej ko pa igra slovenija in ko je večja gledanost-bi tv slo rad nazaj dobil pravice oz. samo to da bi prenašall tekme slovenije... A POP-TV je naredil čist prov, da jih ni dal. Spomnite se samo svet. prvenstva v hokeju, k so na pop-tv v športu vrteli ene stare posnetke s prijateljske tekme.

Men je čist ušeč, da je na kanalu A. Sicer, pa bo tud na pop-tv nogomet Slovenija: Španija direktno...


perci ::

Sergio: če misliš, da je Rok Tamše kriza (btw: tudi sam sem tega mnenja), potem bodi vesel, da danes nisi poslušal Kretenčiča (beri smejkota), ker takih pa ne slišiš vsak dan.
Počasi prihajam do ugotovitve, da so športni komentatorji že zgodaj zjutraj naklani do daske. Mislil sem, da to velja predvsem za konvencionalne novinarje ala Mitja Meršolj, ampak več kot očitno je, da ga Miran Ališič, Rok Tamše, predvsem pa Smejko, prekašajo.
Kar se pa TV pravic tiče, se zdi tudi men sramota za nacionalko, da ne prenašajo prvega (upam, da ne tudi zadnjega) prvenstva na katerem je udeleženka tudi Slovenija. So pa na RTV-ju vseeno poslali nekaj novinarjev na izlet na Japonsko, da iz prve roke poročajo in se pogovarjajo s prebivalci Mimasake. Skratka, zares lepe počitnice.

Jack69 ::

Glih kledam tekmo ki jo igra danska in najbolj naživce mi gre ko reče "in rešil jih je PREČNIK!" ;(

Tito ::

Kretenčič je dečko, ki ima na riti prečko! >:D

Jack69 ::

se čuje ja

Marabela ::

A veste kva ne bi blo slab pr komentaatorjih:

1. Men gre mal na živce, k je so na cajte kr mal tih komentatrji npr. žogo ima vieri...tišina... ipd. da bi še mal povedal npr. igra pri Interju, dosegel je 32 zadetkov ipd....

2. dobro bi blo, če bibla dva komentaorja kot je v tujini primer fifa 2002-men sta ga ful zakon guna dva...

Matty ::

Madmanto... vem kaj je vratnica, hotel sem reči, da sedaj še čakam izraz "navpičnik"... še kakšen "krajnik" al pa "kotnik" za kot pa bo zgodba popolna...

Sem danes zjutraj spremljal par minut Klemenčiča, pa je obupen, oz. mnogo hujši kot Tamše. Zanimivo je, da imajo vsi "prečnike" v krvi...

mh8759a ::

ta, ki je komentiral tekmo Danska - Urugvaj, Matej Lazar, je kr v redu komentator..komentira tut tekme Serie A na TV3 in precej ve o nogometu, ma tut kr ok glas in tut drgac se mi zdi da fajn komentira..
Upam, da bo on komentiral tekme Slovenije.

pa se nekaj izjav Klemencica:
"zoga se je sumljivo priblizala roki Songa":)
"Given je grdo padel na podhrbtenjačo":D

lp

frudi ::

a tako hudo je ali kaj? jaz sem gledal samo prvi polčas francija:senegal na a-kanalu, pa se mi je že tisto zdelo obup, če pa pravite, da je kret..., ups, klemenčič še hujši... jao :\
hvala bogu za htv3...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

blue96 ::

nogometna-arena.com . zakaj bi clovk sploh gledu tv, ce lahko kej bolj pametnga pocne in pol prebere, pozor, prebere komentar?
.

Matty ::

Se strinjam, da je Matej Lazar boljsi od obeh (oz. ta ki je komentiral Nemcijo-Saudsko).

Nekje sem pa prebral, da je ze doloceno, da bo prvo tekmo, vse slovenske, in finale komentiral Rok Tamse.. Tko da...

frudi ::

prej sem gledal malo ponovitev kamerun:irska, tolk da sem slišal klemenčiča... o ljubi bog! pa komu je padlo na pamet, da je to srako dal za komentatorja? ne samo, da nima blagega pojma o komentiranju, še glas ma taki da so mi šli kr lasje pokonci. katastrofa. par minut sem poslušal, potem sem pa izklopil, ker se tega enostavno ne da prenašat. ne vem, enostavno ne zdržim zraven...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

CirCA|PhP ::

Če ste včeri gledal kej francijo:senegal, je tamše al kdo je že pač komentiru, je reku, da je bil negdo NAJZADNEJŠI. Teleban smotan, še sklanjat ne zna oz. ne ve kaj se sklanja in kaj ne, pa gre za komentatorja al novinarja.

mh8759a ::

hehe Circa tut ti nisi glih najbolj podkovan pri slovnici, če smo že pr tem..ker namreč nekaj je stopnjevanje pridevnikov, drugo je pa sklanjanje:D

HardwareMaster ::

mh8759a: Nismo vsi mi kot vi, sploh v šoli, ko nam slovenćina zlo škripa:D.

Zgodovina sprememb…

goba ::

Kr ornk skrpocalo je tudi Official Site of The 2002 FIFA World Cup TM.
http://fifaworldcup.yahoo.com/en

dela ::

ste opazli da je slovenska reprezentanca začela zgublat takoj ko je kanal A začel prenašat tekme?? le naklučje?
mislim da ne! ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zatemnitev prenosa tekem SP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10021860 (10442) Master_Yoda
»

evropsko prvenstvo v nogometu 2008 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11110455 (7373) Quickbeam
»

Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20420749 (15488) lufthammer
»

Slovenija:Italija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
744792 (3772) BlackHole
»

NACIONALKA IMA VELIKO DENARJA

Oddelek: Loža
342625 (2205) blue96

Več podobnih tem