» »

Ženske

Ženske

«
1
2

ZdravkoČolič ::

Par uric nazaj sem se razšel s punco s katero sm bil od 18 leta (skoraj tri leta). Bila je moja prva prava in velika ljubezen. Ves ta čas mi je lagala več stvari. Zato ji nikoli nisem mogu zaupat. Danes sm zvrtov nekaj iz njene preteklosti, kar mi je zamolčala (glede nekega tipa), zato sm jo dov na čevel, ker je bila tole velika kaplja čez rob in se sigurno še laže tisoče stvari in s tako punco ne morem biti več. Problem nastopi, ker sm jo meu in jo tudi še imam raj kot imam sebe. Vem da se sliši kot kliše ampak jst bi do dans umru za njo. Zdaj čutim dobesedno samo žalost, hudo bolečino in strah, morda tudi malo jeze. Ne vem kako bom brez nje, vendar je nazaj ne bom uzeu, ker ne morava imeti skupne prihodnosti. Danes ne bom šov spat, ker čutim prehudo bolečino in negotovost in vedno večjo jezo. Če vas zanima zakaj pišem to sm je razlog preprost: to je edini forum na kateremu aktivno sodelujem in mi bo dosti lažje če nekam napišem svojo zgodbo. Skriva pa tudi en nauk za vas: Ženske so težke lažnivke, pravijo pa, da smo moški pizde in še ne vem kaj... No zdej samo še spemam. Administrator prosim, da se ne spotakneš ob temo, ker mi bo upam osebno koristilo, da kdo prebere.

iggy ::

And you my friend, are drunk, arent't you?
Hey, you're fat!

ZdravkoČolič ::

Ne, ker nimam alkohola nažalost.

blackbfm ::

Normalno je da tak čutiš. Če ti je veliko pomenila te znajo čustva jebat še mesce. Fino pa je ja, da ne tlačiš tega vase ali pa še huje, obračaš negativna čustva v samodestruktivnost. Alkohol in ostale substance pa ti ne bodo NIČ pomagale, zato bv.

ZdravkoČolič ::

Sj to se zavedam. Upam, da me ne bo tko dolgo tlačlo.

bajsibajsi ::

Po sestevku predvidevam, da si star 20 najvec 21 let. Torej si se mlad. Ne sekiraj se. Cel svet je se pred tabo. Pa se boljso bos dobil. :)

Cas celi rane.

ZdravkoČolič ::

21 sm star. Ko si tolko cajta z enmu je že to navada.

RunoTheDog ::

Jaz imam isti problem. Nespečnost me muči že skoraj mesec. V srcu čutim bolečine, za katere sploh ne vem več ali so fizične ali psihične. Kot da bi mi nekdo zaril nož (vem, znana metafora) vanj. Ja, nekatere ženske so res hinavke, ampak tako je.

In kot so že drugi napisali...samodestrukcija je najslabše kar lahko storiš.

neeno ::

Namesto samodestrukcije se odloči za osebni razvoj. Zgubi par kil, preberi kako knjigo, nauči se tisto kar že predolgo odlašaš, odidi v gledališče. Skratka razvoj na intelektualnem nivoju in nivoju zdravja. V procesu mogoče koga kje spoznaš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neeno ()

klemenSLO ::

Prej ko novo spoznaš, prej staro pozabiš.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

amigo_no1 ::

Moraš prvo staro pozabiti, da lahko greš v nove dogodivščine.

Dr_M ::

Jest sem imel sreco prejsnji teden. Po dveh dneh sem bil kot nov :))
Tezko recem kaj naredit...izpovej se kaksni kolegici/kolegu in ti bo rahlo odleglo, drugace pa cas celi rane, alkohol pa ne ;)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

amigo_no1 ::

Vrži se v Linux distribucije (gentoo), tako boš pozabil na vse.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Klasičen recept: Par promila i tona testosterona. Pokliče par frendov pošteno se ga napi in jutri začni nov dan.
Ni lahko je pa ednino normalno.

Tr0n ::

Pocakaj kak teden, dva, da se kemija v mozganih malce normalizira, in bos kot nov. ;)

MIHAc27 ::

klemenSLO je izjavil:

Prej ko novo spoznaš, prej staro pozabiš.


To je najboljš.. rebound.
Sej bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MIHAc27 ()

ABX ::

Been there, done that.

Še ena kljukica za tvoje življenjske izkušnje.

Hint glede laganja, ni vezano na spol. In še fraza ki sem se jo naučil pred kratkim, vse je kot mora biti. Čeprav ti ni nič jasno, boš ugotovil da je prav da se je odvilo tako kot se je.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

username ::

zato sm jo dov na čevel, ker je bila tole velika kaplja čez rob...

...
Ne vem kako bom brez nje, vendar je nazaj ne bom uzeu, ker ne morava imeti skupne prihodnosti. ...
To je dober začetek - namreč da če so nepremostljivi problemi, si ti dal pobudo in prekinil zadevo. Veliko bolje kot če bi ji odpustil, potem pa bi vidva še malo poskušala, nakar bi se vseeno sesulo oz. bi ona tebe odpikala. Če prekine moški, je veliko bolje - prvič ker to stori prej (manj izgube časa) in ker je to dobro za tvoj ego/samopodobo in s tem za čimhitrejše tvoje 'okrevanje'.

Skratka, kljub bolečini si očitno dovolj razumen in se dovolj zavedaš realnoti, da vidiš da včasih nima smisla nadaljevati propadle stvari.
Zavedaj se, da je že to odlična osnova za nadaljnje ukrepanje k izboljšanju življenja, marsikdo drug tega ni sposoben.

Problem nastopi, ker sm jo meu in jo tudi še imam raj kot imam sebe. Vem da se sliši kot kliše ampak jst bi do dans umru za njo. Zdaj čutim dobesedno samo žalost, hudo bolečino in strah, morda tudi malo jeze.
Pusti si par dni (pa ne preveč!) za žalovanje.

Sicer bi lahko rekel da je to brezveze in da nimaš vzroka za žalost, ampak kot velika večina moških nimaš poštimano v glavi in potem normalno da te taka stvar malo sesuje. Ampak sedaj moraš malo prebolet, pa potem poštimat v glavi da se ti to več ne bo zgodilo.

Trpiš namreč za zelo pogosto 'boleznijo', ki se ji reče one-itis. Nekaj o tem najdeš tukaj: http://www.pualingo.com/pua-definitions...

Skratka, preveč si osredotočen na eno žensko, ker se (podzavestno) bojiš, da nikoli v življenju več ne boš našel ženske. Tega v linku zgoraj ne piše, ampak to je podzavestni strah, ki se pojavlja v takih primerih in je takorekoč do določene mere normalen (če ga znamo sčasoma premagati) - saj se je razvil v milijonih let evolucije, ko so ljudje živeli v majhnih tropih in realno gledano si imel na izbiro zelo malo žensk - izguba ene je pomenila veliko šanso da ne bo več nobene.
V modernem svetu seveda ni več tako, a mehanizem v možganih ostaja, tako kot mnogi drugi predzgodovinski mentalni mehanizmi, ki niso več ustrezni v pogojih moderne civilizacije.

Ženske so težke lažnivke, pravijo pa, da smo moški pizde in še ne vem kaj...
To ni res oz. niso vse.

Moral boš vložiti nekaj dela vase, da boš znal brez težav dobiti novo žensko in še veliko bolj pomembno, da boš znal hitro presoditi katera je prava zate.

Če si star 21 let, je to odličen čas za začetek (nič nisi zamudil).
Roko na srce pa tudi ni najbolj verjetno, da se zveze začete pri 18-20 letih, lahko dolgoročno obnesejo. Tudi ženske v taki starosti (vsaj do svojega 21-22 leta, morda celo 25. leta) namreč še vedno niso zrele.

Zato si vzemi čas in spoznavaj čim več žensk - pa nikakor ne zato da bi se hvalil pred kolegi ali pred seboj lažno napihoval ego. To vzemi kot pridobivanje izkušenj in hkrati grajenje svoje osebnosti, da boš čez par let znal prepoznati ženske, ki so zares primerne zate in najprimernejšo med njimi tudi osvojiti.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

MKC00 ::

Če si bil ti fer do nje, potem si definitivno ne zaslužiš take, ki ni fer do tebe.

Avenger ::

username, oneitis je po definiciji, ki jo jaz poznam, rahlo drugačen. Če si v zvezi z nekom, ki ga ljubiš, to ni to. Ravno tako ne, če si tega človeka recimo izgubil v nesreči, ali pa da ti je zlomil srce in potem trpiš k žvau.

To kar je en gor rekel, da je treba mal počakat, da se kemija v možganih normalizira, je še najbolj res. Poleg tega, ja, drugo babo najt čimprej, ali pa se osredotočit na več stvari hkrati, nov hobi, šport, itd, da zapolniš čas, spoznaš nove ljudi.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

username ::

Avenger, seveda je več definicij za one-itis, razlikujejo pa se samo v podrobnostih.

Mnoge definicije kot priemr navajajo situacijo, ko si tip želi neke ženske, pa se ona ne zanima zanj. Ampak to je samo ena situacija.
IMO so mentalni mehanizmi za one-itisom univerzalni in vplivajo tudi npr. na motivacijo, da ljudje vztrajajo v obstoječem odnosu, tudi če le-ta ni zdrav ali nima prihodnosti.
"Če si v zvezi z nekom, ki ga ljubiš" - hja, pogosto se zgodi, da mislimo da imamo opravka z zaljubljenostjo/ljubeznijo, v resnici je pa (vsaj deloma), zraven tudi prikriti one-itis.


Drugi tvoj odstavek pa kar drži.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Nerdor ::

ZdravkoČolič: poslušaj me dobro! Ne verjet s-tjevcem, ki ti pravijo, si mlad, boš drugo našel in itd. Sam dobro veš, četudi si zelo mlad, da se zna zgoditi, da ne boš nikoli našel take punce kot je ona. Jst sm tako naredil, pa do sedaj še nisem naletel na pravo. Ne izpusti te možnosti iz rok, saj vprašanje, če bo še kakšna možnost. Nikoli ne veš. Osebno se več ne zanašam, ah sej bom pa kako našel Lahko da ja, lahko pa da ne več... Pa če si lep ali grd. Poznam ljudi, ki so ultra postavni športniki pa ne najdejo več prave ljubezni, ko so naredili,tak kot ti nameravaš, pustili svojo žensko.
Jst mislim, da v ljubezni nisi bil dovolj pozoren, kaj je ženska počela. Nisi jo dovolj "kontroliral". Ženske so po svoji naravi kot "kokoši". Torej nebi nič kaj zasral situacijo, če bi mel malo bolj oštre pogovore v stilu, s kom se pogovrjaš. In to da ji zabičaš s močnejšim glasom. Pač bodi dominanten nad njo. That's it! In te tvoje bolečine bojo takoj ponehale. Verjami, da če pustiš tako kot je, bolečine niti po enem letu ne bojo popustile. Verjem! Ne čez 14dni te ne bo popustilo, niti po enem letu. You gotta do what you gotta do. Bodi z njo in bodi bolj odločen v vaši zvezi! To je moj pravi nasvet in ne neki geekovski pamfleti. :)
... for lifetime!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nerdor ()

Dr_M ::

Res je mozno, da ne bo nasel take kot je ona, povsem mozno je, da bo nasel boljso.
Ampak ne takoj iskat druge, ker bos v njej iskal svojo prejsnjo. In to definitivno ni dobro.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

delorto1 ::

Pozdravljen Čolič

Tvoj post nima ne glave ne repa, sploh pa ne kaže na resnost in odraslost. Fejst fant si, ampak tvoji pogledi, načini, ... so pa dokaj slabi. Kažejo na izsiljevanje, pomankanje samozavesti in samopodobe. Čist verjamem, da se počutiš kot si napisal, ampak za svoje počutje si čist sam odgovoren in nihče drug. Pač ti si dovoliš da si tak. Precej izmenjuješ besedi laž in zamolčala. Laž je podla stvar in nedopustna v zvezi. Ako je pa kaj zamolčala ni nič hudega. Kar je imela s tipom pred teboj je čist in le njena stvar pa ti nima kaj računov polagat, ne ti nje spraševat. Vidva sta v zvezi kot zaključena celota in >>bivši<< nima kaj delat zraven. Človek ki ne ljubi sebe, tudi drugega ne more na pravi, pristen način, tako da .... . in če bi jo res imel rad je nebi dal na čevelj ampak se z njo vsedel in razvil konstruktivni dialog.
Da se laže še 1000 stvari so le tvoje domneve. Zakaj občutiš strah ?? Jezen si vsekakor nase, ker to je posledica strahu. Kar se pa nauka tiče; a te mama ni imela dovolj in na pravi način rada, da to trdiš. Si imel težko otroštvo ??

ps. Nerdor .... v redu človek si, ampak razmišljanje je pa nula(O). Itak, da pol vidiš ženske kot kokoši. Kakršni smo mi dedci, take bodo ženske. kar daješ to dobiš !
Pa srečno obema , za to srečo bo treba pa odnos z lastnimi materami prej razčistiti.

username ::

Nerdor je izjavil:

Ne verjet s-tjevcem, ki ti pravijo, si mlad, boš drugo našel in itd. Sam dobro veš, četudi si zelo mlad, da se zna zgoditi, da ne boš nikoli našel take punce kot je ona.
Ha! Z malo sreče res ne bo več naletel na tako (če pravi da mu je lagala, očitno je bila to vsekakor slaba zveza).

Osebno se več ne zanašam, ah sej bom pa kako našel Lahko da ja, lahko pa da ne več... Pa če si lep ali grd.
Moški imamo to srečo, da je naša lepota/grdoba praktično nepomembna, če v sebi razviješ zdravo samozavestno (a ne pokvarjeno) osebnost in osvojiš nekaj zapeljevalnih spretnosti (ne, par naučenih fraz in navidezno špilanje frajerja nista dovolj, če nimaš najprej poštimane svoje osebnosti).
Glej kako ogabno izgleda Slavoj Žižek, pa ima za ženo neko brazilsko manekenko....

Nisi jo dovolj "kontroliral". Ženske so po svoji naravi kot "kokoši". Torej nebi nič kaj zasral situacijo, če bi mel malo bolj oštre pogovore v stilu, s kom se pogovrjaš. In to da ji zabičaš s močnejšim glasom. Pač bodi dominanten nad njo.
Grozljivo. S takim načinom lahko dobiš in obdržiš žensko, ki je osebnostna razvalina - razen če morda ne pride mimo drug tip, ki bo še bolj surov in 'dominanten' do nje. Si želiš takega življenja?

V ženski moraš vzbuditi zdravo zanimanje in strast do tebe, pa ne bo nobenemu od vaju treba ustrahovati ali špijonirati eden drugega.

Sori Nerdor, mislim da si ti resno ne-poštiman v glavi. Tvoje izjave in attitude temeljijo na strahu in besu.
Močno odsvetujem vsem da upoštevate njegove nasvete.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Dr_M ::

Jaz razumem zakaj Nerdor pise tako.
V zivljenju sem ze imel nekaj zensk, tudi precej jih poznam, ampak so zelo redke, ki so "postimane" v glavi. Starost pri tem niti nima kaksne zelo velike vloge.
Tista, ki zna s svojo glavo misliti, si bo najdla tipa, ki ga lahko "vzgoji" po svojem okusu, ce se ne bo pustil, ga bo odjebala.
Ampak kot pravim, take so izjemno redke, vecina jih potrebuje pastirja, ceprav tega ne priznajo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Blinder ::

Every exit is an entrance to new experiences :)
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

šernk ::

no moja izkušnja ko sem bil na podobnem. pač lepo sem se z njo pogovoru, da tko ne gre več naprej in sva se zmenila, da pač ostaneva v prijateljskih odnosih, vendar reku sm si...nikoli več se ne spustim v to pa če me na kolenih prosi. hitro sem tudi drugo dobil...vendar lahko rečem le: napaka...čez 3 mesece sm namreč končal z njo, če vsako noč misliš na eno, si pa ob drugi ti druga ne pomaga nič (vsaj meni ni). potem še kake 2-3 mesece sem imel čuden občutek, vsakič ko je prišla online na MSN/mail, ali ko sem jo videl na daleč na kakšnem partyu. nato sem počasi začel spoznavati, da sem jo dokončno pozabil, saj sem vedno več začel razmišljati o vseh ostalih, katere sem srečaval (prej niti pomislit nisem hotel na druge).

tako da moje mnenje je: najprej si moraš vzeti čas, čas in še enkrat čas, potem pa če si dokaj družaben boš prej ali slej ugotovil, da je prišla prava mimo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

opeter ::

Jaz takih težav nimam. Moje sožalje avtorju teme.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sc0ut ::

Po cca. 4 mesecih se ne boš već ni sekiral, po 1 letu pa se boš smejal temu, da si bil tako žalosten. Verjemi, to je samo dobro za tvoj razvoj, saj se niti malo ne boš več glede punc sekiral.

Boš rekel: "Boli te k, ena punca gor al dol."
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

delorto1 ::

Dr_M je izjavil:

Jaz razumem zakaj Nerdor pise tako.
V zivljenju sem ze imel nekaj zensk, tudi precej jih poznam, ampak so zelo redke, ki so "postimane" v glavi. Starost pri tem niti nima kaksne zelo velike vloge.
Tista, ki zna s svojo glavo misliti, si bo najdla tipa, ki ga lahko "vzgoji" po svojem okusu, ce se ne bo pustil, ga bo odjebala.
Ampak kot pravim, take so izjemno redke, vecina jih potrebuje pastirja, ceprav tega ne priznajo.



... in ker tudi ti(kot velina moških) nisi imel poštimano v glavi si moral zamenjati(ali pa so one tebe skenslale) veliko žensk. Starost res nima vloge, ima pa vlogo zdrav pogled, ki daje resnost in modrost. Pa zapomnite si vsi. Drugega spreminjati, prevzgajati in vzgajati ne gre in nikol ne bo šlo. Ko to počnemo gredo zveze narazen. Vsak mora biti sam tista sprememba , ki si jo želi pri drugem. Pastirji moramo biti predvsem sebi, in en drugemu. Vzajemnost, simbioza,ljubezen.

gzibret ::

LOL... ko berem tele odgovore izgleda, da je s tem, kot z odvajanjem od kajenja ;) Z eno razliko.... ne moreš si kupit škatle čikov nikoli več.

delorto1> Tvoj post nima ne glave ne repa, sploh pa ne kaže na resnost in odraslost.

Ja bog se usmil. Človek je zgubil punco in je v čustvenem deliriju. In sedaj ti pričakuješ od njega, da se vede resno in odraslo. Se vidi, da nisi imel z ženskami še prav nobenega opravka.
Vse je za neki dobr!

Tody ::

Ne da se mi vsega brat ampak Jack je tvoj edini prijatelj trenutno. :)

Vrjetno bo potrebno kar nekaj seans da bo bolje in ne mleko tudi ne reši težav, po njemu ti je še bolj slabo kot po Jacku :) Čas celi vse rane, samo ne se z avtom vozit ko boš prijateljeval z Jackom :)
Preizkušeno vsaj za nekaj časa dokler se zadeve same ne uredijo pa je to najboljši način za to da lahko greš sploh spat :)

 Jack :)

Jack :)

PacificBlue ::

Nerdor ima kr prav, čeprav je opisal bolj "surovo":)

"Pred kratkim je bilo v slovenščino prevedeno popularno psihoanalitično delo Paula Verhaegheja Ljubezen v času osamljenosti, kjer se avtor v treh esejih ukvarja z odnosom med partnerjema v sodobni družbi. Drugi esej v tej knjigi ima zelo pomenljiv naslov: Očetje na begu. Verheaghe tukaj ugotavlja, da je >>nekaj narobe z avtoriteto.<< Najbrž mu lahko kar pritrdimo; mlada generacija lahko skoraj enoglasno prizna, da smo pravi mali razvajenci in da so posledice te permisivne vzgoje slabe tako za družbo, kot za posameznika, ki zdaj tava in nenehno išče >>nekaj<<, neke temelje. Verheaghe se sprašuje, >>kam so vsi očetje šli?<<, kajti avtoriteta se je v tem pol-preteklem patriarhalnem sistemu pripisovala prav očetu. Da bi našel pravi razlog za zatiranje žensk, avtor na novo interpretira Freudov koncept Ojdipovega kompleksa in ga takorekoč postavi na glavo. Po Freudu je prav Ojdipov kompleks tista točka, na kateri se vzpostavi vest oz. nadjaz posameznika, ki je nujen za vzpostavitev pravil (v prvi vrsti pravil glede spolnosti) in s tem vsakršne družbene ureditve. A to velja le za dečke, deklice pa se potemtakem zakonu in morali izognejo, zato jih morajo vzgojiti-zatreti moški. Takšne sklepe so zagovorniki patriarhata potegnili iz Frudove teorije, a pozabljajo, da je Freud pač živel pred sto leti in je torej bil sin očeta-patriarha. Po Verhaegheju pa nevrotika ne proizvede strogi, neizprosni oče-patriarh, temveč oče slabič oz. oče, ki ga ni. Sinu tako umanjka točka identifikacije, umanjka mu opora in varnost. Varnost pred čim? Pred žensko. Verhaeghe je mnenja, da zatiranje žensk izvira iz moškega strahu pred žensko, pred tem, da bi se izgubil v telesu, iz katerega je prišel, da bi ga zaneslo do prekoračitve v spolnosti, tako da bi v orgazmični nasladi izgubil samega sebe, svoj jaz. Ženska torej tukaj še vedno nastopa v paketu z jabolkom. Je hudič, ki zapeljuje na kriva pota, zato jo je treba vkleniti. Res se lahko strinjamo s Verheaghejem, da vedno vklenemo le tiste, ki se jih bojimo; povsem drugo in bolj kompleksno vprašanje pa je, ali je avtorjeva razlaga izvora tega strahu pravilna ali ne."

http://www.zofijini.net/modrost_sodobna...

tx-z ::

Nerdor: Najbol da je z žensko k ga skos živcira pa še očitno mu ni bla kej preveč zvesta..Jo bo že prebolel. Če ne ta mesc, pa v par naslednjih. Ampak sam če bo to sam hotu. Če se bo smilu sam seb pa bo do konca lajfa meu probleme. To je njegova odločitev. Vse je v glavi. Je pa zajebano težko, ja.
tx-z

_Dormage_ ::

Dude! It's just a woman!

gendale ::

glej, glede na to da sam praviš, da ti je ves čas lagala in da ji ne moreš zaupat, je edino pravilno, da si jo pustil
z žensko, ki ji ne zaupaš, nimaš kaj za bit skupaj
prebolel jo boš najhitreje če jo začneš sovražit
ne si jo predstavljat kot punco za katero bi umrl (wtf model??), ampak kot glupo prasico, ki te je 3 leta jebala v glavo in izkoriščala tvoja čustva do nje
če te trenutno še kliče in se ti opravičuje in bla bla bla imaš priložnost da jo še enkrat živalsko pofukaš in takoj po tem odjebeš (če te ne kliče naredi samo sledeči korak)
blokiraš na fbju/msnju ne odgovarjaš na klice/smse (če bo preveč vztrajna pokliči operaterja in reci da blokirajo njeno št oziroma zamenjaj št)
nikakor ji pa ne pokazat, da jo imaš še vedno rad
to bo samo izkoristila in te spet jebala v glavo

CleanPower ::

Ne vem kako bom brez nje

no tega pa js ne razumem, ker zgleda še nikol nisem bil tko navezan na žensko. zakaj nebi mogel brez nje? ker sta bila tako dobra prijatelja itd. al samo zarad fu*a?

delorto1 ::

gzibret je izjavil:

LOL... ko berem tele odgovore izgleda, da je s tem, kot z odvajanjem od kajenja ;) Z eno razliko.... ne moreš si kupit škatle čikov nikoli več.

delorto1> Tvoj post nima ne glave ne repa, sploh pa ne kaže na resnost in odraslost.

Ja bog se usmil. Človek je zgubil punco in je v čustvenem deliriju. In sedaj ti pričakuješ od njega, da se vede resno in odraslo. Se vidi, da nisi imel z ženskami še prav nobenega opravka.


gzibret .... nikomur nisem dolžan nič pojasnjevati, ma tako mal v premislek ti navržem, da je bila predvčerajšnjim 20. obletnica mojega zakona in je kakšen od mojih štirih otrok, tvojih let. Poleg skromnega računalničarstva, je psihoterapija moja osnovna profesija.

Prospekt ::

Piši o svojem počutju & občutkih
(skoraj raje za lastne oči, kot po forumih)
Možnost je tudi, da ji pišeš pismo, ki ga nikoli ne bo prejela, terapija je kar v redu. Pa še zelo zanimivo je kako se občutki spreminjajo po dnevih...
Osebna rast in te zadeve.

Pa če boš dobil kakšno rahlo radikalno idejo, jo dej za 24ur na stran in potem še enkrat premisli. :)

Relanium ::

Ma je hudič ampak če je ona taka najboljše jo pustit. Več škode si narediš če je ne.
Čimprej dobit drugo da boš pozabil, v skrajnem primeru kar eno na klic.

Drugač pa vidim da eni tu poznate The game, kontaktirajte me če ste iz Maribora ali Celja

LP

xyxyxyxy ::

Me pa res zanima, kaj je bilo s tistim tipom. :|

Tody ::

....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

Dr_M ::

... in ker tudi ti(kot velina moških) nisi imel poštimano v glavi si moral zamenjati(ali pa so one tebe skenslale) veliko žensk.


Ja jaz priznam, da nimam cisto postimano v glavo, pa bi si zelo zelel imet. Ampak vsakic ko zenska pride in gre, moram skoraj od zacetka pospravljat.
Ampak koneckoncev, vsaj vem, kaj hocem, oz bolje receno, cesa nocem.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

guest #44 ::

Been there done that.

Stari, veš koliko miljonov ljudi je dalo to skozi in 99% jih je zaživelo naprej (jaz ened izmed njih).
Nimaš se kej sekirat, ker ni nič takega, čeprav se ti zdi, da si edini na svetu. Nič kaj tolažilno, ampak je tako.


Glede žensk. Jah...ženske IMO niso pretirano zaupljiva bitja. Sicer znajo bit zveste do nekega trenutka, ampak ko se pojavi naslednji "afla samec", bye bye.
IMO...moški znamo bolj obvladat varanje kot ženske. V smislu, vemo kdaj preveč je preveč, oz če ne znamo vsaj ne palamudimo in povemo kako je.

DISCLAIMER: The previously mentioned might or might not be fully accurate or apply to each individual.

Zgodovina sprememb…

BCSman ::

Kaj je huje, da se po treh letih s punco razideš, ali da sploh nikoli nisi še mel punce? Imo je bolj tragično spadati v drugo skupino.

guest #44 ::

BCSman je izjavil:

Kaj je huje, da se po treh letih s punco razideš, ali da sploh nikoli nisi še mel punce? Imo je bolj tragično spadati v drugo skupino.



Kaj je huje, zgubiti roko v prometni nesreči ali ne ne vozit avta?


Oboje ima svoje nevšečnosti. Tudi tako razmerje ti pusti nek pečat, ki ti lahko "poslabša" nadaljno razmišljanje.

Nerdor je izjavil:

ZdravkoČolič: poslušaj me dobro! Ne verjet s-tjevcem, ki ti pravijo, si mlad, boš drugo našel in itd. Sam dobro veš, četudi si zelo mlad, da se zna zgoditi, da ne boš nikoli našel take punce kot je ona. Jst sm tako naredil, pa do sedaj še nisem naletel na pravo. Ne izpusti te možnosti iz rok, saj vprašanje, če bo še kakšna možnost. Nikoli ne veš. Osebno se več ne zanašam, ah sej bom pa kako našel Lahko da ja, lahko pa da ne več... Pa če si lep ali grd. Poznam ljudi, ki so ultra postavni športniki pa ne najdejo več prave ljubezni, ko so naredili,tak kot ti nameravaš, pustili svojo žensko.
Jst mislim, da v ljubezni nisi bil dovolj pozoren, kaj je ženska počela. Nisi jo dovolj "kontroliral". Ženske so po svoji naravi kot "kokoši". Torej nebi nič kaj zasral situacijo, če bi mel malo bolj oštre pogovore v stilu, s kom se pogovrjaš. In to da ji zabičaš s močnejšim glasom. Pač bodi dominanten nad njo. That's it! In te tvoje bolečine bojo takoj ponehale. Verjami, da če pustiš tako kot je, bolečine niti po enem letu ne bojo popustile. Verjem! Ne čez 14dni te ne bo popustilo, niti po enem letu. You gotta do what you gotta do. Bodi z njo in bodi bolj odločen v vaši zvezi! To je moj pravi nasvet in ne neki geekovski pamfleti. :)



WOW, LOL! this is a joke right?

Zgodovina sprememb…

jacal ::

Slavoj Žižek je lep. Pika.

tsh2 ::

1. kakšni čustveni odgovori. :D

2. jaz tega ne zastopim.

3. dolgo si rabil, da si pogruntal, da je zajebana prasica. :) pač nimaš talenta za branje ljudi. pa v redu ljudje se razidejo prijateljsko.

Dr_M ::

ZdravkoČolič: lej ne sekiri se prevec.
V zivljenju se nam dogajajo lepe in grde stvari, tudi sami delamo dobre in slabe stvari.
Mogoce se ti bo zgodilo, da te bo opravljala pred drugimi. Na to te bodo po vsej verjetnosti opozorili tvoji oz vajini skupni prijatelji.
Lej, ne sekiri se, to je samo krik obupane samske najstnice, ki se ji se sesul cel svet in sedaj sebe prepricuje, kako si ti na slabsem in jada jada...:))
Enostavno se ne smes ozirat na take zadeve, ker sam pri sebi ves, da je to, da si sel z njo narazen najboljsa stvar, kar se ti je kdaj zgodila v zivljenju. S tem se ne tolazis, ampak to enostavno ves in tako zivis. Na prvi pogled zgleda tezko, ampak predstavlji si, da si se urezal z nozem. Prvi trenutek ne cutis nicesar, potem malo boli, ko pa srbi, se rana celi. Celjenje pa nastopi zelo hitro.:)
Vsi, ki te poznajo, vedo, da si uredu clovek, kdor tega ne ve, si ne zasluzi tvoje pozornosti.:))
Enostavno ignoriri te motnje v svojem zivljenju in vse bo lepse, saj ves, da ne zamujas nic lepega, samo veliko trpljenja ti je prihranjenega.
Pa definitivno se ne smes pustit ustrahovat, enostavno ignoriraj in se nasmehni. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13314717 (11422) FormerUser
»

Zakoni iz internetnih zmenkov trajnejši od klasičnih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7417110 (13395) Kamran
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6910714 (7431) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1749861 (5097) cryptozaver

Več podobnih tem