» »

Hisna instalacija

Hisna instalacija

Sibuns ::

Pozdravljeni

Imami sledeč problem. Odkar imamo nov paket pri Telemachu opažam motnje na televiziji in internetu. Slika na televiziji je kockasta in prihaja tudi do ipada programov. Pri internetu so podobne težave in sicer se mi modem parkrat dnevno resetira. Po mnenju tehnika je vzrok zastarela hišna instalacija in prehodne vtičnice(namesto končnih). Težava se je začela pojavlat ob menjavi paketa, pred tem, 7 let te težave ni bilo. Zaradi tega mi je zelo čudno, da bi kar naenkrat bil problem v hišni inštalaciji.

Zanima me tudi vašo mnenje o tej težavi.

Prosil bi tudi, če kdo pozna kakšno firmo, ki se ukvarja z hišnimi instalacijami, da bi to težavo uredili. Zanima me predvsem strošek dela in ali je potrebno izvest kakšne hujše posege na hiši.

Hvala za odgovor.

mat xxl ::

Ja jaz pa verjamem, smo imeli podoben problem, pri materi, inštalacija stara cca 12 let takrat v nulo narejena , problem je v pasovni širini, je kar njihov tehnik za štart zamenjal samo par delilnikov in sedaj dela v nulo, čeprav sedaj vem, da moram še vse ostale zamenjati pa kabli morajo biti malo boljši tisti še z alu folijo vsaj sem pozabil model, kar je pri nas že bilo. Sam svetujem, da se kar z njimi Telemahom zmeniš, da uredijo, pač plačaš so pa zelo korektni tudi pri cenah in marsikaj kar for free naredijo.

Sibuns ::

Z telemachom se nebom nic dogovril v zvezi z menjavo hisne instalacije ker so totalno nesposobni... Imajo zaposlene take debile, da se vcasih vprasam kak lahko tako nesposobne ljudi zaposlujejo... Zato me zanima ce pozna kdo kaksno firmo ki se ukvarja z tem ?

...:TOMI:... ::

Po navadi so kake bolj resne elektro monterske firme tudi usposobljene za montažo koaksialcev in tudi računalniške mreže ali telefonije.

Imaš pa tudi ogromno ljudi, ki montirajo total, lastovko, lokalne kablaše... Vsi te ljudje znajo te zadeve.
Tomi

Sibuns ::

Ampak me zanima, če pozna kdo kakšnega v okolici Maribora, ki mu je že kaj delal in je zanesljivo dober.

mat xxl ::

Pri Telemachu je tako, lahko na tepce naletiš, lahko pa na zelo dobre, ker imajo zunanje izvajalce in če zelo zatežiš na šalterju, ti v 2 go ali 3 tje pošljejo dobre, ki obvladajo in imajo inštrumente ....

Sibuns ::

Pri telemachu naletis na same tepce. Hotel sem dobit okvirni predračun dela, ampak kasirajo za predračun 26€, tako da že to pove kakšni debili so....

Zato bi rad dobil imena firm, ker kolikor jaz vem je predracun zastojn.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11946690 (16930) solatko
»

Najboljši ponudnik interneta za ruralna območja?

Oddelek: Omrežja in internet
172866 (2575) starfotr
»

i: modem/router za kabelski internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
587634 (6916) Ijus
»

Oprijemi za iztiranje plače

Oddelek: Problemi človeštva
153478 (2792) larissa

Več podobnih tem