» »

Komu je ze kdaj Cd-rom (RW) zlomu cd medtem k se je vrteu?

Komu je ze kdaj Cd-rom (RW) zlomu cd medtem k se je vrteu?

Geniusslo ::

Men je Teac RW zlomu Bf 1942 original cd!!!

Na servisu so rekl da je biu slabe kakovosti. (z vsemi neeoriginalnimi ocitno nima problema)

Kdo mi nej plača škodo?

Firma k mi je prodala comp al uvoznik cdjov (bf 1942)???

En mi jo bo drgač bom nad obe firme poslal inšpektorje pa Zavod za varstvo potrošnikov.

pikachu004 ::

:) meni se je to zgodilo pred priblizno pol leta... writer je bil star 1 mesec.. na cdju pa sem imel mp3je. no tako je zgledalo.. nalagal sem mp3je na disk iz navadnega cdroma in cd rw :) tako da je blo vse skupaj 2krat hitreje. no naenkrat je v cd rw poclo! cd je razneslo.. ga zdrobilo. vratca od cd rw so bla pocena pa ohisje cd rw je zvilo navzven. ker sem kupil prazne cdje in writer pri isti firmi sem zahteval nov writer in se nov prazen cd.
presenecen sem bil........... ja.... dobil sem oboje novo :)

boštjan ::

Geniusslo,mislim da če bi to bil kroničen problem od proizvajalca igre,da snema igre na slabo kvalitetne CD,pol bi se lahko obrno nanj. Zdaj če še maš pekača v garanciji probaj to.Drugač pa se vseeno obrni direkt na proizvajalca BF 1942 in vprašaj,če ti pošljejo novo igro. seveda boš moral predložit račun on nakupu igre in izpolnit obrazec za reklamacijo.

Šimpanz ::

Najprej probi ugotovit kdo je kriv CDRW al CD. Na servisu ti bodo vedno rekli da je kriv CD da ne bi nosili krivde (kaj če bi ti razgnal CD z operacijskim sistemom ali celo z kakšnim programom ki stane ene nad 200.000 sit).
Pred kratkim je mel kolega isti problem z novim CD-jom od WinXP ki jih je nalagal na novi računalnik. Po nekaj minutah bootanja je CD razgnalo. Dobil je nov CDRW za CD pa so rekli naj se obrne na Microsoft. Tam so mu rekli da mu ne morejo pomagati čeprav še niti nalepke ni nalimu na računalnik.
Po mojem ti bodo CDRW že zamenjali za igro si pa zvisu (če ne svaka čast uvozniku).

THor71 ::

Men je tudi razneslo en originalen CD. Mislim pa da je problem v tem, da ti pogoni prehitro vrtijo CDje. Mislim, kaj pa rabim CD pogon cez 50x hitrost za igrce spilat?? (al jest tle neki ne stekam, razen tega, da se tolk bolj ropota, ko ga vrti)

Proizvajalci CD pogonov sponajo hitrost, CDji so pa za en drek, ker sparajo na materijalu? Koga bos zdej za vrat grabil? Un k ti je pogon prodal, ti bo reku, da si kupil pogon, ki ima deklarirano hitrost (52x). Ce uporabljas CD, ki temu ni kos, si si sam kriv. Povrhu tega, pise to v vsaki garancijski izjavi, da moras napravo primerno uporabljati. :(

Ce pride tako dalec, mu niti dokazati ne mores, da ni bil CD ze prej napokan, ker si ga slabo vzdrzeval... bah Bi rekel, da bi bilo vec uspeha pri prodajalcu igrice; recimo da tam na CDju nic ne pise na koliksno hitrost je tisti CD deklariran.:\ Po mojem misljenju, je kriv CD - razen ce kaj oscilira v pogonu.

Mislim, da obstajajo neki programcki, ki ti omejujejo hitrost vrtenja ploscka, ce to ni potrebno. To mi gre pa na zivce, ker pol moram za vsako figo laufat na desetine programov, kar mi obremenjuje CPU, pa ce drugega ne, je Tray Icon poln glupih ikonic... pa tak napredek - preseravanje.

evolut|on ::

Meni se je tudi v teacu (RW) original cd NBA razletel na koščke. pa sem ga dal na servis, oni so ga poslali v ljubljano, od tam pa pride odgovor da je kriva slaba kvaliteta plošče. pa je potem serviser odprl zadevo malo spucal, zdaj pa dela vse lepo. kdaj pa ti je razletel? med špilanjem?

THor71 ::

Meni se je med par urnim? igranjem razletel. Meni ga ni bilo treba nesti na servis, ker sem ga vzel ven in malo pretresel ter pobral delcke CDja iz pogona. Na sreco ni nic polomilo.

evolut|on ::

Maš srečo. meni se je to zgodlo ko sem zagnal računalnik. kerega teaca pa maš?

swar ::

Kokr jest vem in sem ze nekje zasledil da ce se ti kaj zgodi z original igro si upravicen do novega cdja.Pri nekaterih dobis zastonj pri enih moras pa placati za cd in stroske npr 600sit.Saj ko si ti kupil igro si kupil tudi pravico do uporabljanja softwarea...Sam ne se zdej zanasat na to da bos cez 10let spomnu uveljavat support za cd...Se prav je rok tudi omejen...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi s cd-romom in kako vam "koristi" garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
251327 (902) Marina84
»

Razneslo cd v cd-romu

Oddelek: Pomoč in nasveti
201672 (1142) postar_si
»

TEAC vs LG

Oddelek: Strojna oprema
321565 (1182) jimboo
»

CD-r razgnal

Oddelek: Pomoč in nasveti
121365 (935) AngelOfDeath
»

Liteon 40x vs. TEAC 40x...hudi problemi z TEACom

Oddelek: Strojna oprema
171093 (890) DeLonghi

Več podobnih tem