» »

WinXP in problem s preklopom med userji

WinXP in problem s preklopom med userji

zdravc ::

Imam WinXP prof+SP1. Računalnik je v mreži preko routerja z drugim kjer je Win98SE. Kreirane imam 4 userje. Ko želim preklopiti na drugega userja brez odjave se mi pri kliku na sliko drugega userja za trenutek prikaze namizje predhodnega userja na drugega pa noče preklopiti. Če pa se prvi user odjavi, potem pa gre.
Mogoče je problem v tem, ker sem preizkusil WinConnect, ki je sicer dobro deloval. Ko pa sem ga deinstaliral, pa se je pojavil ta problem. Poskusil sem že s čiščenjem registra - tudi ročno po deinstalaciji pa ne pomaga. Poskusil sem tudi s stopiranje delujočih programov, ki sem jih lahko, ker sem mislil, da kakšen program ne dovoli preklopa, pa tudi ne pomaga.

Če je še kdo preizkusil omenjeni program, naj sporoči, če je imel podobne probleme, ali pa je to le slučaj in je problem kje drugje.
kdor zna pa žih

zdravc ::

Kaj ni nobene ideje, kaj bi bilo lahko narobe ?
kdor zna pa žih

zdravc ::

Na Microsoftovi strani sem našel opis hitrega preklopa med userji in, da je za to potrebna knjižnica shsvcs.dll. Imam image diska star dva meseca. Izvedel sem restavracijo te datoteke pa ne pomaga. Poskusil sem jo brisati in potem restavrirati, pa sistem ne pusti, ker je v uporabi. Tudi v varnem zagonu je v uporabi. Imama NTFS sistem, zato si z dos disketo ne morem pomagati. Kako bi še drugače lahko restavriral knjižnico in ali to smem narediti ? Ali obstaja kakšen drug način, mogoše iz sistem restora. Imam vključenega, obstaja obnovitvenega točka pred instalacijo omenjenega programa, vendar ne bi rad obnavljal celotnega sistema na tisti čas. Ali obstaja orodje, ki bi prikazalo razlike med vsebino obnovitvenih točk oz. ali je možno obnoviti samo določene datoteke ?
kdor zna pa žih


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izgubljen profil - Firefox

Oddelek: Programska oprema
273972 (3302) BorutK-73
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15443137 (25177) BorutK-73
»

Backup podatkov in ne sistema

Oddelek: Programska oprema
273640 (2735) axee
»

nenadno ugašanje računalnika - nujna pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
234670 (3841) Pyr0Beast
»

obnovitev sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
174080 (3682) imagodei

Več podobnih tem