» »

Malo pomoči pri vodnem

Malo pomoči pri vodnem

DimmniBurek ::

No, končno sm sestavu vodno, vendar je bolj tako. Radiator je Al+plastika od katre, gor dva 120mm venta, pumpa maxi-jet1200 in morphlingov blok en star menda WB08 na njegovi strani pod all of my water blocks! Torej cevi mam navadne PVC 12mm in armirana PVC 16mm. to vse štima. problem je pa prav pri bloku ker je menda za 10mm cevke. Dal sem vseeno 12mm+2 objemke na vsak priključek! Zgodilo se mi je pa kr neki! Testiram z ugasnjeno kišto če kej pušča in je kul. pol ugasnem pumpo, prklopm kable in tik prej ku prtisnem na gumb potipam če je kej na grafi mokro in cela luža! Hitro odklopim in pušča kadar je pumpa ugasnjena-na bloku! Zakaj, valda je bolj logično da bi pol ko je pritisk!?!?
There Is No Stronger Drug Than Reality

Yacksy ::

Boli te zakaj ne dihta ko izklopiš pumpo. Zadeva NE DIHTA in to zna bit velik problem:D

Bolj zategni objemke, al pa kupi nove. Jest mam isto 13 cev morphlingov mk3 blok, pa sem samo fejst objemke zategnu pa zadeva zaenkrat še ne pušča.

DimmniBurek ::

Blok je ta:

Sam nima teh plavih priključkov!
No sej jest sm dau dve objemkepa še zmer kr neki! Sej sm zategnu kukr lohk objemke so pa take navadne kukr na sliki! A so une žične kej bolše?
There Is No Stronger Drug Than Reality

rkb2 ::

Pomojem so cevi ki jih imaš malo pretrde in jih je težko z objemko stisniti tako da ne pušča - posevno če je objemka malo prevelika. Tiste žične so še slabše. Probaj najti kakšno bolj tanko cev z notranjim premerom ~9 mm, zunanjim ~13 mm -> odrežeš kakhi 15 mm in potisneš na priključke bloka, čez pa cev z notranjim premerom 12mm+objemke.

m.i.h.a. ::

Samo predlog, jaz imam tudi radiator od katre in si že iščem drugega, ker je ta za en k****. Je pač navadni cevni radiator iz aluminija in majhnih dimenzij, zato ni od njega za pričakovati čudes, če misliš z njim hladiti samo cpu je dober, drugače pa ga raje zamenjaj(če imaš možnost). Jaz sem gledal od jugiča rad in že na pogled deluje bolj učinkovito, ampak ga ne bom dal noter, ker hudič pušča, zato iščem drugega.

DimmniBurek ::

MAh ja vem da je bolj tak, sam se pa dobro hladi,temp je tako rekoč ves čas ista! Zdej sm špilu eno uro H&D2 pa je bla temp 33°C-zdej je pa nazaj 32°C verjetno ker sta oba venta na 12V-grmi ku f×××× sam itak mam muziko, tku da me ne moti, v kratkem pa si dam še tistu stikalu! Pa upam da mi sošolc prnese Lado, pa mogoče bom si zmozgu novo ohišje (home made)
Rkb2 ej dobra fora, sam jest se je nism spomnu! Ja cevke so res mal pretrde, zato se ne stisnejo ampak zvijejo in zato mam tudi 2!
There Is No Stronger Drug Than Reality


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
1018385 (6485) Jackass
»

Vodno hlajenje in prenasanje ohisja -> pomoc

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
91329 (1175) WhiteWolf
»

Katere cevi priporočate

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
293102 (2579) burkiburke
»

(how)LOW cost vodno hlajenje .?. (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
537513 (6376) T0RN4D0
»

Vodno hlajenje - Kompleti

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
291593 (1252) Gejmer

Več podobnih tem