» »

HAIP 08 še danes in jutri

HAIP 08 še danes in jutri

HAIP 08

vir: Kiberpipa
Kiberpipa - Festival HAIP 08, ki je potekal pod geslom Hack the future celotni prejšnji teden, poteka še danes in jutri. Danes, v ponedeljek, 10.11. se lahko udeležite treh predavanj:
- Ob 17.00: Hekane različice izkustva računalniške igre Pong (Paule Ečimović) - Predstavljenih bo nekaj različic klasične računalniške video igre Pong, da bi ob njih razkrili različna izkustva dobro znane igre. Različice se od originala razlikujejo po spremembah igralnega polja, žogice, loparjev in načinov upravljanja slednjih...
- Ob 19.00: :: kiberpipa.net :: Odprto brezžično omrežje Ljubljane (Andraž Sraka) - Po Ljubljani raste odprto brezžično omrežje, kjer z uporabo splošno razširjenih brezžičnih tehnologij, z inovativnim pristopom in predvsem medsebojnim sodelovanjem povezujemo ljubljanske javne, umetniške in kulturne, produkcijske, izobraževalne in vse druge zainteresirane prostore in posameznike v samostojno in neodvisno brezžično omrežje nad Ljubljano, v katerem je dovolj prostora, svobode in možnosti za nove vsebine, interakcijo in komunikacijo, izmenjavo podatkov, storitve in alternativen dostop do internetnih vsebin...

Ob 20.30: Without A Traceroute: Traveling the world investigating free software, hacktivism and tech culture (Brendan McCollam) - Brendan McCollam potuje po svetu z namenom obiskati hacklabe, se spoznati s hekerji, odprtokodnimi zanesenjaki in umetniki. Z nami bo delil izkušnje s svoje poti in nam predstavil svoje delo.

Jutri, v torek, 11.11. ob 18.00 se bo festival zaključil z diskusijo HAIP: hekerska etika, ki ji sledi druženje z vami in udeleženci festivala.

0 komentarjev



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Legalnost povezovanja v odprta WiFi omrežja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12628241 (25672) BlueRunner
»

Spremembe kazenskega zakonika na obzorju (II)

Oddelek: Novice / Varnost
4113423 (11912) poweroff
»

Delavnica izdelave Wireless anten

Oddelek: Novice / Kiberpipa
278348 (6441) VolkD
»

HAIP: EffecTV

Oddelek: Novice / Kiberpipa
83298 (3193) FireSnake
»

Pipin odprti termin: Free Net LJ

Oddelek: Novice / Kiberpipa
93227 (2538) christooss

Več podobnih tem