» »

TV-Programi

TV-Programi

Gazi ::

Zanima me, če je možno dobit kak satelitski sistem, ki bi lovil ameriške Tv programe (abc,espn,TNT) ali pa japosnke (CCTV-5), če je možno kok približno to stane?
Hvala

Alexius Heristalski ::

CCTV-5 je kitajski, čisto tako, mimogrede.;)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Scorpia ::

Očitno hočeš da gledaš nba tekme. Vsaj vse te telivizije ki si jih opisal prenašajo NBA. Je en program ppplive se imenuje dobiš ga na http://www.ppplive.com/ Programov je malo morje. Drgač pa cctv5 prenaša tekme večinoma svojega junaka Yao Minga. Zdej našel boš espn sam pozabi da boš našel nba, ker očitno ni tisti espn ki prenaša. Mal se boš mogu zajebavat z programom k ni čisto preveden v angleščino, pa še to je teško najti v kateri jezik da daš. No če ti vspe vse to, maš gor na listi napisan nbatv no to je bolj cctv5 in je v slabši kvaliteti. Je pa še en na listi ki prenaša cctv5(mislim da ne piše kateri program je zato je treba iskat) ki oddaja v res dobri kvaliteti.
Upam da sem ti kj pomagal :))

farko ::

Najcenejša varianta ti je skystar2 pc kartica s krožnikom vred jo dobiš okoli 20.000.Vendar je treba naložit progdvb in pa potem pluginse in različne keye da ti dela vse ok. Te programe ki si jih naštel so pa nekaj na astri nekaj na hotbirdu in pa eurobrd.Vendar vse ni odklenjeno tako da se je treba malo znajti.Sicer je pa po forumih zelo veliko pisanega o tem tak da mal je treba pogledat in prebrat mal se še pa sprehodi po wlan sat forumu mogoče pa najdeš kaj.
farko

Tical ::

No ka še jaz povem...
pplive je precej soliden program... maš ogromno kanalov kjer prenašajo najnovejše filme v preci dobri kavliteti(tam do 750kbit/sek)šport med njimi je tudi espn, star sports... in serije( so celo prgrami ki so povsem posvečeni določeni seriji(24h friends..)
Zgoraj omenjena športna kanala espn in star sports prenašata nba, nhl in nfl(sta azijska z angleškima komentarjem)...
http://www.espnstar.com/tvtimes/tvtimes_index.jsp

To pa maš prevedena imena kanalov...
Imena kanalov


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj bo igralo Full HD 60fps?

Oddelek: Kaj kupiti
322596 (2405) hojnikb
»

NHL FINALE - debata 2 poizkus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10311663 (7077) fantasycamp
»

The Godfather (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
909994 (5512) Mavrik
»

Lahko gledas preko neta free tv? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6019023 (3863) ABX

Več podobnih tem