» »

Return to castle Wolfenstein

Return to castle Wolfenstein

alien-w ::

Ej folk, dejte mi pomagat. Sm v stopnji forest, kjer moras dobit eno pusko, pa se tri objective mas. Naredim 3 od njih, ne morem pa notr v komplex, ker ko pridem do kamiona, k je v oni ogradi, ta kr tm stoji in ne vem, kako naj grem notr. Ne smes ubit unga ta zadnga modela, k pred vrati stoji. Sam on me cist zmeri vid in zalaufa alarm in je konc. Če mu s sniperco uničm alarm pol pa sam name strela, jest ga pa ne smem ubit, k je spet konc misije. Dejte mi pomagat, k ne vem, kaj naj nardim.

bastadu ::

Greš v kamion in konc...next level:D

OldSkul ::

Ta misija tud mene jebe ampak sem jo z kodam preskoču.
Ja jez isto vse opravim pa ko grem v kamion mi napiše da nisem napravil vseh objektivov samo 3 od štirih zdaj me pa zanima kaj je še treba nardit!

ChiefThunder ::

tuki so mel podobne težave. Čudno, jz sem brez problema nardu to misijo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

GaPe ::

Jaz sem jo tud brez problema naredu. Drgač sem ga pa ubrnu v 10h na medium težavnosti. Pa vi?
Don't steal! The government hates competition.

scenic ::

Specialni sniper dobiš v kotu desno od predora.
Ko pobiješ onega za mitraljezom in v stolpu greš v dolino, pobiješ še dva stražarja zunaj, greš skozi okno v kolibo, ubiješ švaba, greš ven ubiješ onga v stolpu in potem previdno iz te ograje še onga pri kamionu tistega pred predorom ne smeš, pa še eden pride ko boš šel proti tovornjaku.

Lp

alien-w ::

No,sej to vse naredim, pa ne dela.. bom kr preskocu sobo.

McHregec ::

Čudno sjt sm jo tud brez težav naredu.
Destroyer Of The Worlds.

StarY ::

dost hecna stopnja, rešitev je pa naslednja:

skrijes se za zidom in pocakas, da se unadva (tist za mitraljezom in nek castnik) med sabo pogovorita, potem pa ko un castnik skrene desno, gres za njim in ga fentas. Mal nadaljujes in vidis desno od sebe tisto pusko. Potem gres nazaj, ustrelis unga za mitraljezom. S tem mitraljezom pol mlaznes una dva pred predorom ( hecno, ampak funkcionira). Pol fentas unga v stolpu in pazis, da ne pade dol in opozori una dva v bazi. S ta novo pusko fentas se una dva, ki sta pred vhodom v bazo, prvo tistega, ki je nad vhodom in ima sireno, pol pa se tistega pred vhodom. Pol naprej je pa cist easy...

Mene bolj zanima, kok ukokas tistega Super Soldierja, ki neke plavo energija naokrog trosi (strele mogoce:D). Ve kdo??


DrSergioDJ ::

hehe, alien, a si cist not padu...sam, povej po pravic...kaj je bols..singleplayer...al "cum git sie documents"? :D
...

GaPe ::

Ja valda, takoj ko noter prideš pejt na levo pa po stopnicah dol in se skrij za steber. Malo počakaj, pol pejt pa do konca naprej in desno (en prehod je, vmes je pa ena neprebojna šipa). V tem predoru ga malo uniči s snajperco pol pa pripravi tisto k ma rate 2000 nabojev na sec. In še preden greš v napad, pritisni attack (zato, da boš imel večji rate na sekundo). >:D
Don't steal! The government hates competition.

--Switch-- ::

Fantje za vse tiste ki vam na koncu tretje(forest) stopnje piše da niste naredili vseh štirih objektivov ste verjetno pozabili pobrati orožje ki vam ga vržejo s padalom.Prvo padalo je na koncu jezera pri prvi hiši drugo pa tam ko je una mitraljeska s katero pobijete tista dva pri tunelu(tam ko se tista dva pogovarjata in gre vsak na svojo stran).No vi greste levo in tam se nahaja še drugo padalo.
Aja skrivna soba je v tisti baraki ki je zaklenjena.Prvo morate po škatlah pridet na zid baze iz katerega skočite na eno streho in potem po enem kablu pridete na drugo streho velike barake(tista ki je zraven rezervarja za gorivo).

Lucio ::

Je uspelo komu ubit tiste tri SUPER SOLDIERJE. Ta prvi pade brez problema, vendar drugemu ne pridem niti blizu, ker spušča tisto strelo in crkneš v trenutku.

Če je komu uspelo naj pove kako.

ChiefThunder ::

smukaj se okol stebrov pa bazukaaaaa!!! :D
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

DrSergioDJ ::

bazukaaaaaaaa rula :D se posebej, ce je vecje stevilo nepridipravov oz. ce igras multiplayer :D pa se tak sexy zvok spusti pri "strelu" oz. izstrelitvi :D
...

alien-w ::

DrSergioDJ: a si se ti mal od unga modela na lanu nalezu besede sexy?? Hehe,kolk je bil smesen, kadar je fajn pocl, pa je koga razmazu po zidu je zavpil "sexy"! :D

DrSergioDJ ::

hehe, pomoje da ne...ceprov je pa hudo nor zvok...se posebi ce si tarca, pa ga zaslisis, pa ves, da bo poclo kmal :D
drgac sm mel pa tanovga recenzenta cez vikend pr seb, pa sva se sla Vasilij Zajcev ( sovraznik pred vrati al neki tazga je film ), k sva mela vsak svojo snajpo, pa sva nastimala max 15 lajfof, pa se sla kao DM :D
...

eland ::

Rabim nasvet, kako fentaš dva Bossa, na stopnji Death, k šetata med stebri ala stounhedž? Obdelujem jih z vsem, od tesle do bazuk en kup cajta, pa brez efekta!;(

GaPe ::

Če boš vsakega ene 15× s snajperco zadel se bista full upočasnila, mislm vsakič ko ga s snajperco zadaneš je malo počasnejši.

Pa vseeno GOOD LUCK;)!
Don't steal! The government hates competition.

eland ::

...pravzaprav jih tko lahko kar fentaš...hvala za dober nasvet:D

Fresh Prince ::

Men se je isto zgodilo, tukaj je resitev:

Gres do vhoda, to je tam k so vrata zgoraj je pa pisarna, vglavnem gres levo do zida, ceprav bi te strazar po vsej logiki moral videti ker stojis naravnost nasproti njega te ne, verjetn si predalec.

No vglavem polj pa vzames navadno sniper pusko ter preklopis na zoom, ter se pocasi premikas ob zidu desno dokler ne prides do unih transformatorjev, kjer te pa un ze ne more vec videti.

1309976 ::

Zdravo!
Sem bral da naj bi bil Heinrich razočaranje, ker je tak slab,ne vem, jaz ga ne morem stolčt....
Predlogi?
LP

GaPe ::

Heinrich je res razočaranje.

Nasvet:

Skoz laufi okrog njega in najprej ga šici s teslo pol z venom pa tko naprej. Če boš skoz okrog njega laufu te sploh kekec ne bo mogu zadet. 8-)
Don't steal! The government hates competition.

Fresh Prince ::

Heinrich je res easy, sicer moras narest sledece:

K prides do njega so tam se 4 mumije, ubijes 3, najlazje z ognjem, 1 pa pustis, k ti itak nic ne more, polj se pa sam v krogu vrtis ter ciljas Heinya k je itak bedast pa ti nc ne more.

Ce pa ubijes vse mumije jih polj on vedno znova obuja, problem je pa v tem k mumije spuscajo duhove.

zile ::

Ker bedn konc :\ od wolfa. So na hitro neki skup dal.

--Switch-- ::

Meni se tudi zdi konec ful beden.
Do zdaj mi je bil najboljši finish od Half-Life.
Pri deus-exu sem bil tudi v zadnjem levelu pa mi je rač.neki jebal in sem ga mogu formatirat tako da sem zgubu vse save, verjetno bi bil dobr.
Kaj je kdo obrnu Deus-exa?

DrSergioDJ ::

kolega...oz. nas novi recenzent, Slaine, ga je obrnu...baje je hudo beden konc ( nism hotu vedet detailov, k mam se vedno spil instaliran, pa sejvan...bom enkrat naprej spilu, ko bo cas :D )
...

GaPe ::

Konec pr Deus Ex je res beden. Sem ga obrnu in na koncu imaš, se mi zdi, da na voljo tri različne konce. Jaz sem izbral tistega s katerim z računalnikom zavladaš svetu >:D.

Pr Half-Life-u so pa konec čisto zajjj...
Že tisti alien svet so čist falil :|.
Don't steal! The government hates competition.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19410375 (725) opeter
»

WOLFENSTEIN

Oddelek: Igre
292113 (1520) Koci
»

Medal of Honor: Allied Assault! (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
875650 (3633) GaPe
»

Return to the Castle W problem

Oddelek: Igre
271782 (1375) Fresh Prince
»

PROJECT IGI...

Oddelek: Igre
252037 (1684) Gandolf

Več podobnih tem