» »

Far cry 2

Far cry 2

««
5 / 12
»»

Berserker ::

ja meni je kr sem navajen tak igrat na gamepad kr se pri uporabi miške in tipkovnice vedno prevržem nazaj. :))

laught ::

Po večurnem igranju, morem rečt da še en letošnji polom,igra sicer na začetku obeta,ampak po par urah vidiš, da je igra živa katastrofa,glupa mapa,ene in iste misije,ubij tistega in tistega itd, npr najbolj glupo je ko morš celo mapo prefurat, da ubiješ enga ko ma 2 bodygarda pol pa spet nazaj,nakar ti da isto nalogo da ubij spet enga drugega na spet drugem koncu mape.ok se je kul, da lahk požigaš ,vreme se spreminja, puške se zatikajo,umažejo ,npr ko vstreliš v zaboj metkov začnejo pokat,al pa pr roketlauncheru metek zataji pa ga kuj nekam v tri krasne odnese,pol helanje je zmeraj drugačno, redkodaj je isto,razn ko se z injekcijo pikneš al pa tableto proti malariji vzameš,ampak kljub temu nekaj manjka,npr ko pelaš džipa maš filing koda je avto s kartona,potem osebek ki ga igraš ne govori,pol na mapi nemorš delat nič druga ko sam da pobijaš,npr lahko bi šel na drink al pa biljard kot pr gta..no v glavnem večino časa se tak šetaš po mapi, z džipom in greš od enga do drugiga, da ti da misjo.ubisoft montreal je spet zajebal bolj ko ne,sicer igre še nisem obrno ampak dvomim da se kaj spreobrne..,no zaj lahk čakam še sam na gow 2,ressisstance 2, in prince of persia,aja točno prince of persia-ubisoft montreal-piece of shit(vsaj zadnji dve leti) no v tehle dveh mescih še eno razočaranje zraven,zajle morem sprobat dead space ki bo pomojem dost boljši, drugač pa itak glavno mi je da mi gearsov 2 ne zajebejo;(

Berserker ::

vrjetno česa nisi mogel naret pa se zaj buniš. kaj paa pričakuješ drugega kot streljačino? sej v crysisu tudi sam streljaš. tu je pač odprta mapa pa maš občutek kot pri gta 4 da bo vsaka misija drugačna. najboljša verzija bo itak za pc. igra ma editor in si lahk kr sam narediš mapo če ti je ta brezvezna. ja sej pri prejšnih farcry nisi druga počel kot ubijal, le da tukaj naokoli lutaš in ne po določeni poti.

Berserker ::

vrjetno si bil navajen igre tipa hodi in pucaj, sej men se je tudi mal fallot 3 zasral ko morš hodit skozi po mapi pa farcry 2. vrjetno si pa že prej vedel da bo velika mapa tak da ne stokaj kak se je tečno vozit naokoli, bi pač crysis igral.

laught ::

Ja pa glej, rajši bi naredli začrtano pot kot pr krizi pa dobro zgodbo,ne pa zdaj ko se morš skos vozit neke po mapi,te bi se vsaj lahko potrudli z voznim modelom..

Pesimist ::

Eh sej to brezveze poslusat drugega in dati kaj nato kak se mu igra zdi. To sem ze dolgo nazaj ugotovil. Zato ravno so razne revije kot joker nic druga kot dreko brisi. Meni je recimo crysis totalno zanic in verjetno najslabsa igra leta, vsej od teh kaj sem mislo da bodo kaj in sem jih tudi probal. Enemu pa najbolsa. Tak da to je larifari in se ne na razne drekobrise zanasat.

Urc ::

Verjamem da vozni model sux... Že po videu se je vidlo kako se ponavlja en isti midi za zvok mašine in leseno premikanje.:\

darius ::

Ja, Far Cry 2 je dirkanje/simulacija ^^ , Kje živite ljudje? To je najmanj pomembno pri taki igri kak se en avto vozi.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

laught ::

Ja ampak avto voziš tričetrt igre..tak da bi lahk to bolj izpilli.

x|tombo ::

Nekaj bi prosil..
Tisti, ki že igrate na konzole, dajte pa napišite kako je v igri(posebnosti, grafika..itd)
Saj vem da ste napisali par novosti ampak dajte še več da tisti ki čakamo za pc da bomo meli kaj za brat in to:)
Ker nestrpno čakam špil :P

Urc ::

Da bomo imeli kaj za brat in s tem že vse vedeli preden sploh začnemo igrat. I don`t agree.:|

darius, ne pričakujem driftanja z đipom itd. Sam vseeno bi lahko vsaj zvok malo dodelali, če ne drugega...

laught ::

Posebnosti: grafika je kr lepa vreme se spreminja,sence so res dobro narejene,puška se ti umaže, če greš v ogenj postane črna(bolj ko ne)pol maš dosti pušk vsaka se ti lahk zaskoči, zlomi..zažgeš lahk vse oz vse kar gre(drevesa, trava, grmovja..)metki zatajijo npr pr roketlauncher..pol helanje je dobro ker je vlko različnih fint da se ozdravi, odvisno od situacije..pol tisti filmčki fps so dobri npr v prvi osebi se vidiš pa človek sam hodi,sam jih je nažalost zelo, zelo malo,pol če maš kolega pa ga ubijejo ga neboš več videl bo izgino... če je ranjen ga lahk helaš al pa odrešiš muk>:Dpa še je kr dosti posebnosti..AMPAK je nažalost tudi preveč slabosti..ki pa jih boste sami vidli..

intelček ::

da ne bo to kot kaksn Boiling Point - Road to HELL, upam da ne.
Godi kje si špil dobu?

Berserker ::

pa res nevem kaj je narobe z voznim modelom isti je kot pri pri prejšnih farcry delih. le da je tukaj bolj izpopoljena armaturka pa cel cockpit, lahk telefoniraš v avtu lahk gledaš mapo. ugotovil sem še da ti čez čas zmanjka tablet za malarijo, v igri sta dve veliki mapi, misije bi res lahk ble malo različne kr ponavadi delaš: pobiješ kup vojakov, ubiješ bossa, razbiješ kak silos, razbiješ cisterno, vzemeš kakšen paket, raztreliš konvoj, to pa je to. pridejo še story zgodbe in zgodbice, ponavadi itak vedno omedliš pa te negdo reši. dreves negre podirat kot pri crysisu in hiš tudi ne razen lesenih, zato se mi ta igra ne zdi dobena konkurence z crysisom, muzika je vzdušna afriška( tisto bobnanje pa pa piščal podobno kot pri kakšnem tarzanu), ti kot oseba ne govoriš( trpiš za sindronom kot ga ima oni iz half lifeja), vedno je sredi mape eno mesto, tam se ne sme streljat, tam tudi greš po misijo kot mercenaries. k zdravniku in župniku greš da ti data misijo za zameno dobiš zdravila za malarijo, puške se res kvarijo, kar je včasih tečno, npr. iztreliš RPG granatopa se ta zatakne pade ven in explodira, al pa PKM po kateri najhitreje crkuje, mislim da je se najbolj kvalitetna snajperka. aja pa pazite se minometov.

sicer bi se bila lahk trava bolj gosta lahko najboljši predeli pa so itak puščava pa savana to pa zato kr se jih da najbolje kurit. dzungla mi ni pri srcu sem se je pri cryysisu preobjel. ;((

Zgodovina sprememb…

laught ::

Ja dreves pa hiš negre podret,jih pa lahk zato požgeš>:D drugač pa se gre podirat dreve sam ne čisto, veje odpadajo al pa tisa mala grmovja narazen razpadejo..pač nemorš s puško podret nekega debelaga debla.

robotek87 ::

Že če ne bo kakšnih "letečih stvorov" kot pri Crysis, bo igra 100% boljša :D

x|tombo ::

To je vredu da so naredli to igro, ki bo prišla ven tik pred počitnicami in bom lahko geekal po mili volji :)
Res na to igro čakam kot reveži za kruhom :D Hec
V glavnem malo še...Čez 3 dni bo na netu boste vidli:)

laught ::

Zaj proti koncu so zmeraj boljše misije ko most razstreliš, greš v prison...sam vseeno ubi bi se lahk bolj potrudo z misijami.

Pesimist ::

Mah se strategije gre lepo z gamepadom. Sem pravkar probal End War demo. Bolsih kontrol se v dobeni PC igri nisem vido. Pa ce cisto zanemaris zaj voice control.

Recimo kamero prosto premikas z joystikoma na gamepadu. Potem pa neko enoto vidis ter na zoomiras, pa se tkaoj knofeki pokazejo z funkcijami kaj hoces naret. Meni se to zdi super.

destroyer2k ::

No bom povedal kaj menijo veliko ljudi, da je zelo podobno kot assassins cred glede zgodbe, ker večino časa je eno in ista stvar. No to vsaj pravijo dosti na drugih forumih jaz še ne vem če je to res, ker še čakam na njo.

laught ::

destroyer2k točno tak je kot si povedal,večina se vse ponavlja,na vsakih 10 misij pa morš še mogoče kaj razstrelit..drugač pa več ko 50 procentov si tak v avtu,najbolj moreče pa je to da se nemorš normalno vozit,vsaki avto ko pride mimo vsaka postojanka mala ko je ,vsi začnejo po tebi strelat,in se je nemogoče vozit lepo mirno po mapi.

Oktan ::

Komaj čakam igro Far Cry 2, in sicer za PC.
V gameshopu sm jo že naroču, pa so mi rekl da dobim že v petek 24!:D
Sem obrnu tudi Far Cry 1!
Aja pa ko že govorite o gamepadu, mam ful občutek, da s tem streljačin ne moreš dobr igrat. Lahko pa da se motim!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Oktan ()

darius ::

Komaj čakam igro Far Cry 2, in sicer za PC.
V gameshopu sm jo že naroču, pa so mi rekl da dobim že v petek 24!:D
Sem obrnu tudi Far Cry 1!
Aja pa ko že govorite o gamepadu, mam ful občutek, da s tem streljačin ne moreš dobr igrat. Lahko pa da se motim!:)



Če pa sn 20x napisal da izide 24.10.2008 za PC, pa so bli vsi pametni. Tisto kar izide 21.10.2008 10 tisoč KM vstran ME NE ZANIMA.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

laught ::

to so res totalno zasrali, da so po celi mapi sovražniki(razn v mestu, ki sploh ni mesto ,tam te edino noben ne strela)sploh nemorš se mirno pelet,pa sploh še civilistov nisem opazo,razn na začetku ko je vse skriptano nareto, ko te en z džipom zapela do mesta(ki sploh ni mesto:D)

Tilen ::

Držite se teme.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

AapocalypseE ::

Sem zdaj malo igral in sicer map editor, ker še bo treba malo počakat, da bo delal single player. Zelo mi je všeč ta editor, si lahko prav narediš vse po svojem okusu. Drugač pa dela igra na ultra high s 50fps+-, s tem da mam max. natrpano mapo z džunglo itd...
Če pustim mapo prazno mam 105fps+ :D

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

kak ti igraš za pc al xbox ? sicer sem čakal le na editor kr sem vedel da bo story mode zanič, če se ži omeni beseda mercenaries lahko veste da bo igra samo streljanje primer: mercenaries, farcry 2 se ne razlikuje kaj od od nje po misijah, milim da je crysis warhead pojedel to igro v jokerju bo itak dobla 70 tak visoko pa ziher zaradi fint dobre grafike pa kr ma tip malario :) . no pa še editor ji bo zvišal oceno, je kdo že ustvaril omaho beach, ker sem na eni sliki opazo da se da naret to v editorju.

laught ::

Jas bi dal igri tut 70,igra sploh ni nič posebnega,navadn šutr..to niti malih šans nima da postane igra leta.konkurenca je predobra.

Pesimist ::

Takaltak niso nikdar planirali da bo kaj posebnega. Njihov glavni motiv je trzenje pogona.

intelček ::

Bomo vidl kva so nardil.
Letos mam še v planu samo GTA4 kupt, druge mi pa niso vredne dnarja in mojega okusa. dobr da je AA zastonj;)
airsoft

AapocalypseE ::

tr33k, na PC igram.
Si grem eno dobro mapo naret. Prav zabavno to. :D

Zgodovina sprememb…

AapocalypseE ::

Še par slik na max. detajlih





Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

x|tombo ::

StreetRacer kaj v tem editorju si prvo narediš mapo potem pa lhko notri po njej hodiš in pdobno n?

AapocalypseE ::

Ja prvo si moreš malo uredit tisto polje, ki je sprva prazno in potem daš samo gori Game in Test in-game.

x|tombo ::

Sovražnikov verjetno ni n?

AapocalypseE ::

Sovražnikov pa verjetno ni. Vsaj jaz jih nisem našo :D

Pesimist ::

Pa kaj si ziher da mas to na max? Al je to kaka posebna editor verzija maxa. Ker to se mi zdi da zgleda porazno.

x|tombo ::

Meni tudi zgleda nekam obupna grafika :S

_Prince_ ::

zato ker tut je...no, ni zdj zanic, ampak se pa zelo ocitno vidi da je bil igra narejena tudi za .... saj veste koga;)

AapocalypseE ::

|Sawyer|, sem ziher, da je do konca grafika ja. Boljše ne gre :)

RC14 ::

Sovražnikov pa verjetno ni. Vsaj jaz jih nisem našo

Kako je sploh z tem editorjem ko si lahko sam delaš mape, mape lahko delaš poljubno, kako pa je potem z sovražniki, jih lahko dodajaš v svojo mapo in se v tej mapi spopadaš z njimi ?

Drugače pa se tudi meni ne zdi kaj lepa grafika, mi je v crysissu dosti lepša.

Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

laught ::

lol streetracer ,jas mam na xboxu lepšo grafiko..tak da nevem no če maš ti na max vse,ker se pr meni puška dost lepše vidi(rajsi itd) pa roka je tut lepša..okolica pa je ista..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

darius ::

crysis bo še kaki 2 leti najboljši špil z najlepšo grafiko ;)
..
...
Ker ni za konzole .. :))
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darius ()

laught ::

najboljši špil???z najlepšo grafiko ja, ampak NAJBOLJŠI???LOL:))

AapocalypseE ::

Sem še enkrat slikal s puško, pištolo, nožem in s puško v teku:






Lahko, da bo v SP kaj drugače, ker je to samo editor. Je pa na Ultra High. Ne gre na več.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

darius ::

Če igra tak zgleda, ni šans da jo povoham sploh, rajši igram fc1 ki lepše zgleda 8-O
StreetRacer, kaj pa kaki AA + AF ?
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darius ()

AapocalypseE ::

V editorju ne gre nič od tega nastavljat. Opcije so samo: low, medium, high, very high in ultra high

x|tombo ::

Torej upam da je samo to v editorju ker če bo v single playerju tako pa neverjamem skoraj :/
Ker po dosedanjih trilerjih, slikah(ki so definivno malo v PS-ju obelane in podobno) ima igra kar lepo grafiko. No vsaj upam da jo ima...
Počakajmo še malo ;)

Pesimist ::

En pravi da mu je uspelo bypassat zastcito z tem da je visto v safe mode pognal. Samo tudi ce potem pa pravi da mu je odprlo okno za CDkey ki pa ni prilozen.

Samo v safe modu tak nevem ce lahko mas sploh vec kot 256 barv.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

AapocalypseE ::

Čudno mi je edino, da ma igra samo 3.7GB, ker xbox ma 6.8GB. Eni pravijo, da zato, ker so odstranjeni vsi jeziki, razen angleškega in je treba počakat samo na crack, drugi pa, da je samo map editor. Čez dan ali dva se bo že več vedlo. :)
««
5 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815465 (5125) oo7
»

Far Cry 4 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
51795253 (62459) krefi
»

FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
41783862 (57008) Heisenberg
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21817202 (11569) laught
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64745248 (19171) X-Hair

Več podobnih tem