» »

Liteon DVD-R kaj prida?

Liteon DVD-R kaj prida?

TheJack ::

Pri procesorju gre za izkoriščanje potenciala, pri pekačih tudi, pri zamenjavi regij, pa gre isto za nelegalne posege.

Ja? Boš potem tudi vse linke do firmware strani zaprl? Si že malce pozen. Kaj pa povezave do strani z linuxom, ki nima licence za predvajanje DVDjev sploh?
Imam občutek, da boš hitro glavni na forumu, ko pridejo softverski patenti orenk v veljavo.

Še vedno upam, da bodo moderatorji ki so nad Tribesmanom, odprli temo in popravili to res veliko sramoto za ST...

Aja, saj res.... nelegalno št.1 in nelegalno št. 2.
Zdej pa res samo še ban preostane, ne?:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

Caligula ::

Ne, DVD form ni nic rekel.

Preberi dobro vse. Pa tisti clovek je razvil to orodje.
Pa tudi tisto orodje ni na vasi strani za download.


PA BERI DOBRO-LITEON NI NIKOMUR- N I K O M U R REKEL NIC.
PREBERI! Moderator OCfreak je dejal, da jim ni nihce rekel nic.
Da dejansko je nelegalnost bila njihova pretveza, ker jim ni bilo do razkrivanja ozadja njihovih odnosov z ljudmi pri firmah pa je nekdo potem uganil za kaj gre in so povedali po resnici.

Skratka beri tam, ne da pises meni tu.

Pa se enkrat-nelegalna je koncna uporaba DVD R- medijev na tem izdelku.
Se pravi, ce jaz dejansko pol pecem na DVD R- .

Link na tisti stran ni nelegalen.

Skratka ne brani zdaj tega kar si napisal ampak preberi tam vse do konca.
In samo na CDfreaks so prosili forumovce za razumevanje glede tega.
Ne ker bi bilo za njih-forum-nelegalno ampak ker je to njihova gesta.

So pa rekli, da tistemu osebku ni nic. Pa da itak Liteon ima tako politiko-malo leakat stvari pa dovolt, da se stvari OCajo, ker jim to veca prodajni delez.

Tko da ne nekaj tukaj branit kar ste napisali.

Teagirali ste prehitro

Pa se OCfreak je dejal, da dejansko je EDINI problem ta, da je tisti zmedenec uporabil lastno ime namesto aliasa. Ce bi anonimno postal, da bi bilo vse OK, tako pa se je zapletel. Skratka a vam to kaj pove o resnosti tistega kar so najprej govorili, da zaradi tega ker bi bilo nelegalno?

Pa nehajte se kot forum ustavljati pri stvareh legalnosti. Ce folk lahko pise o kazi in overnetu, lahko tudi o tem.

Za kaj pa kdo kaj uporablja pa je drugo. Pri vas pa downloadov itak v zvezi s tem ni.

Od kje mislite, da mi link do tiste strani,.. ? Ja izu drugih forumov, kjer so dali jasno vedet, da to ni ilegalno. OCfreak pa se je tudi zjasnil.

Odklenite ze temo, ker brezveze komplicirate.
Pa tisti osebek tistega softwera ni ukradel. On ga je naredil. Za liteon. Kar je anredil ni bilo nelegalno ampak samo nerodno.

Pa LITEON ni nic rekel nikomur. To je zatrdil sam OCfreak. Skratka da odlocitev je bila njihova, ker je osebek pac zabluzil. Skratka zmenjeno je bilo da nalima fajl sam je zasral pa ga nalimal kar s svojim imenom.

Pa tudi nasploh, legalnost tu za vas kot forum ni faktor. Vi s tem nimate veze. Koncni uporabnik pa lahko ali pa tudi ne krsi pravila garancije in zakonov. Vi niste policija. Vi samo ne smete ponujati v download samih fajlov.

LP

iso2000 ::

Vidim, da je moje vprašanje razvilo precej polemik! Vendar zgleda da sem slabo napisal vprašanje. Mene ne zanima 401->411->811, temveč 411->811! Tu pa plačam za DVD-R in to naj ne bi bilo po vašem sporno!? Ali je kdo že kaj takega naredil (411->811)?

Buggy ::

...sem malo zamudil, ampak ste pa zapeli. Se mi zdi krsenje nekih licenc, ki jih proizvajalec ni nekomu placal za mene kot koncnega uporabnika (ki sem enoto kupil za lastne potrebe) cisto nepomembno. Ce bi jo znal "tweakniti" je to cisto isto kot bi odprl dodatnih 4 cevovode na graficni kartici, ki jih ima zaklenjene samo zato ker gre proizvodnja teh kartic po enem traku, povprasevanje po slabsih (zaklenjenih) pa je vecje od tistih, ki so neokrnjene. Ce ima proizvajalec hardver, ki je med seboj isti in ga z samo programsko posodbitvijo (softmodom) spremenis je to moj problem (oni se ga potiho sami predobro zavedajo in tudi na to ciljajo), tako da nikar ne bodimo prevec sterilni in stvari prevec predalckati in bomo samo drugace rekli eni in isti stvari. Ce se tolerira odklepanje "novih fukcij" pri graficni kartici (softmodi) ali pa pri maticni plosci z raznimi hard modi, se mi en navaden usran flash Firwaere-a ne zdi nic drugacen...pa recimo tako ali drugace.

Caligula ::

Skratka mal prehitr ste reagiral. Se zgodi.

Ampak dajte pazit, da se napake sproti popravlja. Ne se navadit vztrajat. Zdejle vam se ni cist jasno zakaj recmo je Jackass ven padel. On ma prav. Cez kak dan dva bosta videla, ko bosta malo sirse pogledala na zadevo. Skratka Slotech si ne more privoscit takih lapsusov. Lapsus bi bil tu vztrajanje pri brisanju ne prvotna napaka. Te se dogaja in prav je da ste hitri in pripravljeni samo tokrat sta usekala prehitro.

Tam sta prebrala prvih par postov moderatorja in se odlocila, da kar povzameta to. Tudi oni moderator je zdaj priznal, da ni lepo pa tudi da je malo zavajal ampak ker je zelel malo popraviti vtis. Koliko pa je dejansko proti temu postopku, pa vam pove ze to, da pravi, da naj si ga ogledajo an drugis straneh, da to ga sploh ne moti in da to svetuje :D

Skratka tu legalnost nima nic zraven. Pa verjemita, da se DVD- forum malo matra, ker so v zatonu in jim veliko pomeni, da bi imeli velike proizvajalce, ki bi jih podpirali oz da bi folk kupoval DVD R- medije-ker so tam cekini.

Oni so veseli, da vsaj tam kasirajo. Pa veste, da je tu polno nekih nenapisanih pravil. Ti je enega krsil pomotoma ta razvijalec, ker je bil smotan-verjetno sredi noci-in je limal fajl po svojim imenom in se ve, da je Liteonov. Samo noibena firma in konzorcij ni rekel nic, ker je to pac tihi dogovor, da se to dopusca.

Skratka Tribesman in Bostjan. Tu nismo v vojni ali na nasprotnih straneh. Prenagljena reakcija pac. Vsaj vemo, da redno bedita nad forumom.:))

Caligula ::

Iso 2000, ta polemijka je v bistvu okoli 401-411 ne 811 :D

Zal pa ne poznam odgovora za tvoje tezave. Probaj z drugimi mediji-Smartbuy npr. Se poceni so.

Caligula ::

PA se to:D

Za Slotech kot forum, je to enako kot objava recimo tistih tem o softmodanju graficnih,..

Samo zame, kot koncnega uporabnika pa je teoreticno drugace, ker v prvem primeru nisem krsil neke licence, v drugem pa.
Ampak to je na meni, ne na forumu. Upam da smo s tem to opravili.

TribesMan ::

Veliko hrabrih in lepih besed, a nič povedanega.

Caligula, sej če ti nekdo pove kako se skopira windowse, ali dobi crack za kak drug program, je še vedno na tebi ali boš to dejansko naredil in uporabljal piratski software ali ne. Vendar strani, ki imajo opisane postopke, in fajle za "modifikacije" niso glih najbolj priljubljene med proizvajalci softwera. Ubistvu jih preganjajo.

Skratka, ko mi najdeš na nekem tujem forumu (prosim ne kakih warez ruskih strani) temo, ki opisuje kako se moda iz 401 v 411 ali kaj več. Potem sem pomirejn. Dotedaj pa ne bo nič.

Za vse ki bi pa radi modali 411 v 811 ali kaj več pa dejte kokr vam duša da.

Men se ne da več, če se ostali moderatorji (policija) strinjajo je tema lahko odprta...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Caligula ::

Eden prvih v Googlu:

Tukaj: ! 0:)

Caligula ::

ko si ze govoril o veliko hrabrih besedah in malo povdanem, naj ti se malo vrzem nazaj za tvoje razumevanje foruma CDRfreaks-veliko prebranega, bolj malo razumljenega :D

TribesMan ::

Right now we do NOT in any way allow the discussing of or linking to LTNFLASH or any guides/posts on how to convert the Lite-On LDW-401S to anything else than a LDW-401S!


cdfreaks don't condone the use of ltnflash, which they say should never have been made public.


Tole so citati iz tvojega linka...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Caligula ::

Torej zakaj nisi sel nal link, ki sem ti ga dejansko dal?

http://www.dvdrbase.com/archive/index.php/t-33168
???

Mogoce te je zmedlo, da je bilo treba klikniti le na klicaj.

???
PA na CDfreaks spet postas stare stvari-z zacetka njihihove debate!
Ce gledas tam, glej najnovejse stvari.

Beri vse kar je OCfreak na koncu povedal.

Saj to je tvoj problem, da si prebral prve tri najstarejse poste in prisel do napacnega zakljucka.

hotel si link na tuj forum, ki ni nek crakerski ruski forum in ga tu imas. cdfreaks don't condone the use of ltnflash, which they say should never have been made public. DVDRBASE je zelo cislan tuj forum.

Pa se:
cdfreaks don't condone the use of ltnflash, which they say should never have been made public.

To pom pomeni da ne podpirajo tega. Zakaj ne, sem ti pa opisal zgoraj. Zaradi osebnih povezav v zadevi, ki se je po nerodnem postanju avtorja pod lastnim imenom zapletla.
Se enkrat-tam prebeti vse in to najnovejse poste ali pa ne citiraj.

Sicer pa odkleni temo-imas tu zgoraj link, ki si ga zahteval.

Caligula ::

Zdaj ze ne locite vec med nelegalnim pa osebno odlocitvijo v specificnem primeru.

Sicer pa tvoj navedek:

Skratka, ko mi najdeš na nekem tujem forumu (prosim ne kakih warez ruskih strani) temo, ki opisuje kako se moda iz 401 v 411 ali kaj več. Potem sem pomirejn. Dotedaj pa ne bo nič.

Zgoraj mas link na stran, ki ima to opisano na tujem forumu, ki ni ruski crackerski forum.
Pa nimam pojma zakaj se probate identificirat z tistim izpadom CDfreaksa, kjer je se moderator sam priznal, da ni prav, kar delajo, a dda to delajo, ker so povezani z tistim osebkom, napise pa, da naj pa si zadevo preberejo na drugih forumih. Itak-ker ni nobenih problemov z legalnostjo, ker tudi DVD-R konzorcija to ne moti.

Pa se nekaj-tako, da boste stekali.

Liteon je eden najvecjih in v nekaterih primerih najvecji izdelovalec zapisovalcev na svetu. Kar pomeni, da pri licencah z svojo velikostjo skusa dobiti najnizje cene. DVD-R konzorcij je najprej zavrnil oz 401s model dal ven, ker so s tem pritisnili na DVD-R konzorcij. Zato jim je ta znizal zahteve in potem so poslali ven 411s. Ko so dosegli ceno, ki so jo zeleli. Skratka to je barantanje.

Se pa potem ponavadi neuradno pri takih stvareh dopusti updatat kaj.

Se naj pa nebi za to vedlo. Ker pa je tisti clovek znano Liteonov in se je podpisal z svojim imenoim-kar je OCfreak rekel, da je EDINI problem, so zdaj samo na CDfreaks iz obcutka krivde, rekli da oni na svojem forumu ne bodo pisali o tem (osebna odlocitev vpletenega moderatorja) in da na drugih forumih pa o tem bodo in lahko pise kdorkoli, ker nihce, N I H C E nic ne piska glede tega. Ne Liteon ne nihce. Get it?


PA itak mas tam tisti link in odpri ze temo.

Caligula ::

Pa da ti linkam se malo na enega od forumov:

tukaj

Ce ap je ta stvar zate sporna je pa najbols, da cisto zaprete Slo-tech ker pol je tudi pol tega foruma ilegalnega.:|

Se enkrat-bog vam pomagaj kadar zacnete stat za svojimi napakami. Vsaj popravi jo, kot si rekel. Ko dobis link na tuj forum,..

Popravi zdaj.

LP

Raw ::

Se moje izkusnje z 811..
Dobil sem ga z nemcije (e-bay.de) za 160€ (davek bo treba se nazaj dobit).. anyway, zraven sem dobil le en Ricoh DVD+RW medij, ki podpira 4x snemanje. Za test sem vzel Matrix Reloaded ISO datoteko, no bil sem razocaran, ze po nekaj sekundah je nero 6.0.. javil napako. Isto je bilo z drugim softwerom. Poizkusil sem z brisanjem medija, kar je nekako le uspelo posneti DVD ampak film ni deloval pravilno - na koncu pri spici je steklno. Nakar sem sel kupit en SmartBuy DVD+RW, en DVD+R in en traxdata DVD-R (4x). SmartBuyev DVD+R je posnelo enako kot ricoh DVD+RW - torej spica filma je bila unicena in tudi koncalo je snemat dve minuti pred 'dolocenim' koncem v neru, javilo pa ni nobene napake sploh. Weird.. Preden sploh testiram se druge zadeve, upgrejdam firmware (na uradnega HS0E). To je pomagalo do neke mere - Traxdata je na 4x hitrosti posnelo brez problemov - cel film lepo tece in seeking je hiter. SmartBuy DVD+RW prav tako posname lepo. Prilozeni Ricoh pa javi napako nekje na 50% pri 4x hitrosti. Jutri nameravam sprobat se nekaj drugih medijev, ampak zaenkrat resnicno nisem zadovoljen s tem DVD pekacem... Upam na boljse case (beri nove firmware).


.raw

Dr_M ::

kdaj bo pa yamaha zacela kej carat na podrocju dvd pekacev. tale liteon je blo tko...zelo cheap roba. trenutno res mogoce najugodnejsi nakup...ampak upam da se bo hmal spremenil.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

boštjan ::

mislim da yamaha ne bo nič več delala na tem,ker če bi se, takrat ne bi odstopla od nadaljnega razvoja

Dr_M ::

aja...receno je bilo, da naj bi odstopili od cd-jev in da naj bi se posvetili dvdjom... no ja...skoda. mislim da bi bili njihovi pekaci najbolsi. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Caligula ::

Zakaj poa to mislis? Testov kjer bi jih hvalili se ne spomnim.
Ne bit pa prevec vesel Yamahe pri DVDjih. Jih bodo verjetno prav pri Liteonu nabavljali.

Sami jih zagotovo ne bodo delali. Ze za CD RWje je vprasanje do kdaj so jih.
Je pa vsakj po trestih sodec Liteon odlicen. Je pa drugi test pokazal, da so sibkost mediji-DVDji in ne toliko pekaci.

Skrtatka mediji so zaenkrat sranje.

Dr_M ::

pol bom pac bankrotiru k bom kupu dvd pekac. liteon ze nebo pr men doma:)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Caligula ::

Zelo zrela nabavna politika. Se odlocit, da neka firma pa ze ne bo pri tebi doma :D
No saj se zgodi-jaz AIWE ne prebavljam SPLOH!
Vse zgnije pa crkne.

Bo pa zabavno, ko bos kakega kupil, pa bomo ugotovili, da je underover Liteon >:D
Pa bo v tvoji hisi.

Ker CD RW pa mas v svoji kisti ta hip?

Caligula ::

Pa TRIBESMAN?

Kje je zdaj moja tema?
Modanje 401s na 411s?

Saj sem dal linke-celo 2 na tuje forume.
Obljubil si odklep.

Cakam.0:)

Dr_M ::

ok preklicujem svojo prejsnjo izjavo :) :)

v svoji kisti mam trenutno yamaho crw 3200.
fotr ma pa liteon dvd/cdrw combo. mi deluje tko zelo nezanesljivo, ceprov ni nobenih problemov z njim.


TribesMan je zdele v sluzbi, sm glih govoru z njim :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr_M ()

Caligula ::

Jah, to pa razumemja-da deluje nezanesljivo-ceprav ni problemov :))

Kaj to pravzaprav pomeni?
Nista razvila medsebojnega zaupanja?

Pa kako to, da je Liteon-domnavam, da tudi v tvoji hisi?
Bogoskrunstvo! :D

Dr_M ::

jao...pogon mi daje obcutek nezanesljivosti. razumes zdej?
pa ta liteon ni v temu stanovanju. ocenu sm ga pa na podlagi izkusenj in ne na podlagi predvidevanj.

upam da ti potegne tole :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Raw ::

Tudi jaz sm prisegal na boljse znamke - LiteOn ne sploh.
Vedet pa je treba, da ne ves usega in mors znat 'vzet na znanje' tudi izkusnje drugih - testi LiteOnov sploh niso slabi. Tak, da sem se odlocu in zadevo kupu.

Glede mojega prejsnjega posta:
Sm kupil se par drugih znamk DVD medijev. Sprobal enga "eximpo" DVD-RW, podpira le 1x hitrost - bil je 600 sit.. je obup. Zadevo mi je zaznal, pri snemanju takoj javl napako in od takrat ne zazna vec. Heh, probat ni greh :). Testiral sem se Sonyja DVD+R 4x - kupil v Big Bangu (MB) za 690 sit. Snema brez napake pri 8x hitrosti, tocneje 8:40s - za poln DVD seveda. Nice, very nice indeed. Tak, da se nisem obupal nad tem pekacem. (811S)

.raw

Dr_M ::

sej kot je ze nekdo reku - ni problem v pekacih, problem je v medijih. me pa zanima kako se kej dolgorocno obnesejo teli liteoni. da ni ksna fora - pol leta dela ql in potem v smeti.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

boštjan ::

če je po pol leta fuč,ni blema,ker ma garancijo leto dni,hudo je če crkne po enem letu

Caligula ::

Nima to kej prehitr crkat.
Ti pa svetujem, da kje poceni kupis rabljenega 401s-lahko tudi novega, pa si ga preprosto modas v 411s, ki je +-. 401s je priginal samo DVD+RW.

Bojda se bo dalo kmalu ga modat kar v 811s, ker sta ocitno hardwrersko enaka.
Samo malo morjo freaki se pogruntat nekaj malenkosti, da bo lepo delalo pol.

Dr_M ::

no ce ze bom nabavu kej, bom itak novo 411, pa pol modu na kej vec ce se bo dal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Caligula ::

No,

slucajno naletu na neko razpredelnico za 411S glede kompatibilnosti z mediji.Jz mam 411s zdej (bil 401s, ki je hardwersko identicen) in sm zlo zadovoljen. Pa CDje pece hitro in odlicno. Pa nasploh so presenetljivo kratki iskalni casi,..

tuki

IceTejo ::

Problem k mi CD-ROM ni zaznal pečenih cd-jev z LWD-811S sem rešu (kupu nov CD-ROM pogon) :D

Na priložen DVD+RW zapeče brez problema, mam pa še od TDK DVD+RW medije s katerimi tud ni nobenih problemov.

@ljash ::

Jst sm kupu tega LIteONa 811S pa se mi nekam preveč glasen zdi - ko bere kr mau hrr dela (hrešči, oz. škrta). To pri vseh al mam (spet) zanič stvarco?


LP

Raw ::

Moj 811S je zelo tih.
Verjetno zahvaljujoc "VAS" tehnologiji.

VAS® - reduce vibration & noise during recording & reading
( 811S specs)

ar4743 ::

Moj DVD pekač 811 dela lepo in tiho.

Do sedaj sem uničil samo en DVD pa še to po moji krivdi, poizkusil sem ga oveburnat in ni šlo.

Pekal pa sem že na veliko razlišnih medijev natančneje na:
Traxdata DVD+R z 2,4x
EMTEC DVD-R z 1x
SKY DVD-R z 2,4x
SKY DVD+R z 4x
Sony DVD+R z 4x
Swisstec DVD-R z 2,4x
Tevion DVD+R z 4x

Trenutno sem bil najbolj zadovoljen z tevionovimi DVD-ji so poceni in berejo jih vse komponente. 5 kosov pa stane 6€.

@ljash ::

men v bistvu ko bere npr. cd-je mau hrešči (tko kt disk) + ko prtisnem gumb za izvrzbo, ga ne vrže do konca vn (kot pri mojm TEACU, ampak kšn cenimetr manj.

Aja pa kr mau piska skoz tale pekač tko da razmišlam, da bi ga nesu zamenat. Kva pravte?

boštjan ::

ja nesi ga nazaj,pa naj se oni poigrajo z njim

Raw ::

@ar4743: em, Sonyje nisi mogu snemat 8x? Men je zaznalo vse hitrosti - vkljucno z 8x in seveda sem moral sprobat :) .. fajn je posnel.
Kje si pa "Tevion" medije nasu? V Avstriji?

Dans sm sprobal se:
MMORE DVD-R 2x, Sky DVD+R 4x in Verbatim DVD+RW 4x .. vse kot po maslu. Tud jest sm zasral 1 DVD, ker sm hotu mal 'prevec' gor dat. Problem je bil, da mi Nero ni javu da je prevec. Sm dal potem 3 MB stran in pol je blo ok.

ar4743 ::

Saj nisem napisal da sem Sonye snemal z 8x ampak z4x. TRenutno še nisem našel nobenega medija ki bi ga lahko snemal z 8x. Tevione pa mi je prinesel en kolega iz avstrije, če se ne motim jih je kupil v metroju.

Raw ::

Slabo ti razumes. Vprasal sem, ce jih nisi mogu snemat z 8x hitrosjo. Torej, ce ti Nero (oz. karkoli ze uporabljas) ni dal opcije 8x snemanja pri Sony DVD+R medijih, ali pa si sam hotu snemat z 4x. To me namrec bega, ker meni z enakim pekacem v Neru lepo pece na 8x. Mogoce pa sem le imel sreco. Bom kupil vec teh DVDjev in sprobal. Ce tud tebi kaj uspe, nam pa le sporoc.
Glede 8x snemanja - MEDENA pravi, da mu Traxdata DVD+R 4x lepo pise na 8x. To je tud se za prevert.

.raw

@ljash ::

Men MELODYeve tud v redu peče na 8* - so pa po 690 v BOFu.

ar4743 ::

Jaz sem pekel na privzeto tako kot mi je dalo možnost. Nisem pa gledal še jih lahko pečem z 8x hitrostjo.
Bom preizkusil in sporočil.

Zanima pa me če je kdo že pekel DVD-R BAYSI in z kakšno hitrostjo mu jih je peklo. Menijih peče z 1x hitrostjo.

Vprašal vas bi še kateri firmware imate na DVD-ju jaz imam HS09, je bil že gor nič nisem spreminjal.

lp

@ljash ::

tanovga dj gor - men prej niti brau ni nekaterih dvdjev, dj pa vse.

se mi zdi da je 0E na koncu - tanov v glavnem - na uradni strani od liteona je.

ar4743 ::

Ne pusti mi hitreje kot 4x bom naložil novi firmware.

Imam dva novejša firmwareta 0E in TQ. TQ je tazadnji kar sem ga našel na netu datum pa je 25.11.
Poizkusil bom z tazadnjim in vam sporočil kako je.

@ljash ::

jst sm tud dj upgrejdu firmware, ker sm mislu, da bo kj pomagal, ker ni hotu brat nobenga dvdja več - dj pa noče niti pečt!

V nerotu napiše POWER CALIBRATION ERROR! Noče zapečt nobenga dvdja - sam piska!

Kva nj nardim?

ŠE SLIKCA: (in LINK če ne dela)
slikca

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @ljash ()

Caligula ::

Jah kaj-nest zamenjat, ne?
Pa lak se mal tezis tam ces da ti je velik DVDjev unicu pa probi mal prtistn da ti jih par senkajo zraven.

Drugac pa majo v Harveyu 100 DVD-R pack za 29900 SIT.
A je ze kdo probaval?

Pa mogoce ce komu fajn pece na to se nas par najde pa nabavmo pa razdelimo.

@ljash ::

sm dj novga nerota dau, pa enkrat peče enkrat ne....

uniču že 10 DVD+Rov različnih firm.

A je jutr odprt BOF?

@ljash ::

aja, še to -a DVD+R se da zbrisat? (mislm, če ni zaprt posnetek?)

Caligula ::

ne, ce ni rewritable se ne da brisat. Lahk kvecjemu kaj dodas, ce se ni poln in je kakor pravis-nezakljucen. Pa cim ti piska pa zvoke spusca je neki narobe. Moj, ki je 401s predelan v 411s je hardwersko enak kot tvoj pa je ful tih.

Prejsn CD RW od Liteona 52,24,52 je bil dost bolj glasen.

Skratka pejt menjat pa zahtevaj se DVDje.

Pa bodi siten.
Drag izdelek pa se stranska skoda pa se izgubljanje casa z zafrkavanjem okol tega. Glej da se ne bojo obnasal, kot da oni tebi uslugo delajo.
Pa sploh ne probavi vec s tem k bos sam se vec DVDjev unicu.

Ce je calibration error je za zamenjat. To prav v tovarni dobi EEPROM s podatki o svoji kalibraciji.
Pejt po drugega.

Caligula ::

Zdej lih pecem en Verbatimov DVD-RW na 2kratni hitrosti iz Comtrona (1050) SIT, da vidm, ce ga bo kolegu Toshiba DVD ROM hotu brat.

Drugac so pa DVD+RW 2.4 kratni po 890 SIT v Comtronu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14912951 (8272) Caligula
»

LiTEON LDW 811S in 851S ? oz kje je razlika!?

Oddelek: Kaj kupiti
392200 (1632) All
»

izbira DVD-pekaca

Oddelek: Kaj kupiti
412357 (1575) Caligula
»

ker format DVD-R ALI DVD+R bo prevladal

Oddelek: Strojna oprema
251751 (1423) mare_
»

DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
625574 (4361) TribesMan

Več podobnih tem