» »

[DivXviD] Yakumo predvajalniki

[DivXviD] Yakumo predvajalniki

««
10 / 28
»»

morfius ::

@piki64

s js sm najdu logo (ikono) skriva se pod slikico 23 z mtkremakerjejm, shranim jo lahk pod *.bin file.
to pa je tudi vse kar mi je ratal. pa dobr,bo že ko bo čas za to ane.

si že tko tolk naredu, da kapo dol....nNiNi ZAMERE

pozdrav!!

Valentin ::

@PYPS
Včeraj sem bil pri prijatelju, ki ima Yakumota. Naložila sva nov FW z oznako Y061004c.
Bil sem presenečen, ko sem opazil podnapise z zelo lepimi fonti, brez nadležne sivine zadaj. Zdelo se mi je, da so celo obrobljeni, ker so se dobro videli tudi na svetlem ozadju.
Od vseh, ki sem jih videl do sedaj, se mi zdijo še najboljši, tako po velikosti, kot tudi po debelini in razmaku.

Ali je možno, da bi te fonte integrirali tudi v FW za Yamado ?

ceboy ::

Bravo fantje iz skupine P.Y.P.S. pa vam je le uspelo. Ko sem dobil prvi FW od Pikija sem bil malo razočaran nad tistimi velikimi fonti, ki so ostajali na ekranu in sem si dal nazaj Yanezovga pa se odločil, da zadevo pustim tako kot je. Nisem hotel nič grajati, ker se mi zdi vse zanimivo karkoli se naredi ali kdo potrudi, vsako delo je dobro in ker se učimo na napakah smo sedaj deležni zelo dobrega FW-ja. Res je velik napredek od tistega čisto prvega, mislih da Pharotovga. Všeč mi je tudi podoba, ki je v stilu DVD-playerja in ne kakšne razglednice ali domačega foto albuma, tako da še tega ne bom spreminjal. Naj se vidi, kdo je zaslužen za to delo.

Imam pa samo eno vprašanje. Ali bi se dalo te fonte še malo bolj obrobit s črno, kajti pri zelo svetlem ozadju so slabo čitljivi. Res je da je to samo na trenutek ampak včasih kakšno besedo ne vidiš pa te potem jezi in moraš nazaj. In pa drugo ali be se dalo namesto tiste sive podlage narediti čisto črno ozadje? Morda bi tudi to bilo komu všeč. Res, da bi s tem zakrili sliko, bi se pa dobro dalo brati podnapise. Toliko samo nekaj za premislek, drugače pa sem brez besed, kaj vam je že uspelo. Super ste in najlepša hvala.

Luc ::

Eno vprašanje fantje.

Na DVD recimo spečem film ki je v 3 kosih.

recimo da je to kekecCD1.avi, kekecCD2.avi in kekecCD3.avi..

Kako zdaj naredim, da jih bo Yakuma kr brala zaporedoma, da ni treba v menijih prešaltat v nov del.

Mogoče ?

kekecCD1.01.avi ??
....

yovo ::

Daj kekce v mapo :D

Luc ::

Kakšno mapo ? Pojma nimam o čem govoriš ?

piki64 ::

@Valentin: Ok bomo naredili še za Yamado6600 dve verziji b in c kot pri yakumo bellagio.
Kmalu bo na strani gor.

@ceboy: že zdavnaj bi dal za odzadje črno barvo ali pa črno obrobo, samo ne vem zakaj originalna koda ne podpira črne barve pri podnapisih, medtem ko pri menujih je lepo vidna.


LP

yovo ::

Na DVD-ju naredi mapo, daj vanjo vse tri dele Kekca (Kekec CD1.avi, Kekec CD2.avi in Kekec CD3.avi) ter vse skupaj lepo zapečeš.

Pa lp

Luc ::

In potem bo DVD player sam bral kr naslednjo pol, ali treba ročno prestavit?

mitcho ::

Me samo zanima če je že kdo sprobal nov Fotune 151 Firmware, in kako dela če dela.
Nekaj sem že dalal na tem samo ga ne upam upgrejdat. Nebi rad zaj...
nestrpen...

LP, Mitja

8-O Me samo zanima če je že kdo sprobal nov Fotune 151 Firmware, in kako dela če dela.
Nekaj sem že dalal na tem samo ga ne upam upgrejdat. Nebi rad zaj...
nestrpen...

LP, Mitja

sotlerx ::

Luc, Yovo ima prav ampak je še varianta če na DVD medij spečeš tri (CD1,CD2,CD3)
ko predvajaš filme in ko je konec prvega CD-ja automatsko se preklopi na drugi CD2
in v mes majhna pavza , tako da ni treba pritiskat na posamezne CD-je.Filmi z istim
nazivom se vrtijo do konca,ko se začne nov film pa ga moraš pognati.
Upam da je razumljivo
LP:D
sotlerx

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sotlerx ()

piki64 ::

@mitcho: Jaz em imel gor od Fortune 151 FW, vendar nič revolucionarnega.

PROTI:
- display narobe kaže
- zvoka je tako tih, da če daš TV na ful skoraj šepetajo
- Po defaultu je nastavljen compositni izhod
- podnapisi so male črke

ZA:
-podnapisi so črno obrobljeni
-MP3 ID Tag

LP

mitcho ::

A si ga flashal takega kot je ali si mu spremenil displey, remote,...
Menda naj bi podpiral centriranje!

LP, Mitcho

piki64 ::

Vse kar se je dalo sem spremenil v named, da bi vredu delovalo.
Če podpira centriranje je pa čisto vseeno, saj imaš PYPS FW in pa CenterSUB, s to razliko, da bo tudi predolge podnapise prikazalo, medtem ko ti bo Fortuna 151 FW, vse skupaj odrezal.
Avtomatsko centriranje FW pride prav le, če imaš že zapečene CD-je s podnapisi, drugače pa je 1000X bolje, da jih prej urediš s CenterSub-om.

Do takrat, ko pa bo napisan takšen FW, da bo vse sam počel, pa bomo morali še vrjetno precej časa počakati.

LP

pivmik ::

Ma kako točno dela to centriranje?
A scentrira točno tako kot je v BSPlayerju in podnapisih na POPTV ?

Kolikor sem razumel CenterSub programa samo doda nek znak pred vsako vrstico ane?
Zakaj ne raje v FirmWare-u vrinete nekaj programske kode, ki 'virtualno'/sproti doda ta čarobni znak pred vsako vrstico?
Recimo da ta koda vrine ta znak v spomin, kjer se hranijo podnapisi. Oz da ob naložitvi podnapisov ta koda avtomatsko dodala v vsako vrstico ta čarobni "160" znak?
LP, Gregor GRE^

Yanez ::

Tudi jaz sem sprobal cepljenje ruske Fortune 151 na Yamado.
Opažanja:
MINUSI -----------
Zvoka praktično ni. Displayu se zrola. Prav tako porezuje višek črk v podnapisih (mislim, da je 60 znakov max). Ne prepozna podnapisov katerih podnapisi imajo dve končnici (npr.: ime_filma.slo.srt), zato mislim, da so možni samo eni podnapisi ?!
PLUSI +++++++++++++
Kar je dobro (odlično) oziroma to kar že zelo dolgo iščemo pa je centriranje podnapisov po defaultu, pa še obrobljeni so. Vstavil sem naše večje fonte, izpis je super.
Prav tako deluje MP3 ID Tag kar lahko vidite TULE!

Mislim, da so do sedaj uradno podpirali centrirane podnapise z obrobo le ploščosuki bazirani na čipu Mediatek 1389GE (ruski Fortune 151, romunski Bode, avstralski...). To pa je dokaz, da delujejo tudi na 1389DE (yamada, yakumo, bellagio...). Le lego kocke bo počasi treba skupaj zložiti ob veliki meri božje masti, kar potrpežljivost je.
Omnia mea mecum porto

piki64 ::

@PicNik, tebe bi bilo potrebno predlagati za kakšno nagrado. Kakšna ugotovitev |O . Zgleda smo vsi butasti (ne samo v SLO ampak tudi po svetu), da se tega nismo prej spomnili.

BTW: Če bi znali bi to naredili, sedaj pa se poslužujemo tega kar je v naši moči. Poseganje v samo kodo in deassembliranje le te je izjemno zahtevno. Prosim takšne in podobne predloge prihranite za sebe, če ne spremljate kaj se dogaja na sceni.

LP

Stepni Volk ::

Zanimivo vprašanje iz Estonije: Zakaj GO TO pri nekaterih filmih deluje, pri drugih ne?
Tudi sam sem to že zasledil, nisem pa še preveril codecov... Xvid & AC3 again?

CaqKa ::

verjetno je kaka fora z keyfremei...

starejši fajli se ziher dajo težje previjat kot novejši.. sploh tisti ki imajo keyframe nastavljen na minimum 10 sekund >:D

ervinja ::

piki64 hvala ti za pomoč podnapise mi spremeni toda ko dam not cd so podnapisi popačeni neke čudne črke in znaki in to ko predvaja čeprav je bilo napisano da tega potem ni

borisov ::

@PYPS
Včeraj sem naložil ta nov FW z oznako Y061004a.

Izgled super, takoj pa me je zmotilo, da sem ostal brez zvoka; torej ne dela digitalni izhod. A je možno da je tudi to odvisno od FW, al ga je pobral?

Pa še neki se je zgodil in sicer problemi ke sem jih imel z daljincem, ko mi je daljinar od reciverja prestavljal tudi Yakuma(napisal par strani nazaj) so sedaj odprevljeni. A se je kdo tudi kaj s tem pozabaval, al je kar samo od sebe popravilo???

LP, boris

piki64 ::

@ervinja: Če se pojavijo samo čudni znaki na začetku in koncu stavka potem nimaš enega od naših FW. Če pa so vmes pa nimaš registriranega programa.

LP

Tihi Mi53k ::

Lep pozdrav.
Najprej bi se zahvalil vsem, ki se trudijo pri usposabljanju tegale ploščkosuka.

Sam pa imam naslednji problem:
Kupil sem Yakumota, ki je imel FW verzijo C0. Ker sem bil neučakan sem ga takoj nadgradil najprej z originalnim FWjem (YAD -> YGAD), nato pa še z vašim P.Y.P.S. No, sedaj pa mi praktično nobenega filma ne predvaja normalno. Nekateri se zataknejo za pet sekund, nato slika steče za sekundo ali dve, potem se spet zatakne. Pri dugih filmih pa slika sicer teče, vendar pa ostajajo sledi in se slika začne mazati, nakar se po cca. 15 sekundah normalizira in spet začne mazati ali celo kockati. Poizkusil sem različne CD-Rje in pekel tudi pri najmanjših hitrostih.

Zdaj me pa zanima, ali je za to lahko kriv FW (Stepni Volk je v enem postu malo višje omenil, da naj verzija C nebi bila enaka kot starejše in zato FW nekompatibilen), ali je defekten moj predvajalnik. In če je kriv predvajalnik, kako bi lahko dobil nazaj originalni FW, da bi ga lahko reklamiral. (par strani nazaj je en link do originalne C ver. vendar je tam samo en BIN fajl, s katerim mi ga ni uspelo nadgraditi).

Vnaprej hvala za pomoč.

piki64 ::

@ Tihi M53K: super problem. Čakal sem na kaj takega. Se lahko obrneš na email pyps@medvedek.org , da ne bo po forumu preveč pisanja, pa bomo rešili zadeve.

LP

svinjak1 ::

Ojla!
Jaz sem tudi lastnik verzije "C0". Dokler sem imel Yanezov firmware mi je lepo delalo. sedaj pa imam pa podobne probleme kot tihi, le da se meni ne zatikajo toliko. Sem pa opazil večje probleme pri Xvid filmih kot pri Divx (Xvid so bolj kockasti, Divx pa se bolj zatikajo). Čeprav je sedaj povsod bolj "kockasta" slika. Če je prej Yakumo iz slabo poripanega filma naredu "čudež", je sedaj bolj kilavo vse skupaj. Podnapisi z malimi fonti delajo OK (so super), z velikimi pa se jih vidi samo polovica.
Hvala za ves dosedanji trud, če pa boste našli rešitev objavite prosim na forum ali pa na mejl.
Hvala!

Tihi Mi53k ::

Mislim, da smo fante iz P.Y.P.S. spet zaposlili za nekaj časa ;)

Ali ima še kdo težave s filmi, posnetimi na Verbatim CD-Rje?

Stepni Volk ::

Problem z verzijami FW (G, C &W)


Na tej in drugih temah tega foruma, ter na moji Internetni strani sem že večkrat omenil, da proizvajalci ploščkosukov zelo verjetno ne morejo zagotoviti enakih sestavnih delov za celotno časovno obdobje proizvodnje določenega modela. To velja tako za posamezne mehanske sklope: vijake, podložke, kable, nožice... in bolj pomembne npr.: nosilec medijev (drive)
elektronske sestavne dele od majnih malenkosti, do flash spomina.
Posledično se zato določene serije med seboj razlikujejo. Yakumo DVD Master DX4 obstaja v najmanj 4 različicah:
YAD2710.BIN - prva verzija
YAD2710G.BIN - t.i. German / nemška verzija (to imam sam)
YGAD2710.BIN - zloglasna ver. C
YWAD2710.BIN - zaenkrat še neznana

Za nadgradnjo ploškosuka je potrebna ena sama datoteka. Najboljše je, da se na ploščo zapečejo vse 4 datoteke in ploškosuk avtomatsko prepozna svojo verzijo.
PROBLM: Tisti, ki ste verzijo C nadgradili s preimenovanjem FW, ste ga "prepričali", kot lastniki ostalih PYPS, Yanez ali Piki-jevih FW, da bere le standard = YAD verzije... saj se ti predelani FW nastavljeni tako, da berejo le te.
Podoben problem so že javljali uporabniki, ki so nadgradili samo z YAD2710.BIN... ker bi pravzaprav morali zapeči G verzijo ali obratno.

POZOR vse zapisano je sedaj moja osebna teorija, ki se bo morala potrditi še v praksi. Glede na javljene probleme, predvidevam, da je velik odstotek možnosti, da imam prav.

Verjetna REŠITEV ko bo Yakumo tudi uradno predstavil vse 4 FW, morate lastniki narediti sledeč postopek:
YGAD2710.BIN preimenujte v YAD2710.BIN (ker ta file FW pričakuje)...

Zasilna rešitev: kontaktirajte me na moj email, da vam pošljem ver. C brez podpore za šumnike.
Pričakujte vse štiri neuradne FW, ki jih seveda imamo na zalogi od tehničnega dela PYPS v kratkem... za sedaj smo zmotno domnevali, da je bil "zaklep" napaka Yakume... bolj verjetno je, da gre za drugo verzijo in boste tako VEDNO POTREBOVALI drugačen FW.

PYPS bo moral tako delati FW s svojimi nadgradnjami 4x... za vsako verzijo posebej... 4x več dela.

DRUGA MOŽNOST
Javljene napake so morda posledice defektnega modela. Da bi potrdili domneve zgoraj, prosim javite na naše objavljene emaile vaše izkušnje oz. ali se srečujete s podobnimi problemi kot ga javlja Tihi Mi35k...
Če se vsi lastniki C verzije srečujete z omenjenim problemom... bodo držale domneve o drugačnosti posameznih verzij.

Zgodovina sprememb…

Luc ::

Jp jest mel zloglasno verzijo C..

..prvo ja spremenil v navadno ( da sem tisto črko vmes urinil ) in ga pol nadgradil z Yanezovim FW...

.. no ko sem zdaj hotel še nagraditi še s c verzijo od vaše ekipe, je vedno javil UNKNOWN DISC ( pa sem dal kot ISO in tudi kot podatkovni disk)..

..ampak NIČ :(

svinjak1 ::

Ja, če jaz prav razumem , smo tisti ki imamo c verzijo z yanezovim firmware-m (da, vrinili smo črko), po uploadanju, spremenili tudi to, da bere normalno verzijo in ne več tiste ki ima "vrinjen G". Kot kaže je pa ta verzija neki drugačna? Fantje računamo na vas :) :)) :)) :)) :))
LUC, lahko upgrejdaš sam verjetno ko si potegnu iz zipa tista dva fajla si ju zapeku z malo končnico .bin in ne .BIN. Popravi uppercase in pusti imenovano kot je...

borisov ::

@ stepni volk

kaj pa tole, a se vam kaj sanja, za kaj bi šlo:


Včeraj sem naložil ta nov FW z oznako Y061004a.

Izgled super, takoj pa me je zmotilo, da sem ostal brez zvoka; torej ne dela digitalni izhod. A je možno da je tudi to odvisno od FW, al ga je pobral?

Pa še neki se je zgodil in sicer problemi ki sem jih imel z daljincem, ko mi je daljinar od reciverja prestavljal tudi Yakuma(napisal par strani nazaj) so sedaj odprevljeni. A se je kdo tudi kaj s tem pozabaval, al je kar samo od sebe popravilo???

LP, boris

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borisov ()

Stepni Volk ::

Luc - preberi še enkrat kaj piše nad tvojim sporočilom.

Borisov... N-tič povem, da je FW operacijski sistem ploščkosukov, ko ga zamenjaš, prav vsakič pričakuj spremembe na plus in minus. Uporabljaj tistega, ki ti je bolj sprejemljiv (izgled, zvok, codec-i... ).
Med windowsi 3. 11 in win95, ter xp so razlike... Prav tako je med različnimi FW za yakumo... S tem, da si z OS PC-jev delijo še eno podobnost= hroščasti so>:D.

Prosim vas, da javljate morebitne napake na email... da bo forum čim bolj pregleden in koristen različnim uporabnikom.

Zgodovina sprememb…

Luc ::

Svinjak prav si mel.. !!!

Sem dal ime faila z VELIKIMI črkami, ampak končnica se mi ni zdela pomembna..:\

Je pa res da pri enih filmih podnapisi kr zginjajo :(

Škoda res, ker preveč enega sra**a je glede tega Yakumota, kok bi blo fajn , da bi kupil , prinesel stvar domov in bi vse delalo.. morš bit že napol informatik da to stvar usposobiš.

Stepni Volk ::

Luc... niti ne potrebuejš biti informatik, samo 1 stran te teme prebereš: klik.

sotlerx ::

Fantje počasi!
Ker na hitro želimo osposobiti YAKUMO-ta in površno preberemo pomembne stvari na
FORUMU, se enima dogaja to kar se je zgodilo(Luc-u, to ni kritika) iz lastnih izkušenj
pošteno povem(S tem se bo strinjal PIKI64 pozdravljam te) tudi meni se to zgodilo.
Kar se tiče podnapisov da izginjajo ( še enkrat povem).
1. pritisni PAVZA
2. zavrti film mal nazaj z hitr. 16x
3. pa spet naprej do št 1. , potem OK(Play)
4. tipka SUBTITULE 01/01 in to je to. Ni treba gledati film od začetka.
Mogoče nisem odkril AMERIKO ampak man deluje.
Ja še to .Imam FW verzijo 061004b in se POP TV lahko skrije pred
ekipo EXSTRAORDINRY P.Y.P.S., samo še fonte v barvah in imamo VSE.
LP :))
sotlerx

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sotlerx ()

Stepni Volk ::

sotlerx - NaPaŠa - će pritisneš STOP... te vrže iz filma... verjetno si mislil:
1. zavrti nazaj (16x)
2. zavrti naprej

FORWARD (in REVERSE) delujeta namreč v petih stopnjah:
1 pritisk = 2x,
2 = 4x,
3 = 8x ,
4 = 16x
5 = in ko še enkrat (5tič) stisneš FORWARD je spet 1x = film z normalno hitrostjo.

Drugi dve rešitvi sta podani na prvi strani. Skupaj torej že 3 reštive problema :)

Zgodovina sprememb…

sotlerx ::

Stepni Volk imaš prav, ampak mislil sem na tipko PAVZA, potem ostalo kot si napisal.
Se opravičejem za tega škrata , maslim pa da se strinjaš s tem.Lahko se posebi vkratko
formulira za ostale .
LP
sotlerx

ervinja ::

piki64 nalozil sem tvoj firmware ali je potrebno še kaj registracijo za subtitle sem dal v direktorij centersub pa ni vredu podnapisi so na sredini samo so popačeni

piki64 ::

hi!
Prosim vse, ki imate FW verzije b in c, da si še enkrat DL CenterSub, ker kodne tabele fontov niso bile prave (datoteki 041006b.txt in 041006.txt).
Vsem se oproščam za neljubi dogodek, ampak če bi se naša 4 članska ekipa zgledovala po velikih, potem FW sploh ne bi delovali. :)

@ervinja, če si novi CenterSub skopiral v direktorij kjer je stari mora stvar delovati. Če ne si naredil kaj narobe.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: piki64 ()

piki64 ::

Novi FW, novi CenterSUB

LP

joyo ::

Pozdravljeni!

Vem, da je bilo že večkrat povdarjeno, da dela CenterSub samo za .sub, vendar me vseeno zanima, če se kakorkoli da centrirat podnapise, ki so že s končnico .srt?

Hvala za odgovor!:\

podtalje ::

Uporabi program DirectSub, ki poleg drugih opcij podpira tudi .SRT podnapise.
http://podtalje.si.eu.org/
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=113494#neprebrano

Stepni Volk ::

joyo - ali spremeni .srt v .sub (MicroDVD). Kako? Poglej na 1.str te teme.

fancy ::

No fantje danes sem v City parku kupil Yakumo za enga frenda cena je bila 17.900 in podpira "kao" VSE tudi in predvsem .txt......Bolj sem govoril da to ni res bolj je prodalajec trdil, da so mu njegovi iz MB zatrdili da vse dela. No kakorkoli vstrajal sem da mi to dokažejo saj sem imel s sabo cd ki vem da dela na moji Yakumi.

Normalno da ga niso probali, ker nimajo TV-ja...No vsaj prijazni so bili kljub moji trmi..:D

Zadevo prinesem domov...in .....NE DELA NIČ....!!!

Naložim Yanezov FW ...in dela VSEEEE.srt.smi...(razen txt in sub-a) seveda.

Tko da boste vedeli tisto je za mene čisti nateg, kar sem tudi poklical in jim povedal po tel. Jutri pa poklicenm se glavne v MB, da naj ne zavajajo kupce s txt.

Vsi pač ne poznajo slo-teh strani ..in nekateri bi vse skupaj poslali nazaj....kot je meni to predlagal trgovec.
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W

fancy ::

Pozabil povedati::Yanezov FW sem naložil na to zadnjo YAkumo z verzijo C.....BREZ vrinjene črke G!!!.......Dela normalno!!!


Vsaj pri meni je in pri frendu enako.
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W

Jago ::

V Mb ko sem kupil za darilo, mi je prijazni prodajalec nalozil novi firmware...

fancy ::

Kako pa da tega v Lj ne delajo......mi zaupaš št v Mb?
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W

Stepni Volk ::

fancy - fora je v slovnici. Takole gre: podnapisi, ki jih podpira Yakumo DVD Master DX4 so v tekstovni obliki (.srt, smi...). Tekst se skrajšano piše txt... zato smo vsi zmotno domnevali, da gre za kratico oz. obliko zapisa. V resnici samo navaja na kašen način so podprti podnapisi... kjer je TXT kratica za tekst in ne .txt kot končnico datoteke.
Glede tega, kaj Yakumo podpira in kako, pa sam verjetno več veš in prosim ne matrat "nedolžne prodajalce" >:D.

fancy ::

Če je temu res tako se jim opravičujem.....to je zame neka nova razlaga.

Ali si tudi ti prodajalec?? Morda??

Osebno sem mnenja da ce nekdo nekaj prodaja (artikel sploh ni pomemben)....naj se potem o le-tem pozanima kaj in kako ter čemu je določen artikel namenjen...ne pa da se jim gre samo za promet.

Vem, da niso vsi prodajalci isti.....vendar ce nekaj ne veš je bolje to priznat kot pa zavajati......


Pa lep...promet..:)
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W

dj cotto ::

@fancy

Pred 14-imi dnevi sem ga kupil v BTC-ju in je že imel naložen Firmware od Yaneza, kar mi je prodajalec tudi prijazno povedal. Povedal je še, da podpira le .srt in .smi. Različne izkušnje pač.

Stepni Volk ::

fancy - problem niso toliko prodajalci, kot nepopolne informacije proizvajalca. Večino stvari izveš šele na ne-uradnih straneh in forumih. Resnično ne razumem kitajčkov, zakaj jim je tako težko postaviti tistih nekaj besed na Internet?! Sicer pa zadeve pri Philips, Yamahi, Pioneer, Kenwood-u nico čisto nič boljše... je izgleda neko generealno stanje v tej industriji... FW prihajajo ven hitreje od navodil :D.
O prodajalcih, sem pa že: Comtron aka Mlacom2 prva stran, moj prvi dopis.
««
10 / 28
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
35870668 (18487) koks2005
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524575 (5073) JanezC
»

[DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38461046 (19460) Caniggia
»

[divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate

Oddelek: Zvok in slika
194256 (2078) Nebomgabiksa
»

[divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
24123860 (12276) piki64

Več podobnih tem