» »

Pinnacle PCTV revealed

Pinnacle PCTV revealed

«
1
2

ping ::

Pinnaclova PCTV kartica je lepo delovala vse dokler ni nekega dne prenehala delovati. :)
Pri ponovni instalaciji priloženih driverjev in pinnaclovega programja za gledanje TV se ni spremenilo ničesar.
PCTV assistantje pri zadnjem testu (device test) javil naslednjo napako:
The device test failed. Probably no interrupt was assigned to the PCTV, or the interrupt in question is being used by another hardware device.
Seveda sem potem skočil v Device Manager in našel "neaktivno devico" z imenom "Pinnacle PCTV Stereo Pal Capture Device", pod njenimi properties pa žalosten napis: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing.
WTF rečem sam sebi, če ga ni ga bomo pa še enkrat naložli. Dam cd notri, winsi meljejo pol pa napišejo, da na cd-ju ni boljšega driverja od tistega ki je že naložen.
Instalacijo sem še nekajkrat ponovil, pa tudi kartico sem ven/not potiskal, pa še vedno nič.
Pol pa ideja da formatiram disk - zghostam obstoječe stanje, in naložim xp-je še enkrat.
TV dela! Unfuckenbeliveable!
Kartica je OK torej me zajebava mehkiware.
Jasno, da ne bom šel nalagat ostalega programja,SP2 in shitwarea. Dobra, ponovna konfiguracija namreč traja cel teden.
Tako se odločim, da vrnem nazaj staro stanje - reghostam :) nastavitve, ki jih jebe samo TV in razmišljam v čemu je caka.
Morda v SP2 za Xpje?
Kaj zdaj? Zafukani driver me še vedno jebe. Medtem ko moja žena gleda mehiške nadaljevanke na pravem TV-ju jaz žalostno strmim v svoj ekran.
Samo tukaj bom lahko gledal tekme...
Ampak stvar ne dela.
Pol pa genialna ideja - registriram se na Slo-Tech in objavim svoj prvi post.
Hja genialna....
Bomo vidli.
Nič ne bom žalosten bil, če bom kakšen pameten nasvet dobil

Matek ::

Hmmm, takole na oko bi rekel, da je stvar v SP2, kot si tudi sam predvidel. Problem je v tem, da boš tako specifiko po moje težko sam rešil, treba bo počakati, da se kdo resno vrže v problem (al pinnacle al MS ali pa kakšni ljubitelji).

No ja, pesimističen sem, morda pride mimo kak slo-techar in te reši muk. Bomo počakali ;) .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

ping ::

Glede na to, da se PCTV pri nas kr prodajajo upam, da se je kdo že vrgel v specifiko problema. Jaz sem sicer eden od njih in čeprav sem si vedno (in si še) domišljal, dam kr obvladam pc-je tega ne znam rešit (formatiranje ni rešitev).
Neka definicija slovenčkov pravi, da smo vsi veseli če sosedu krava crkne - po njej bi jaz moral upati, da je še kdo s podobnimi težavami:P .
Takšen slo-tech osebek bo morda rešil moj problem.
Hvaležen pa sm vsakemu, ki komentira mojo težavo.

CaqKa ::

na internetu si pogledal če čist slučajno obstajajo že novi driverji ki bi bili sp2 compatible?

ping ::

Seveda. To je bila ena od prvih stvari. Na Pinnaclovi strani so novejši driverji kot jih imam jaz na cdju, so pa še vedno iz časov pred sp2. Sm jih downloadal ampak je vedno ista pesem.
Morda bi moral MIcrosoft izdati kakšne popravke preko Windows Update.
Saj nisem siguren, da je sp2 kriv - samo domnevam da je to to.

CaqKa ::

piši na pinacla.. mejl jim pošlji.

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: CaqKa ()

ping ::

Ah ne. Me bodo napoitili na kakšen FAQ. Bom raje počakal, da se javi kakšen slo-tech uporabnik pinnacla s sp2. Sem že gledal na njihovem forumu pa ni nič v povezavi s tem.
Sigurno je kakšna banalna nastavitev, ki jo stalno spregledam. Saj sem verjetno bedak, ker mi tega ne uspe poštelat, ampak diska ne bom formatiral.
Odkar so Xpji zunaj in na mojem compu, se mi ta ni še nikoli sesul. To je moj prvi resni problem z XPji, bolj verjetno pa je, da je problem z mano.:)

Petrinjo ::

Imel sem podobno težavo, kot si jo opisal. Kupil sem Pinnaclovo TV kartico in na svoje začudenje ugotovil, da na mojem računalniku ne dela. Poskusil sem še na kolegovem računalniku, kjer pa je delovala brezhibno. Po nekaj urah sem se odločil za reinštalacijo. Na XP-je sem namestil samo bundle kodekov klcodec220f in pa driverje za kartico in glej hudiča, kartica ni delovala. V ubupu sem odinštaliral še kodeke, kar pa je začuda odpravilo težavo. Kartica je začla delovati brezhibno.
Po nekaj poskusih sem ugotovil, da je problem v enem od filtrov, ki jih inštalira klcodec220f. Ne vem več kateri je bil, ampak z metodo repeat until funny ga boš že našel.

CaqKa ::

bolj kot človek govori da ne inštalirat kodek packov manj se ga posluša...

mrbungle ::

Jaz mam podoben problem. Kupil sem nov disk in na novo naložil sistem WINXP z integriranim SP2,pa mi sedaj kartice PCTV Stereo ne prepozna. V Device Managerju je zarven naprave klicaj. Ko hočem inštalirat gonilnike, napiše, kot da ne more prepoznati harwera-kot da kartica ni priključena. Priklopil sem nazaj stari disk s sistemom SP1, kjer je kartica prej brez problemov delovala. A glej ga zlomka, tudi tu ne deluje. Zato sem kartico daj kolegu, da jo vrne v trgovino, kjer je bila kupljena, da jo stestirajo in povejo, kaj je narobe. Ko izvem kaj več, poročam.

LP, miha

ping ::

OK Miha, računam na tebe.:)
Petrinjo - to s kodeki nisem nič štekal. Nič ne vem, da bi se kakšni kodeki instalirali zraven.

mrbungle ::

zdej se mi je pojavil.podoben problem pri DVD pogonih (toshiba in NEC2500). Bios pogona prepozna, v Windowsih pa v Device Managerju pred pogona naredi klicaj in javlja enako napako kot pri TV kartici. Očitno mora biti ena fora v zvezi z WINXP SP 2 in napajanjem elektrike ali kaj takega (Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)). Pa nič ne zaleže, če odinštaliraš driver in daš scan for hardware changes. Bo treba po netu mal pobrskat. Baje pa naj bi bil za vzrok software.

ping ::

Ja , isto. To se mi je vedno zgodilo, ko sem deinstaliral Pinnacla - po rebootu ni več videl CD-ja in DVD-ja. Me je pa na to vedno opozoril, ko se je po deinstalaciji končal reboot. Potem sem pc še enkrat rebootnu pa je bilo OK.
Pri deinstalaciji Pinnacla vedno najde nek twain.dll za katerega je napišel, da ga winsi ne rabijo več. Če ga ne zbršeš je vse ok, v nasprotnem pa dela težave s prepoznavanjem cd-dvd pogona.

SunMoon ::

Niste edini, katerim se dogaja, da Windows XP za Pinnacle PCTV (Rave) kartico ne prepozna ustreznih gonilnikov.

Težavo odpravite tako, da najprej odstranite vse, kar ste namestili s CD-ja z gonilniki, nato pa namestite univerzalen WDM gonilnik.

Vse podrobnosti so na naslednji strani:

http://btwincap.sourceforge.net/

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: SunMoon ()

SunMoon ::

P.S.: Ne nameščajte nič s CD-ja, ki je priložen kartici. Za gledanje TV in zajemanje videa uporabite druge programe (kot npr. VirtualDub).

servo ::

0:) Jaz bi probal odstranit pinnaclov SW in dat tuner v drugo PCI režo. Po restartu pa bi mu ponudil najnovejši SW iz pinnaclovega homepagea...

ping ::

Hvala stari. Bom probal jutri - poročam ko uspe:)

ping ::

Ne Servo. Se je tuner že selil pa ni blo efekta.

SunMoon ::

Ping, več o tem lahko prebereš na naslednji strani, če te zanima:

stran na homepage.ntlworld.com
(Pinnacle PCTV Studio/Rave/Pro PCI Guide - How to make the damn thing work in XP!!)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: CaqKa ()

tejc007 ::

Jes mam čist isti problem. pa čeprov gledam tiste linke pa nardim vse kot je treba mi še vedno ne dela.

a bi biv en tko prjazn pa lepo po slovensk napisov kaj je za narest.

kaj rabš in kje dobiš.

Hvala vsem

ping ::

Slabo kaže - probal vse, ampak zadeva še vedno ne dela. Izgleda, da bom še naprej brez tv-ja, dokler se ne odločim na novo instalirat compa.

typhoon ::

Pozdravljeni!
Ping poskusi se z DScaler-jem, preden spet formatiras disk. Sam imam tudi Pinaclovo TV kartico in gonilnikov in programja zanjo sploh ne namescam. V upravitelju naprav imam 2 rumena vprasaja pri Multimedia controller in Multimedia video controler, ki pa me ne motita, saj TV normalno gledam z DScaler-jem. Tukaj lahko snames program in probas, ce pa sem udaril, mimo mirno ignorirajte, kar sem napisal.
lp

ping ::

Danes sem probal tudi DScaler vendar žal tudi z njim ni nič. Ta Pinnacle me bo čisto zjebal.
Sicer pa v device managerju nimam Multimedia controllerja in Multimedia video controlerja, čeprav vem, da sta se mi znala občasno pojaviti (z rumenim klicajem seveda).
Vseeno hvala Typhoon za nasvet, prav tako hvala ostalim (Sunmoon). Verjetno ostane samo še format... Ker pa se mi tega ravno ne da početi, bom do formatiranja morda še naletel na kakšen nasvet.:)

typhoon ::

Pocakaj se malo s formatiranjem. V upravitelju naprav moras dobiti Multimedia controler in Multimedia video controler. Poskusi TV kartico prestaviti v drugo pci rezo, ce tega nisi ze storil. Po restartu mora zaceti jokati da je nasel novo napravo in da hoce gonilnike, kar mirno ignoriras. DScaler pa moras najprej nastaviti in izbrati Air Frequency, sele potem nekako zacne delovati. Imel sem ogromno tezav s to kartico, se prej na Azza plosci in sedaj na Esc Elite tako, da mi je kartica skoraj leto pobirala prah v racunalniku. Usposobil sem jo nedolgo tega in sploh ne vem kako, nekaj sem se pac igral. Mogoce je vazno tudi to, da imam zasedene vse pci reze in ta kartica mi dela samo v eni rezi. Ce jo prestavim v drugo rezo je konec s tv sliko. Ne znam prilepiti Print screenov na streznik, lahko pa ti posljem na mail ce hoces, mogoce si kaj pomagas.
lp

servo ::

DSCALER preverjeno deluje tudi s tvojo kartico. Obstajata torej 2 možnosti: defektna kartica ali pa ti ne znaš

mrbungle ::

Včeraj sem dobil kartico nazaj (PCTV Stereo). So mi jo stestirali na dveh mašinah, pa dela normalno. Vsega naj bi bil kriv ServicePack2. Tako smo zdej prepuščeni milosti in nemilosti Pinnaclu in Ta majhnomehkemu, da izdajo kompatibilne gonilnike. Se bom še mal po netu razgledal.

PS: Ping, ne vem, če e pametnoformatirat. JAz sem naložil sistem na novo (integriran SP2), pa kartica noče delat. Driverje sem naložil takoj za matično in grafično.

ping ::

mrbungle: sp2 definitivno jebe stvar. Moj namen je bil da najprej instaliram xp-je s sp1, nato pinnacla, zatem pa še sp2. Tako bom naredil če se bom tega lotil. Se mi pa jasno ne da - vse skupaj mi vzame preveč časa.
Servo: Druga možnost je bolj verjetna. Včeraj sem malo googlal in in na več forumih prebral da ljudem DScaler dela s Pinnaclovo kartico.
Ko bom imel kaj časa bom še malo pogooglal, da vidim kako se to čudo usposobi. Zvok in slika sta področji v računalništvu, ki me ravno ne zanimata, zato moram priznati, da o tem tudi ne vem kaj dosti.
Googlali pa se naučili...
Typhoon: Ti bom poslal zs z mailom, če bom res takšen idiot, da mi tega ne bo uspelo usposobiti:)

mrbungle ::

Oj!

Deloma mi je uspelo rešiti težavo, saj sem na tej strani našel gonilnike za kartico. Ko sem jih inštaliral, je pred napravo "Pinnacle PCTV Stereo Pal Capture Device" v Device Managerju izginil klicaj in sedaj piše ,,This device is working properly.'' Tudi PCTV Assisstant ne najde nobenih napak-ja tudi skozi zadnji test (device test)gre-napiše, da naprava deluje brez problemov.
Samo PCTV Vision, kjer gledaš TV, in PCTV Webtext še vedno ne deluejo (se pravi originalni software)-napiše ,,Hardware initialization failed'', tako da je tudi software zgleda nekompatibilen. Bom pisal uvozniku (ZAK) in jih vprašal, kaj bi bilo narobe. Enkrat sem jih namreč že spraševal, pa smo mi odpravili težavo-so kar prijazni.
LP, miha

ping ::

El hamdulillah!:D
Še ne morem verjeti - kartica je po 2 mesecih nabiranja prahu ponovno "spregledala".
Ja mrbungle, prav s tistim driverjem mi je uspelo. 1000x hvala.
Ne vem zakaj tebi ne dela, morda je važen vrstni red - najprej sem vse deinstaliral, nato sem updatal tisti Pinnacle Stereo Pal Capture, restartal (čeprav me komp ni nič vprašal - tko za vsak slučaj), naložu PCTV Stereo (tisti, ki sem ga dobil v škatli v5.7) in po ponovnem restartu, je zadeva delala (test sem preskočil, tako sem bil neučakan).
Ko je poskeniralo vse programe, sem se celo minuto zabaval ob gledanju TV-ja, nato pa zapustil program. Takoj zatem se je pojavil winerror ki je težil z nekim debugom. Kr neki.
Skenslal sem moteči dejavnik in ponovno startal PCTV Vision.
In pojavi se znano okno - Hardware initialization failed;(
Restartam komp in updatam PCTV Stereo na v5.8 (na Pinnaclovi uradni strani cca. 55Mb). Zadeva se ponovno prebudi. Prižigam, ugašam, problemov ni več. :)
Zaenkrat vse dela, vsaj tistih 5 minut je ko sem gledal TV.
Pol sem pa hitel na Slo-Tech, da spišem ta post.

Slo-Tech is da law!

typhoon ::

Čestitam! Saj smo ti svetovali, da pocakaj se malo s formatiranjem. Zapomni si pstopek za slucaj, ce bi se kdo rabil. Sedaj je pa res cas, da sformatiras disk in namestis frisen sistem:D
lp

mrbungle ::

Pa mi je le uspelo!8-)
Najprej sem odinštaliral vse, kar je bilo od pinnacla-tudi studio dv. Najbrž je fora v tem, da pinnaclovi produkti uporabljajo nekatere skupne datoteke, ki mi jih pri uninstalu ni zbrisalo. Zato sem po uništalaciji programov zbrisal tudi direktorij Pinnacle v Program Files NAto sem pognal regdelete, ki sem ga potegnil iz pinnaclove strani. Resetiral sem računalnik, na novo naložil gonilnike, resetiral (za vsak slučaj), nato inštaliral PCTV Vision (5.70), resetiral in inštaliral upgrade 5.80. Stvar sedaj dela.:D

LP, Miha

PS: Pisal sem tudi na ZAK, ki so uvozniki, pa so mi poslali iste gonilnike, kot so na zgoraj omenjeni strani. Tu bi jih rad pohvalil, saj so mi odgovorili in poslali gonilnike v manj kot dveh urah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mrbungle ()

Tilen ::

A ta PCTV Stereo ima tudi radio? Nima ne ? :(
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

ping ::

Ne, nima:)

mano ::

samo na hitro sem preletel temo, zato ne vem ali je že kdo omenil:
Tukaj [ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctv] je na voljo popravek (pctvstereofix.zip) za WIN XP SP2. Razpakiraš in updejtaš driver, pri meni fukcionira... :))

BoBi ::

Imam tuner Pinnacle PCTV Stereo. S prilozenim programom PCTV Vision ne mores snemati v avi, zato uporabljam druge programe. Najbolj mi je iuVCR. Ampak nikakor mi ne uspe, da bi zajeti video in zvok bila sinhronizirana. Prej sem imel ATI TV Wonder, kjer so bili podobni problemi, vendar pa je s PCTV vecji zamik zvoka. Sem mislil, da bo s to kartico kaj bolje, ker ni treba zvoka zajemati preko zvocne ... Pa tudi vzorcenje zvoka je najvec 32000Hz in se zelo potiho je.
Torej, zanima me, ce kdo s to kartico zajema video s sinhroniziranim zvokom in kako. Sem kar malo razocaran nad to kartico.
Aja, driverji so najnovejsi (5.80 + PCTVStereoFix).
Help.

Spock83 ::

Me veseli, da ste uspeli rešiti težavo! In da slišim prijazne pripombe glede na Zak. Tudi, če je kakšna grda, grda pripomba glede na našo firmo bom hvaležen, če mi javite (da jo odpravimo). Pinnacle ga res nekaj sračka glede tega softwera, tako, da so dobili od nas hudo kritiko glede te nekompaktibilnosti. Poskušam napraviti kakšen FTP v firmi, da bodo gor vsi popravki in nadgradnje, tako da se ne bo potrebno loviti po netu.

LP Dejan

Spock83 ::

Aja... Bobi bom vprašal našega serviserja in ga bom vprašal kaj bi lahko bilo narobe in kaj bi se dalo narediti v zvezi s tem!

ping ::

Prijazni uvozniki. Delajo tudi izven delovnega časa. Lepo. In pohvalno.

Self-Defence ::

Sodelavec ima v zvezi z Pinnacl-om tudi problem, če mu kdo zna pomagati:

Pozdravljeni !

Vsi posti so zanimivi, vendar ali nihče nima "mojega" problema ? Posedujem Pinnacle PCTV Stereo, pa je zadeva odlično funkcionirala (takrat ko je...). Pa se spomni da predolgo deluje, pa mrkne ! Kaj je zdaj to ?! Odstranim vse, ponovno zaženem mlinček, pa ni CD roma.... OK ! Napako nekako popravim, računalnik dela, vendar PCTV ni vstavljen.
Sedaj pa glavni del : vstavim kartico (Pinnacle), pa se mi hudič noče niti zagnat več. Pride do hardware testa (čisto na začetku), nič ne piskne, nič ne naredi....
Kartica je bila na testiranju, pa dobim pričakovan odgovor : "kartica dela brehibno !" WTF?! No, pa poiskusim z formatiranjem, pa se celo zažene (opa), najde hardware, instalira, pol pa naj bi delala (nisem imel kabelske, da bi preveril..) Prinesem domov : se ne boot-a!!! P***a mu m*****a....

p.s.:je ključno po katerem vrstnem redu instaliram driverje ? Sistem XP SP2.
ko je karticala delovala, je delovala brehibno (pred 7 meseci).

Dajte mi pomagat,
Hvala, Marko

Spock83 ::

A si probal inštalirati popravek Stereofix za SP2, kot je povedal "mano"? Dobiš ga na tej strani: ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctv

Problem je tudi ta da pri enim to odpravi napako pri drugim ne! Enim naj bi tudi pomagalo pri ponovni inštalaciji XP-jev, da se prvo po naložitvi XP-jev dajo driverji za PCTV Stereo ter stereofix potem pa SP2. Do tedaj na žalost ni videti druge rešitve dokler ne naredijo novejših driverjev.

I-gor ::

Pozdravljeni!!!

Imam en velik problem ( jezen sem pa že tko k un Teutul iz OCC-ja ). Imam TV tuner Pinnacle PCTV. Ker sem formatiral disk, sem na novo naložil vse, problemi pa so se začeli s TV tunerjem. Namreč: kljub temu, da namestim najnovejše driverje, ima WDM driver za AUDIO klicajček v nadzorni plošči. Fora je v tem, da me TV Assistant sputi skozi test in pravi, da je vse OK s kartico. Ko pa gledam en časa TV, računalnik zmrzne, naprej gre samo zvok, tko da pomaga samo še reset. Driverje pa sem poskusil že vse možne s pinnaclove strani, vendar je spet en catch: produkta PCTV ( smo PCTV ) NI!!!! Tisti driverji ki jih pa najdem za ostale kartice ( PCTV pro, RAVE;... ) pa naj bi delali, ker podpirajo ta hardwear. Se komu sanja, kaj bi lahko blo narobe???

To je moj prejšnji post, sledi dodatek, potem ko sem videl to kar že piše...

Ubadali ste se s PCTV Stereo... Ma kdo izkušnje samo s PCTV? Pa oni ftp od pinnacla; jest gor ničesar ne najdem, prazne direktorije. A delam kaj narobe????

Hvala za pomoč.
Meditate on this I will...

mrbungle ::

Jaz sem imel prej PCTV (nima sterea, drugače povsem podobna PCTV Stereo). Po ugodni ceni sem kupil še PCTV Stereo za punco, a je po nobenim pogojem nisem mogel inštalirati (ker je prej imela en zoltrix crap). Zato sem ji dal svojo PCTV in jo inštaliral brez problema, novejšo pa sem vtaknil v svoj PC in delovala je normalno dokler... Ko sem posodobil iz WINXP SP1 na SP2, ni delovala, ker na Pinnaclu skoraj 2 meseca niso izdali popravka. Tudi pri punci sem na novo nalužil WinXP SP2, pa je stara kartica PCTV normalno delovala. Iz tega sklepam, da kartici uporabljata različne gonilnike. Predlagam ti, da za kartico naložiš sofware z driverji PCTV Vision 5.5 s te strani (55MB).
Upam, da bo delovalo,
LP Miha

I-gor ::

Tudi tile driverji mi NE pomagajo, ker sem jih inštaliral že ene 10x, pa ima kartica še vedno problem z WDM AUDIO driverjem. Pa tud če dam pol še update, je isto. Na moji PCTV ti driverji ne delajo. Zato me zlo ima, da bi kartico dal vn pa jo prodal... Če se problem ne bo rešil.

Sem pa poskusil tudi z onimi, predelanimi driverji, pa so se lepo inštalirali, samo ko sem pol hotel nastavit kanale v ChrisTV, je iz zvočnikov prihajal en full čuden zvok, kot en pralni stroj z visokim glasom. Tko da....

Ma še kdo kakšno rešitev????
Meditate on this I will...

mrbungle ::

Probaj vse odinštalirati, ugasni Pc, vzemi ven kartico, zaženi PC, spucaj register s programom Registry Cleaner, ugasni PC, vstavi kartico v drugo PCI režo (mogoče prihaja do motenja med posameznimi napravami (irq)), zaženi PC, inštalraj najprej samo driverje (ko ti bodo WIn zaznali neznanmo napravo, mu podaj pot do pravih driverjev, nato resetiraj PC, namesti software za tv kartico. Inštaliraj tudi PCI Perfomrmance Enhancer, ki ga dobiš na že omenjeni strani.

LP, miha

PS: Mal dolgo8-O , samo je včasih fora, da pri pinnaclu stvar dela samo po določenem postopku (npr. najprej naložiš driverje posebej, nato pa šele software).

globoko grlo ::

men tut nikol ni delala, doker je nisem samo v drug slot pretaknu, pol pa čist normalno dela, mal hecn, ampak to je vse kar sm naredu

ajd

aja, to je tut uradna rešitev pri pinnacle sys

demag ::

Zdravo!
Jaz pa imam problem z snemanjem.Čeprav imam kar solidno mašino (2400XP), mi ne dovoli snemati v DV ali kakšnem drugem formatu,samo "AVI".Vsa ostala polja so senčna,tako da ne morem snemati iz TV programa v MPeg formatu.Ali kdo ve kje je problem?
Ni vse zlato,kar se zlato sveti!

Sami ::

Vsa ostala polja so senčna,tako da ne morem snemati iz TV programa v MPeg formatu.Ali kdo ve kje je problem?

Treba se je registrirati preko neta in dodatno plačati za MPEG-2 in ostale formate, pri meni je isto.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

denzl ::

jst bi pa vprasal ce mi lahko pove kdo kksn ime programa za gledanje tv-ja na pc-ju.

hvala
denzl

packo ::

Pozdrav


Meni pa Pinnacle studio 8 ali 9, ko naredim DVD ali VCD naredi tako, da zvok za malenkost zaostaja. daljši kot je film bolj zaostaja. Film posnamem iz kamere v računalnik z Pinnacle studiom, potem zmontiram in zapečem na DVD ali VCD. Zvok zmeraj malo zaostaja. Če kdo pozna problem in ve kako se ga rešiti mu bom zelo hvaležen.

8-)
Lep pozdrav

CaqKa ::

frame rate se ne ujema z zvočnim.
poglej mogoče zajemaš pal na ntsc.. ali pa obratno.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13419748 (7294) dire
»

[Linux] Pinnaclova kartica

Oddelek: Operacijski sistemi
301670 (1425) christooss
»

Razlika med Pinnacle PCTV in PCTV Pro

Oddelek: Kaj kupiti
141866 (1407) luk
»

Pinnacle PCTV Stereo ... help!

Oddelek: Strojna oprema
82755 (2667) doublemp
»

TV Tuner (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
554065 (3113) tec

Več podobnih tem