» »

DivX predvajalnik brez ploščkosuka

DivX predvajalnik brez ploščkosuka

ELEKTROLJUB ::

Kdaj se bo kaj takega dobilo pri nas? primer
LED svetloba je prihodnost...

Valentin ::

Ena opcija, sicer 'malo' dražja, bi bila kakšen 12 palčni ali pa še manjši, mini laptop. Tako, da maš še ekran zraven.
Hm, edin za daljinca ne vem, kako bi blo. Notesniki majo sicer vsi IR, enga univerzalnga, pol pa samo še kakšn programček.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Valentin ()

mirkuma ::

Vsaj na papirju izgleda tip, top, vendar za to cene ne sme imeti otroskih bolezni plockosukih predvajalnikov (izginjanje podnapisov, premajhni podnapisi, nepodpora podnapisom, zatikanje PBS, GMC...), kar pa glede na vgrajeni chip EM8511(Sigma Designs) ne kaze na nek velik optimizem...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

toplakd ::

RE: Elektro...

Če bi malo pobrskal po NAJDI.SI, bi videl da ga dobiš na mimovrste.com za 33ksit (brez diska se razume)

LP Dejan

c3p0 ::

Če malce večja velikost ni problem, ga čez Xbox še vedno ni. Podnapisi, šumniki, slovenščina, poljubno velik disk, streamanje preko mreže, formatov malo morje; daljinec, 5.1, HDTV (opcije).

laguna ::

Za cca 23.000 SIT se dobi tudi taka škatlica ter priložena oprema (brez diska) na tem naslovu:
http://www.nakupovanje.net/catalog/p110...

Mene pa še zanima, kje bi se lahko dobil najcenejši lcd monitor za v avto cca 7 do 8 inch in bi delal na 12v?

LP
lagunaaaa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: laguna ()

AndrewSmith ::

1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Stepni Volk ::

ELEKTROLJUB - Tisto kar manjka tvojemu vprašanju je: okvirna cena, namen uporabe. Kot že rečeno v splošni temi in tudi tej:
- v večini primerov se lahko posloviš od podnapisov (razen, če jih pečeš v sam film, kar je zelooo zamudno opravilo - 10x bolj kot peka DVDjev)
- enako glede podpore različnim oblikam in kombinacijam video in audio kodekov (spet enak problem: konvertiranje)
- uploadanje na napravo prav tako jemlje čas.

Hartlauer ima vaske toliko v Žurnalu reklamo za Olympus prenosni multimedia (tudi Divx) predvajalnik z zaslonom z nekaj 10K Gb HDD mislim, da za 50K SIT.
Prihaja tudi pravi Apple Video Pod. 5G je samo nekaj vmesnega.

Alternativa so še dlančniki, ki so tako mini PCji in jih lahko pripraviš do vsega.

Vsezmožna alternativa, je kot že omenjeno višje: prenosnik. Na ebay-u jih dobiš rabljene z garancijo od 200-500 EUR. Vrteli bodo vse, samo daljinca ne bo.

Valentin ::

> Vsezmožna alternativa, je kot že omenjeno višje: prenosnik. Na ebay-u jih dobiš rabljene z garancijo od 200-500 EUR. Vrteli bodo vse, samo daljinca ne bo.

Ha, saj sem vedel, da sem to že nekje videl.

Poglej tole:
Windows Media center 2005

Pa mamo še daljinec! :D

Stepni Volk ::

Ne gredo vse TV kartice v prenosnik in news flash: remote za TV kartico ni remote za prenosnik. Potem si je bolje omisliti brezžično miško ali keyboard s touchpadom.

In še ena alternativa: PSP.

Valentin ::

Nisi dobro prebral, Stepni. Ta daljinec ni POSEBEJ od TV kartice, njegov glavni namen je upravljanje multimedijskih vsebin na osebnih računalnikih, ki imajo nameščen Windows Media center 2005.

Mislim, da tole zadevo precej uporabljajo tudi lastniki Xboxa, prirejenega za gledanje filmov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Valentin ()

mato22 ::

Kaj takega mogoče:

KLIK

butkomutko ::

hi jaz sem pred 14 dnevi kupil Sarotech multimedija player ,ki je sicer lustna mala stvarca je res majhen 12cm v dolzino 8cm v sirinov in 17mm debeline in zelo lahekje v njem je 40gb disk lahko se ,da tud vecjo kapaciteto in naj bi predvajal na tv ali radiju celo brezzicno divx filme mp3 in fotke no moj na zalost se ne saj sem ga takoj poslal nazaj ,ker je deloval sam kot prenosni disk , ko pa sem ga priklopil na tv se je prizgalo samo zacetno namizje a map filmov ,ki sem jih prej nalozil v racunalniku pa ne pa se na ohisju se ni dalo privit dveh vijakov no v trgovini so ga poslali nazaj dobavitelju in je ohisje zamenjal in ga poslal nazaj kakor ,da vse dela a na zalost je vse razen ohisja enako se vedno mi ne uspe pogledat map v bistvu sklepam ,da mi diska noce prepoznat saj mi takoj na zacetku izpise HDD Mount fail tako ,da ga bom jutri zopet poslal nazaj saj ocitno res ne vejo kaj uvazajo in kaj prodajajo mi je pa res zal saj se mi drugace ful dopade saj naj bi predvajal tud smi in srt podnapise ,ki pa jih lahko vedno dodas na trdi disk pa tud moznost raztegnjenja in krcenja slike ima no bom jutri poklical prvo v trgovino pol pa bomo videli in ,ce mi ga uspe usposobit vas obvestim !
saj za ceno 34t sit divx ohisje in 20 tsit se dosti cenejsi od zgoraj opisanega na nakupih ,ki je cez 100t sit pa ta je dosti lepsi in mansi in prilozen ma tud ful majhen a lusten z florescentnimi tipkami uporaben dalinec

butkomutko ::

Na zalost sem moral zadevico poslat nazaj saj nikakor ni hotela delat tako kot je treba lahko ,da ni prepoznal cip diska saj so mi pri uvozniku zagotovili ,da mora delat.
Sedaj bodo pa v trgovini se enkrat poskusili z kaksnim drugim diskom in ,če ne bo delalo mi vrnejo denar jaz pa bom sel k uvozniku po novega in to tako ,da mi tam pokazejo ,da res deluje .
No ,če se koga zanima podobna zadeva ,ki je majhna in sluzi kot prenosni disk obenem pa predvaja na tv divx filme mp3 in jpg pa tud 5.1 zvok in je ful uporabno za v avtu.
Sporocim ,če bo temu koncno tako.
P.S tud cena mi je ugodna saj usb kluci z kapaciteto 1gb so se vedno blizu 20t sit tu pa mas 40gb in ni dosti vecje za tri usb kljuce samo, da zna marsikaj nekako najbol uporabno pa mi je to ,da vednolahko dodas in spremenis podnapise kar pri cd ni mozno.
Mam se ful veliko divx filmov ,ki majo podnapise pa jih divx payerji ne znajo citat neda pa se mi filmov se enkrat prepect.

butkomutko ::

Jaz imam od lanskega poletja v lasti LCD TV Jaga 7 palcni z diagonalo 18cm ma dober sprejem tud podnapisi so lepo čitlivi tako ,da sem zadovoljen z njim.
Deluje tud na batarije uporabljam akumulatorske 10kom 2200aperske in zdrzijo dobro uro .
Danes pa je cena na enaA 38000sit .

butkomutko ::

No danes sem koncno ,dobil moj AivX ,ki tudi deluje rekli so ,da tko ni bilo nic narobe čudno men prej ni hotel delovat no sedaj pa.
Divx bere lepo slika je lepa podnapisi so dovol veliki sam malce previsoko ,čita pa srt in sub ter smi in pa seveda kar sem tako pricakoval šaumnikov ni no sam še ni nadgrajen z novejsim firm warom mogoce bo potem kaj bolše bom sporocil.
Mp3 tud lepo predvaja zvok je super tud v avtomobilu samo prek antene in na radio .
Fotke pa tud lepo prikazuje na tv.
No zaenkrat sem zadovoljen z njim lep majhen lahek sluzi kot 40gb disk na katerega preprosto in zelo hitro nalozis filme mp3 in slike ali pa karkoli in vse to potem lahko gledas na tv ali poslusas na vsakem radiju tud moznost priklopa 5.1 zvocnikov skratka super mala skatlica.

butkomutko ::

Danes sem pa uspešno updatov in je kar nekaj napredka.
Podnapise se lahko poveca pomansa in sredna moznost so ze kar prava velikost ,da se jih premikat gor dol tako ,da so sedaj lep spodaj a na sredini in spreminjat se ,da barva plava ,rumena,bela ,zelena,viola.
Edina pomanklivost ,ki pa men ni tako moteca je ,da ni črke Č š pa ž pa sta .
Presenetil pa me je njegov odajnik saj vsi radiji v dosegu tudi zunaj hise 20 m lepo lovijo na FM88.9 kar predvaja prava mala hisna radiska postaja.
Predvaja pa tud vecino formatov razen opel ne.

Stepni Volk ::

Pri TOm's Hardware so končno stestirali eno bolj uporabnih zadevic: Mvix MV-5000U. Dobite jo lahko prazno ali z 60, 160, 200 oz. 250Gb HD.¸
Prežvečiti zna MPEG-1/2/4, DivX, AVI, DVD in XviD, ter MP3, AC3, WMA, OGG in DTS.
Večja pomanjkljivost je, da ni mrežne povezave (le en USB 2.0).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
37553359 (8184) Spajky
»

[divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14133416 (7247) copkacopi
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36862298 (14788) Buffy
»

[divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Zvok in slika
2059225605 (36111) fr33sat
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9221523 (9139) Heavy

Več podobnih tem