» »

Volitve

Volitve

««
«
1 / 6
»»

Zeberdee ::

Gledam soočenja in se samo smejem. Leva stran se podjebava med sabo, zmaga pa Kohl.
  • odklenil: Primoz ()

coolijo ::

Zakaj je pa Pahorju tako vroče? Švica kot, da bi bil v fitnesu :D

Zeberdee ::

Sj ne švica sam on. Tut Šrotu kr teče, medtem k Bajuk skos mežika k kolesarji, k jim švic teče v uči.

Zeberdee ::

Kohlove izjave:
"Sej vem da ni" (problem) - izrečno satiričen odgovor Golobiču, ki je rekel da ni problem pogledat Patrie v Slovenj Gradcu.
"A js sm pa na konc" - voditeljem oddaje
"Čist useen je, če grem na kavo, itak cel blok nism dobu besede" bil užaljen, ker nima besede
"upokojenci" gor pa dol. vsakič. v kombinaciji z 1,5 miljarde

pa še ful sm jih faliv. hehehe, to je komedija

Good Guy ::

najbolj bu**** se mi zdi pahor.. kr neki naklada..

najbolj kul je pa janša, vse umirjeno spremla nima napadov tko k ostali
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Tilen ::

Šrot : Lahk bi eno patrijo manj, pa bi raje kakšne rakete proti toči...

Kohl : "Vas skrbi za hmelj? "
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Good Guy ::

Šrot : Lahk bi eno patrijo manj, pa bi raje kakšne rakete proti toči...

Kohl : "Vas skrbi za hmelj? "


ta je huda ja
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

whatever ::

Kresalova se pa baje nič kaj ne "kresa". Je menda še nedolžna.:D
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

iceurb ::

meni se tudi zdi najbolši janša pa kresalova mi je zanimiva. Mogoče ker je ženska čeprav ono pri zares bolj težko prebavljam =D

]Fusion[ ::

Meni je blo bolj zanimivo kako neorganizirano je blo vse skupaj. Vsak je govoril nekaj povprek. Voditelja pa sta tudi neenakomerno porazdelila čas. Vsaj po moje, ker neke objektivne meritve itak ni bilo. Recimo po soočenjih sem prestavil na NetTV in so imeli tam podobno zadevo, samo da je imel vsak lepo minuto časa in mislim da 1 ali 2 replike in to je to.
Brezveze v glavnem. Nekaj pametnega pa tudi niso povedali.

Tak zaj pa grem rajši gledat ameriške volitve...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Ted ::

Pahor pogorel, na levici bo še trd boj, Golobič je za razliko od Pahorja nastopal samozavestno in z avtoriteto. Edini ki je pariral Janši.
Mah...

Zeberdee ::

Golobič ima izkušnje, če ne drugače je bil glavni kadrovik LDSa in alfa in omega. Tako kot nadžupani. Nasploh je Zares stranka, poleg SDSa, ki lahko največ pridobi. Zanima me, kdo bo še "glas" stranke v prihodnjih soočenjih. Lahovnik, ki je meni všečen... Pa verjetno še ena neznana kandidatka, ali obratno.
Janša kaj posebnega ni pokazal. Dejstvo je, da ga nihče razen Golobiča (no mogoče Pahor) niti ni napadal. Zanima me, kakšno taktiko bodo ubrali. Irglova plus kakšen kreten, ki kandidira v mojem okraju. S tem bi si lahko zbili kakšen procent ali dva. Res nočem Grimsa gledat na TVju.
Bajuk je star in betežen. Upam, da bodo poslali še šturma na kakšno soočenje, potem pa bo kot v domu upokojencev. Dejstvo je, da kariere politike nima in da so ga takrat potegnili iz pokoja, zaposlen je bil kot višji uradnik v svetovni banki. To ni highend politika, in to se kaže.
Jelinčič ni toliko izpadal. Je pa, tako kot Šrot in Saško imel izredno podrejeno vlogo. Barovič bi v naslednjih soočenjih lahko pokazal dodano vrednost in verjamem, da mu bodo težko parirali "drugo in tretje progaši".
Pečetu se vidi da zna govoriti. Čeprav ne pove nič, tako kot njegov bivši šef, naredi dober vtis. Velja isto kot zgoraj. Barbara bi znala narediti dodano vrednost, sploh, ker bo naslednje soočenje baje ženska-moški.
Kohl način mi je všeč. Popestri in je zabaven. Je tudi edin, ki je kakorkoli napadel Golobiča. S sindikalisti, to sem nekje že omenjal bi lahko prišel na osem posto. Pa se ne zajebavam.
Šrota pač familijarne zadeve pokopljejo. Verjetno bo izgled stranke boljši, če bo prišel minister Žerjav, ki je medijsko zaščiten.
Kresalovi se glas trese in se izgubi. V dvobojih ni tako močna, ko pa ima svojo PR sekundo, pa raztura, tako kot tudi v "prispevkih". Koga bodo naprej porinili? Pojma nimam. Ne poznam.
Borutu se vidi, da ni tako močen kot Janša in Golobič. Mediji so tako janši naredili uslugo, ker se govori samo o boju med janšo in pahorjem.
Na hitro.

whatever ::

Nehite se že pačit s tem "Kohl"-om, pol ure sem rabil da mi je postalo jasno da je to Karl Erjavec.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zeberdee ::

@ whatever: upam, da ne bo obveljal tvoj podpis... ;)

PaX_MaN ::

Yeah,

djordjevic ::

Ako je kaj, je Kahel (Veliki), lepo prosim. :) Sem pa prav vesel, da pičim na morje, zategadelj mi bo lep kos te burleske prihranjen.

Zheegec ::

Najbolj zanimivo glede trenutnega stanja v politiki je to, da ima Janša kljub ogromnim in očitnim napakam, pri katerih je bil sam neposredno vključen, še vedno veliko podporo ljudi.
Ljudje se pač delijo na "naše" in "vaše" - tega je bilo 5 let nazaj bistveno manj, kot sedaj. Našim se vse odpusti, vašim pa se išče napake, tudi če niso dokazane, samo da so.

Sploh mu pa zamerim to, da očitno nima pojma, kaj je to demokracija in kakšna je vloga medijev v demokraciji. Če ne želi, da pišejo mediji o njegovih napakah (vsi vemo, za kaj se gre), naj se preseli v Iran, tam tega ni. Vse sprenavedanje - ukinjanje protikorupcijskih komisij z nesmiselnimi razlogi, prekrivanja, seje proti "tajkunom", čeprav je za praktično vse "tajkune" kriv Janša... prav na živce mi že gre vse skupaj.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

WarpedGone ::

>> ukinjanje protikorupcijskih komisij

Povej mi eno veliko stvar, ki jo je ta komisija uspela ugotovit. Eno.
Zbogom in hvala za vse ribe

N-E-O ::

Yeah,


Zdej pa skoz to poslusam :)
Follow the white rabbit.

BigWhale ::

V bistvu se je izkazalo, da imasta Jelincic in Jansa se najvec 'kilometrine' pri nas v politiki. Ostali so pa izpadli kot eni malinovci... Nevem no. A je preuranjeno reci, da je Pahor popusil in da bosta Zares in SDS dobili najvec podpore? Najbrz je. Vsaj za tole zadnje. :)

SDSu malo primanjkuje pametnih ljudi, ki bi lahko precej stvari v red spravili. Najbolj smesno je pa to, da sedaj cez SDS govorijo, da niso naredili stvari, za katere so jih prej skoraj lincali, ce bi jih naredili.

Hocem flat-rate davke!

Zheegec ::

>> ukinjanje protikorupcijskih komisij

Povej mi eno veliko stvar, ki jo je ta komisija uspela ugotovit. Eno.

Če me spomin ne vara so ugotovili točno nič. Pa tudi če bi hoteli kaj ugotoviti ne bi morali, ker je bila komisija že prej ukinjena. To sploh NI MOJ POINT. Ne more vlada ukiniti dejansko edinega demokratičnega telesa, ki jo lahko nadzira z bednimi razlogi (vsi vemo, za kaj se je šlo), pa če bojo kaj ugotovili ali ne.

Mi je bilo pa zelo zabavno, ko so finski policisti najprej prišli k komisiji namesto k Slo policiji, ker so rekli, da ji ne zaupajo, oziroma da nanjo preveč politika vpliva :) Polepšalo mi je cel dan.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zeberdee ::

Prosim, da se debata ne razvije v tezo, kdo je za koga in kdo nam je "dnar fkrau".

Recimo da zmaga SDS z 30 procenti in dobi 35 mandatov.
Če prag preseže Lipa, dobi 4 mandate. V koalicijo z njimi ne bo šla.
Če prag preseže SLS dobi 4 mandate. Prag bo presegla, če ne drugače zaradi lokalnih veljakov.
Če prag preseže Nsi dobi 4 mandate. Ne vem, če jim bo uspelo.
Če Zmago dobi svojih 8 procentov dobi cirka 10 mandatov.

Ob takem rezultatu bo že spet brez DeSUSa janši ustanoviti vlado nemogoče. Jelinčiča pa v vladi ne vidim.

Janša bo res moral dobiti vsaj 35 mandatov, da bo lahko sestavil vlado.

WarpedGone ::

>> Pa tudi če bi hoteli kaj ugotoviti ne bi morali, ker je bila komisija že prej ukinjena.

Kdo je bil ukinjen???? Komisija za preprečevanje korupcije še vedno obstaja in "deluje" as we speak. Gospod Kos je je še vedno njen šef. Še toliko obraza nima da bi odstopil, ker je dokazano kriminalec.

To jokanje okoli ukinitve te komisije je smešno da ne rečem še kaj hujšega. Je dobra politična municija, ker se enostavnim ljudem sliši slabo če ukinjaš neki kar se naj bi borilo proti korupciji. Ampak hudič je v detajlih. Kot prvo ta komisija nima NOBENE moči, lahko sklicuje tiskovke in to je to. Kot drugo predlog ni bil ukinitev ampak preoblikovanje/razdelitev njenih pristojnosti službam, ki imajo v rokah več moči = policija. To, pa se opoziciji seveda ne dopade, ker je večja verjetno da bi koga res začopatli. In jokajo za ubogim kosom...

Nazaj on topic: men se čezadlje bolj zdi da bo naslednja koalicija SDS + Zmagec; levica se bo zgrizla med sabo in bojo vsi med 4 in 8 poslanci maks.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Zeberdee ::

Boh pomagej, sej Zmago niti ne bo imel ljudi, da jih postavi na resorje. To bi bil zanj političen samomor.

mojsterleo ::

jansevim trenutnim zaveznikom sicer slabo kaze, toda kdo pa sploh trdi, da bo na koncu izbral iste stranke, kot zadnja 4 leta? mislim da ima jansa bajuka ze poln kufer, SLS pa ima napacnega predsednika. obstaja moznost povezovanja z LDS, ki se je znebila vecine ekstremnega kadra (masovna selitev v SD in zares), ter delno zaradi gospodarske naveze gantar-bavcar, ter zagorske naveze jansa-svagan.

ce zmaga jansa, bodo verjetno kandidatke za vladno koalicijo SDS, LDS, SLS ter DESUS. NSI bo moral verjetno odsekati, ker v nasprotnem primeru levica verjetno ne bo zelela sploh sodelovati, pa itak je njihov rezultat vprasljiv. marsikaj bo odvisno tudi od procentov, pa tudi je bolje da je v vladi manj strank, ker stiri stranke so ze kar malo prevec.

ce zmaga pahor bomo verjetno dobili predvidljivo navezo SD-LDS-Zares-(Desus). ceprav jaz osebno ne bi rad videl spet golobica na oblasti.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

SDS in LDS bi bilo zanmivo videti skupaj. :)

Karaya 52 ::

Ljudje nimajo dosti pojma o ekonomiji, žal. Govorijo o tem koliko jim davčna vrne... Pa o 1000€ pokojnine... Prav, če jim bodo od svoje plače dali, ljudem pa naj ne obljuljajo nečesa kar ni mogoče izpolnit.

Good Guy ::

ah mi kle neki nakladamo u tri krasne k se "kao" zastopmo na stvari...

u resnic smo pa nule prot temle politikom..

tok pojma k majo oni o vseh teh stvareh je nima noben tuki.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Good Guy ()

Tr0n ::

Meni je pa bolj zanimivo ameriske volitve in govore gledat, kot pa naso politicno zalost.

opeter ::

Najboljši je bil Kahel. Enostavno mu ni para (celo Jelinčič je ostal v ozadju). Golobič je dokaj solidno govoril. To pa je tudi vse.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Keyser Soze ::

Nehite se že pačit s tem "Kohl"-om, pol ure sem rabil da mi je postalo jasno da je to Karl Erjavec.

Kahl.

Kohl? Kdo se je pa spomnil, da je Kohl?
OM, F, G!

Zheegec ::

Kahel se je iz vsega delal norca. Ni primeren za politika. Tako in tako je minister samo zato, ker je Janša nekaj moral dati desus, da je dokaj ubogljiv, sposoben za ministra definitivno ni.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zeberdee ::

keyser: Ni kahel. V gorenjskem narečju se reče Karlu Korl. Preglas, al kaj se že reče. In tako
Kohl Ehjavec, doma iz Nakla (vsaj tukaj ga nahava ni kaznovala), s psom Lohdom, postaja presenečenje. Pomoje pozitivno.

Alencica ::

Dajte še več Erjavčevih citatov. Konstantno drka pa poln je cinizmov.

Ziga Dolhar ::

https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

hamax ::

 hofl

hofl



Popestri vsa predvolilna soocenja :D

Kare: Ce najdete koga pri meni, ki je sprejel podkupnino ga zdele za usesa zvlecem na policijo!(nekaj v tem smislu)

KandazaR ::

AL pa odgovor novinarju: "A ste pri men kdaj dobil kej denarja".

kmetek ::

LOL KAHEL €rjavc.

mtosev ::

Mah noben mi ni tak ok da bi ga volil. ce nebi bilo Cukjatila bi glasoval za SDS. tak pa sploh ne grem volit
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
Enermax Platimax | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

SmeskoSnezak ::

mtosev, nea vrzi stran glasa. Glasuj vsaj za SSN. :)
@ Pusti soncu v srce... @

Volta ::

ce nebi bilo Cukjatila bi glasoval za SDS

In kaj te moti pri njemu?

mtosev ::

ce nebi bilo Cukjatila bi glasoval za SDS

In kaj te moti pri njemu?


o sebi nic ne pove po drugih pa bp sere.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
Enermax Platimax | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

opeter ::

keyser: Ni kahel. V gorenjskem narečju se reče Karlu Korl. Preglas, al kaj se že reče. In tako
Kohl Ehjavec, doma iz Nakla (vsaj tukaj ga nahava ni kaznovala), s psom Lohdom, postaja presenečenje. Pomoje pozitivno.


Ampak v tem koncu Slovenije je Kahel Ehjavec.

Dejstvo pa je, da je bil edini, ki je vse skupaj vzel za šalo. Drugi pa so bili tako zelo resni.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

Volta ::

o sebi nic ne pove po drugih pa bp sere.

Meni se zdi, da je eden redkih slovenskih politikov, ki razmišlja s trezno glavo in ne pusti da ga vodijo stare zamere, jeza ipd. Ne zmerja drugih politikov ter se poskuša v normalnem tonu pogovoriti. Če pa po drugih sere pa pomoje sere kar upravičeno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Volta ()

kmetek ::

Vse razen JJ.

KandazaR ::

Danes je SD predstavila svojo vladno ekipo. Po prikazenem vidim, se način vladanja ne bo nič spremenil. Zakaj vedno vlečejo te stare kadre, ki so čisto brez zagona in ne obljubljajo nič novega? Kadri kot so nussdorferjeva za notranje, rotovnik za kulturno ali pa voljič za zdravstvo so čisto mimo. Res osebno sem pričakoval kaj več.

dukenukem ::

js bi dal mlajše notr,ne pa ene stare sklerozne fotre ,ki pojma nimajo o življenju v sodobnem času

hendriks ::

Najbolj zanimivo glede trenutnega stanja v politiki je to, da ima Janša kljub ogromnim in očitnim napakam, pri katerih je bil sam neposredno vključen, še vedno veliko podporo ljudi.
Ljudje se pač delijo na "naše" in "vaše" - tega je bilo 5 let nazaj bistveno manj, kot sedaj. Našim se vse odpusti, vašim pa se išče napake, tudi če niso dokazane, samo da so.


A res? Tega je bilo 5 nazaj precej, oz. v isti meri kot je tega sedaj. Očitno ne bereš časopisov ali pa bereš vedno
ene in iste.


Sploh mu pa zamerim to, da očitno nima pojma, kaj je to demokracija in kakšna je vloga medijev v demokraciji. Če ne želi, da pišejo mediji o njegovih napakah (vsi vemo, za kaj se gre), naj se preseli v Iran, tam tega ni. Vse sprenavedanje - ukinjanje protikorupcijskih komisij z nesmiselnimi razlogi, prekrivanja, seje proti "tajkunom", čeprav je za praktično vse "tajkune" kriv Janša... prav na živce mi že gre vse skupaj.


Pa kje pa ti živiš? A ti si resnično prepričan, da je v Sloveniji medijski prostor uravnotežen? Poglej si
samo lastniško strukturo časopisov, pa ti bo vse jasno kdo pije in kdo plača.

USS Liberty ::

>>>>>Danes je SD predstavila svojo vladno ekipo.

Ja in to naj bi bil dream team in svež veter, ki ga je Pahor že mesece napovedoval...
Edini normalen in zaupanja vreden v tej ekipi je Patrik Vlačič... vsi ostali so sami fosili in brezvezniki....

Največja katastrofa je pa predlog Lukšića za ministra za šolstvo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

kmetek ::

Mene je Pahor razočaral....pomoje kar lepo Jelničiča volil :P
««
«
1 / 6
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volitve v EU parlament (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1009296 (7220) [SpydeR]
»

Desnica razpada? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
82996174 (79514) poweroff
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645100 (27171) poweroff
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027385 (17424) iration

Več podobnih tem